دوستان سلام
بازی فرار از زندان چطوری نصب می شه ؟
Printable View
دوستان سلام
نقل قول:
کسی نبودحواب بده :19::19::19:
سلام
من GTA IV رو روی windows7:8: نصب کردم اما برای اجرای بازی لازمه که یک offline account بسازم. کسی میدونه چطوری باید اکانت بسازم؟:13:
سلام دوستان من این بازی رو نصب میکنم که باید با یه لانچر اجرا بشه
بازی مطعلق به شرکت سریر هست و در 2 سی دی ارائه شده
بعد از نصب این پیام ظاهر میشود
که میگوید فایل تنظیمات به هم خورده چه طور درستش کنم
این عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فایل INI
کد:http://www.irfreeup.com/images/bvp2fofltfes4qhy24ry.zip
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
از اسم فایل مشخصهنقل قول:
دایرکت ایکس داخل DVD رو نصب کن
امروز نیاز مند یاری سبزتان هستم !!!!نقل قول:
دوستان سلام
اولا این که بهت توصیه میکنم اصلا نصب نکنی اگر هم میخوای نصب کنی واقعا پدر در اره توی اینترنت اموزش کاملش هست توی گوگل اینو جستجو کن:"راهنمای نصب بازی فرار از زندان"نقل قول:
بازی desperados 2 رو نصب کردم ولی سرعت بازی خیلی خیلی کمه
من desperados 3 (heldorado( هم با همین سیستم با resulation بالا بازی کردم گرافیک بازی ها یکیه حتی از نرم افزار هایی که سرعت بازی ها رو بالا می برن هم استفاده کردم ولی جواب نداده. کمک کنید
سیستم خودم
گرافیک : 256- geforce 6200
رم : 512
سی پیو : 2.42 گیگاهرتز
من این مشکلرو دارم اما ویندوز من سون هست:نقل قول:
تو موقع نصب بازی gears of warهو یه پنجره ای به نام feature trasfer error باز میشه و میگه :
feature:default feature
commponent:new commponent
file: F:\date6.cab
error:date error(cyclic redundancy check)
کد:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20061220141921AAZXL5O
سلام دوستان
من توی اجرای بازی GTA IV Episodes from .... مشکل دارم
هر 2 تا کرک razor1911 و reloaded هم امتحان کردم
وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم پیغام زیر رو میده
وقتی هم که فایل xlive رو دانلود کردم و رفت توی منوی بازی, روی گزینه Live که کلیک میکنم هیچی نمیشه
وقتی هم که بدون ساختن اکانت گزینه start رو میزنم پیغام زیر رو میده
و وقتی که Enter میکنم توی لودینگ بازی میمونه و چند ثانیه بعدش میپره بیرون!
ببین دوست من برای این مشکل کرک هایی معرفی شده همچنین فایلهای رجیسترینقل قول:
تو گوگل فارسی یه چرخ بزن پیدا میکنی
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
ببین این فایل برای دایرکس این دایرکسی که داری پاک کن و یه جدید بگیرنقل قول:
میتونی تنها این فایل تو گوگل بچرخی و سایت های انگلیسی دارن واسه دان کردن
بگیر و تو system 32 بریز
---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
نقل قول:
شما اول کلید home روی کیبورد بزن creat accontبزن و اسم بده و join کن . done بزن
همین
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
نقل قول:
دایرکس 9 و10 بگیر نصب کن حل میشه
موفق باشی
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
نقل قول:
این ارور برای نصب میتونه باسه در زمان نصب مشکلی پیش اومده
بازی پاک کن و دوباره بریز
از سالم بودن بازی هم مطمئن شو
موفق باشی
نقل قول:
چند فریم داری؟
با برنامه fraps ببین چند فریم داری و بعد گرافیک بازی بیار پایین ببین چند فریم داری و آیا بازی هنوز کنده؟؟؟؟
موفق باشی
دوستان ، من قبلا بازی battlefield رو بازی می کردم ، اما جدیدا که ریختم بازی رو ، وقتی اجراش می کردم پیغام می داد و صفحه سیاه میشد ، پیغامشم قابل ملاحضه نبود! باید چیکار کنم؟
بازی battlefield 2142 رو ریختم و پچ جدیدشو دانلود کردم ، ولی وقتی پچ رو اجرا می کنم می گه بازی پیدا نشد ، مشکل از چیه؟
بازی battlefield 1942 رو ریختم ، وقتی اجراش می کنم پیغام میده و روی play کلیک می کنم پیغام میده
please insert either cd
هیچ کرکی هم بازی نداره ، چیکار کنم؟
ممنون میشم جوابمو بدین
تکسچره ها رو low می کنم و همه چیزو پایین میارم ولی فریم 2 هست . حتی حداقل سیستمش هم با گرافیک 128 و رم 512 باید اجرا بشه نمیدونم چیکار کنم .نقل قول:
سلام یعنی هیشکی نیس به داده ما برسه؟!
