سلام
من مدل 2003 کپی دائم m33 5.00 دارم میخواستم آپدیتش کنم که بازی های جدید رو توش بازی کنم.با این ورژن نمیشه اینکارو کرد؟ اگه نه به چه ورژنی که بهترینه آپدیت کنم و چجوری؟
ممنون
سلام
من مدل 2003 کپی دائم m33 5.00 دارم میخواستم آپدیتش کنم که بازی های جدید رو توش بازی کنم.با این ورژن نمیشه اینکارو کرد؟ اگه نه به چه ورژنی که بهترینه آپدیت کنم و چجوری؟
ممنون
شما نظرت درباره ی این چیه؟( عکس ازpsp خودمه)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی Psp-hacks ندیدم این رو ....نقل قول:
تازه آمده است همی یا از این ورژن های آزمایشی هست ؟
یک برنامه خدا و البته رایگان برای تبدیل فیلم به فرمت قابل خواندن برای PSP کشف کردم :
XviD4PSP Video Converter
باز بگید میلاد بده :31:کد:http://www.winnydows.com
ده حاجي شما كه اينقدر بي وفا نبودي چيزه به اين مهمي رو چرا نميگي ما هم استفاده كنيم اخه؟نقل قول:
پس تموم شد رفت پي كارش اين فريمور هم ديگه نه؟
هااا ای واندرفول من تو رو وکشم (شیر فرهادی بود:31:)نقل قول:
بگو ببینم چه کار کردی کلک؟!
بریم psp بسونیم؟!
میلاد جون اینکه فقط یه صفحه میاد مثل یه عکس همشم خارجی نوشته!!!نقل قول:
اینجا مسئول نداره جواب منو بده؟؟؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:دوستان خواهشآ آرامش خود را حفظ کرده :31:نقل قول:
این ورژن جدید 5.03 mhu هست که یه قابلیت جدید داره اونم اینه که میتونی جای 5.03 هر ورژنی که دلت خواست بذاری مثل 6.20 یا 6.00 یا و...
نتیجه : این همون 5.03 هست
با معذرت (خودم خیلی دوست داشتم 6.20 واقعی بود)
اگه مسئولش رو پیدا کردی خبر بدهنقل قول:
شما میتونی مستقیمآ به 5.50gen-d اپدیت کنی
لینک دانلود :
کد:http://www.psp-hacks.com/file/1873
چرا بچه ها رو سر کار میذاری؟؟نقل قول:
تو درس و مشق نداری همش نشستی پای این psp کوفتی؟:31:
سوکوم 3 گرفتی؟؟ بازی کردی ببینی چه جوریه؟:20:
باید روی سیستمتون SilverLight نصب داشته باشید تا سایتش باز بشه !نقل قول:
لینک مستقیم دانلود برنامه :
کد:http://69.4.238.253/~download/files/XviD4PSP_6001.exe
من بازی با فرمت iso دارم تو کدوم قسمت رم بریزم که اجرا بشه؟تو قسمت psp\game\ میریزم نمیخونه
سلام
میخواستم پی اس پیم را آپدیت کنم الان فریمورم 5.50 gen d2هست
چی بریزم خوبه؟ و اینکه راهنماییش رو هم بذارید
توی پوشه اصلی یه فایل به نام ISO بساز . { با حروف بزرگ }نقل قول:
آخرین فریم ویر رو بریز . ( 5.3 Gen-C ) { در صورتی که PSP شما 3000 یا 2000 با مادربورد های جدید است . }
آخرینش gen-d3 هست که تو همین انجمن هست.نقل قول:
بیا:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=374138
دوستان راهی نیست کاری کنیم که تو PSP برای Internet Browser فونت فارسی هم نشون داده بشه ؟
رواني شدم بابا كي پس اين هك دائم مياد ..اينقدر باطري در آوردم زدم رو قسمت فوتو كه رنگش سبز بياد ديوانه شدم...اين قلقه خاصي داره؟ 100 بار زدم هنوز هك نشده
فکر کنم وقتی 6.20 *** بشه من دیگه تو این دنیا نیستم.....
ایشالا نوه هام باهاش بازی میکنن....