موقع نصب بازی general zero hour پیغامی میده که پوشه ای به اسم support پیدا نشد. اگه کسی این فولدر رو برای من اپلود کنه ممنون میشم. حجم زیادی هم نداره. لطفا به داد ما برسید! از بس که تو اینترنت دنیال این فولدر کشتم کمرم شکست! پیلیز هلپ می!
كسي نيست كمك كنه ؟؟نقل قول:
man raftam roye in linke
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_36
vali bad az nasb baraye hal moshkel az man registery key mikhad ke oonam bayad bekharam hala man raho dorost nemiram ya inke hame shoma kharidin
سلام....!
من اول بازی assassins II گیر کردم اون جایی که پدر ایسیو میگه نامه لورنزو رو برسون تو رادار(نقشه) هیچ هدفی رو مشخص نمی کنه بازی رو دو سه بار پاک و نصب کردم فرقی نکرد مشکل از سی دی بازیه یا کلا سبک بازی همین جوریه؟
میشه لطفا یکی راهنمایی کنه ممنون میشم
مشکل از فایل کرکه به تاپیک نحوه اجرای بازی assassind creed 2 در صفحه اصلی انجمن بازی های کامپیوتری مراجعه کننقل قول:
شما مجبوری سی دی بازی رو عوض کنی چون این بازی پچ داره بسته به نسخه بازیت فایل ها فرق می کنهنقل قول:
سایز پوشه ساپورت چقدره ؟
روی فایل اجراییت راست کلیک کن و از قسمت کامپتیبیلیتی یا همون سازگاری گزینه ویندوز 2000 رو انتخاب کننقل قول:
امتحان کن
سلام به همه دوستان
من تو بازی کرایسیس تو مرحله 98_RECKONING_15m_57s مشکل اساسی دارم.در حالیکه تاحالا هیچ مشکلی نداشتم،نمیدونم متوجه شدین کدوم مرحله رو گفتم یا نه !(اونجایی که سوار سفینه میشدیم همه رو نابود میکردیم بعدش میرفتیم تو پایگاه خودمون که بعد یه اتفاقی پایگاه آتیش میگیره که باید از اونجا با شکوندن در خروجی بیای بیرون ...همین جاها گیر میکنه)
بعد چند دقیقه کوچولو بازی کردن گیر میکنه طوری که باید از بازی بیام بیرون.هیچ error خاصی هم نمیده.من کلا کرایسیس رو تو رزولیشن فول اچ دی با تمام جزئیات و AA*4 بازی میکردم واسه همین گفتم که شاید نتونه این قسمت رو اینجوری جواب بده رزولیشن و جزئیات رو کاملا آوردم پایین باز جواب نداد یعنی هیچ فرقی نکرد.نمیدونم واقعا مشکل از کجاست.لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
اینم مشخصات سیستم:
CPU:Intel Q8400
MB:ASUS P5Q3
RAM:Geil 2048MB DDR3(1333)
VGA:Gygabyte 5770
PSU:Green 535B
ببین یه کار کن که مطکئن شی سی دی سالمه روی یه سیستم دیگه نصب کن ببین بازم کنده؟؟نقل قول:
منم یه بار یه بازی فکر کنم ماشین و موتور بود که کند بود کلا بازیش مشکل داشت و در لودینگ گیر میکرد
شاید بازی خراب باشه
من تا حالا به این مشکل بر نخوردم که تا این حد باشه
شاید از کرک باشه
دقیق نمیدونم چی بگم ولی شاید بازی خراب باشه
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
مشکل در اجرای battlefield bad company2
موقع اجرا این ارور رو میده :
This application has failed to start because the application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix this problem.