دوستان قيمت pS2 الان چنده ؟
دوست عزيز فكر نمي كني ps2 با psp يه مقدار فرق داره :9::whistle:بهتر تو تاپيك مربوطه پيغام مي زاشتينقل قول:
حق با شماست
حالا چرا خودت را مي زني ؟ :31:
سلام آقایون من بلد نیستم تاپیک بزنم!!!!
لطفاً بهم کمک کنید!!!:41:
یه عالمه مطالب برای psp دارم که کف می کنید!!!!:5::8:
یعنی یه چیزی رو چه جوری بپرسم!!!؟؟؟؟؟؟:20:
روزهای زوج و جمعه که حرفشو نزن اصلآ نگاهش هم نمیکنم یعنی وقت نمیکنم شاید روزهای فرد 20 دقیقهنقل قول:
هنوز چیزی پیدا نشدهنقل قول:
مموریت باید پر سرعت باشهنقل قول:
ببین زیاد امیدوار نباشنقل قول:
تا 1 ماه دیگه هم سونی fw جدید میده یعنی 6.30
هر چی داری همینجانقل قول:
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
با این پلاگین میتونید فیلمهای داخل psp رو مخفی کنید
روش نصب رو هم در صورت احتیاج دوستان میگم:
از دست ندیدکد:http://www.psp-hacks.com/file/1905
آقا يه بابايي اگه ميتونه لينك دانلود GEN_C و GEN_B و GEN_A رو بذاره ممنون ميشم psp من 50000 (ورژن جديده و فقط واسه من زدن شما حرفي داري؟:20:) شوخي كردم 3000 ه مدل پي اس پيم حالا كرمم گرفته ميخوام اينارو نصب كنم.
سلام دوستان یه خبر توپ واسه دوستانی که عشق مدیا هستن و حوصله تبدیل کردن فیلم رو ندارن!!!!!
یه نرم افزار توپ واسه پخش divx,xvid گیر آوردم که ویدیو هاتونو بدون تبدیل و دیکد کردن اجرا می کنه!!نرم افزار pdvx
بسیار قویتر از psp tube هستش
اینم لینک دانلود:
اگه نتونستین دانلود کنین بگین واستون mail بزنم!!فقط تنها ایرادش اینه که باید توی فولدر game150
ریخته بشه!!متاسفانه واسه 3000 قابل استفاده نیست!!!
دوستان کسی نمی دونه راهی واسه تبدیل این نرم افزار واسه 3000هست یا نه؟
wonderfule عزیز شما راهی به نظرت نمیرسه که اینو روی 3000 هم اجرا کرد؟
منتظره جوابم!!ممنونم.
سلام
من یه مدل 3000 گرفتم ورژنش 5.50 هست. با همون روش خیلی آسان میشه کپی خور کرد ؟
آخه نوشته باید فریمورش 5.03 باشه. 5.03 رو دانلود کردم. ولی اجراش نمیکنه ؟
لطفا سریعتر بگید عجله!!!
ممنون
PSP شما کپی خور نمی شه .نقل قول:
نوشته شده توسط managerproffossion [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم نمی تونی به 5.3 آبدیت کنی . ( تا اونجایی که می دونم . )
سلام دوستاننقل قول:
من هم این GEN_C رو نیاز دارم
ممنون میشم لینکشو بزارین
همراه یه آموزش
البته اگه روش نصبش مثله ورژن های قبلی هست نمیخواد آموزش
ممنون میشم:11:
سلام دوستان یه خبر توپ واسه دوستانی که عشق مدیا هستن و حوصله تبدیل کردن فیلم رو ندارن!!!!!
یه نرم افزار توپ واسه پخش divx,xvid گیر آوردم که ویدیو هاتونو بدون تبدیل و دیکد کردن اجرا می کنه!!نرم افزار pdvx
اینم لینک دانلود:
اگه نتونستین دانلود کنین بگین واستون mail بزنم!!فقط تنها ایرادش اینه که باید توی فولدر game150
منتظره جوابم!!ممنونم.
دوستان دانته رو کسی بزی کرده؟ارزش دانلود داره؟مطمئنا بازی خوبیه ولی دانلودش چند روز طول میکشه واسه همین میپرسم
خیلی عالی هست ، شک نکن . شاید به گاد آف وار نرسه اما اکشن خیلی خوبی دارهنقل قول:
تایید میشه ... ارزش دانلود را داره .
اینم لینک دانلود:
منتظره جوابم!!ممنونم.
نقل قول:5.03gen-cنقل قول:
نصبش مثل سایر فریمور هاست
لینک دانلود
کد:http://www.psp-hacks.com/file/1872
این برامه قبل از اومدن 3000 release شده و روی 3000 اجرا نمیشهنقل قول:
در ضمن چرا چند تا چند تا پست میدی ؟ همون یه بار کافی بود.
سلام.والا الان 6 ماهه من به هر کی می گم یه divx پلیر خوب معرفی کنین جز psptube کسی چیزی بلد نبود!!با چه زحمتی اینو پیدا کردم خدا میدونه!!!تبدیل لازم نداره !!مستقیما divx , mpeg.wmv میریزی داخل psp و اجرا می کنی!!به نظرم پست مهمی اومد که 3بار پست زدم والا مریض که نیستم...و در نهایت دوستان برین حالشو ببرینو
عذر میخوام که سایتتون رو شلوغ کردم با پستام!!
آقا جان مادرتون یکی روش فعال سازی پلاگین ها رو بگه ما هم بلد شیم من هر کار میکنم نمیشه.
از وقتی هم Gen-c رو نصب کردم اصلا توی منوی ریکاوری نمیره که از اونجا بتونم فعالش کنم.
یعنی چی تو منوی ریکاوری نمیره؟!!!!یعنی با زدن select منوش نمیاد؟اگه اینطوره حتما قبلا غیر فعالش کردی...فکر کنم برای فعال کردن مجددش باید دوباره gen-c رو ران کنی (همزمان با نگه داشتن کلید R) و قبل از اومدن صفحه اصلیش دکمه select رو نگه داری...وبعد دوباره توی فلش نصبش کنی.دقیق بادم نیست!
البته اگه پلاگین psp consule رو نصب کرده باشی با اونم میشه پلاگین ها رو فعال و غیر فعال کرد...باید کنسول رو با دکمه استارت تو محیط xmb بالا بیاری و بعد گزینه programs و بعد plugin manager رو انتخاب کنی.هر پلاگینی که خواستی حالتشو عوض کنی روش میری و دکمه x رو میزنی و درنهایت برای اعمال تغییرات دکمه مربع رو میزنی.تموم!حالا میتونی از کنسول خارج بشی.
و باز هم روش دیگه ای هست که بصورت دستیه....باید فایل vsh.txt رو با یک نرم افزار ویرایش متن باز کنی(توی پی اس پی یا کامپیوتر) و بعد در انتهای آدرس پلاگین عدد 1 یا صفر بذاری تا پلاگین فعال یا غیر فعال بشه.مثلا:
ms0:\seplugins/pspconsule.prx 1
اون 1 آخری برای فعال کردنشه
فقط یادت باشه که برای اینکه تغییرات بطور کامل اعمال بشه باید یه رفرش صورت بگیره که این کار با وارد و خارج شدن به یک بازی و یا هومبریو قابل انجامه
بازم سوال داشتی درخدمتیم
سلام
من وقتی بازی tekken 6 میریزم واجرا میکنم psp هنگ میکنه.اشکال از کجاس؟
بازی رو دانلود کردی یا خریدی؟فریمور دستگاهت چنده؟نقل قول:
اگه فریمور دستگاهت جدیده احتمالا بازی فیکس شده نیست.باید طبق آموزش اونو پچ کنی.
احتمال دانلود ناقص بازی هم هست ولی خیلی کمه چون میگی اصلا اجرا نمیشه
یه احتمال دیگه هم هست...umd mode رو عوض کن یه بار بذار روی ...sony np و یکبار هم روی m33 driver
روی جفت حالتا امتحان کن.
راستی برای اجرا فریمور دستگاهت یا باید gen-c 5.03 باشه ویا gen-d 5.5 که اولی موقته و دومی دائمی...