به پست 12161 یه نگاهی بندازیدنقل قول:
این ارور برای نصب میتونه باسه در زمان نصب مشکلی پیش اومده
بازی پاک کن و دوباره بریز
از سالم بودن بازی هم مطمئن شو
موفق باشی
من قبلا این بازی روی ویندوز قبلی که xp بود (مشکل از بازی نیست )به راحتی نصب کردم اما حالا این ارور رو میده و میگه که توی انتقال یک فایل مشکل به وجود اومده حالا من موندم چه کار کنم لطفا کمکم کنید
با تشکر:40::40::40:
سلام ممنون که جواب دادی ولی من از پچ استفاده نمیکنم! سایز پوشه ساپرت هم فکر کنم زیر یک مگ باشه.نقل قول:
شما مجبوری سی دی بازی رو عوض کنی چون این بازی پچ داره بسته به نسخه بازیت فایل ها فرق می کنه
سایز پوشه ساپورت چقدره ؟
اینم خطایی که میده. اگه پوشه ساپرت رو اپلود کنی ممنون میشم.
---------------------------
Severe
Unable to launch D:\Temp\Image\C&C 1,2,3\C&C2\Support\Command and Conquer Generals Zero Hour_code.exe.
OK
نقل قول:
بجز این بازی بازیه دیگه ای هم نصب کردی رو این ویندوز؟؟؟
برای من یه بار از این مشکل پیش اومد از یکی از برنامه های کمکی بود ورژن جدیدش گرفتم ریختم درست شد
تو هم برنامه های کمکی از دایرکس 9-10-11 تا visual ++2005 و ... بگیر و نصب کن شاید درست شد
هم داریکت ایکس 9 و 10 رو گرفتم و نصب کردم.نقل قول:
من یادم هست برای اعمال تغییرات در رجیستری به وسیله Directx باید یک مسیر رو می رفتم ولی اون مسیر یادم نیست لطفا کمک کنید.:41:
كسي نيست كمك كنه ؟؟نقل قول:
روی فایل اجراییت راست کلیک کن و از قسمت کامپتیبیلیتی یا همون سازگاری گزینه ویندوز 2000 رو انتخاب کن
امتحان کن
كردم نشد - بايستي يك برنامه كمكي كم داشته باشه -
مشکل من چی میشه کسی نمیتونه کمکم کنه
لطفا راهنماییم کنید دوستان
سلام دوستان شايد اينجا جاش نباشه بپرسم.ولي ممنون ميشم جواب بديد من يه مشكل با آپديت كردن درايو كارت گرافيكم دارم هر كاري ميكنم آپ نميشه اين ارورو ميده
the nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.setup will now exit
كارتمم 9500gt ممنون ميشم بگيد مشكل از كجاست.
سلام بچه ها من gta episode from liberty city رو گرفتم نصب کردم.کرکشم razor 1911 .وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم.این ارور رو میده.
the ordinal 5372 could not be located in the dynamic link library xlive.dll
واسه چیه ؟
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممک؟؟؟؟؟؟
کار مارو هم راه بندازید.
salam dustan
man gta iv episodes from liberty city ro gereftam nasb kardam ama mogheye bazi hamash vaimise,mishe begin chera? merc
درایوری که شما داری با کارت گرافیکت سازگاری نداره و برای کارت گرافیک شما ساخته نشده.نقل قول:
من قبلا بازی ها رو بدون افت فریم اجرا می کردم ولی الان با مشکل افت فریم موا جه هستم . مثلا بازی GTA IV رو قبلا بدون افت فریم بازی میکردم ولی الان که دوباره نصبش کردم افت فریم دارم .مشخصات سیستمم اینه
CPU:Intel 7300 2.66
GPU:Geforce 9500 1 GB
Ram:4 GiB
Windows :Seven
درایور کارت گرافیکم رو هم آپدیت کردم . از دوستان عزیز میخوام که منو راهنمایی کنن که اشکال کار از کجاست؟
بله من بازیای دیگه ایو روی همین ویندوز نصب کردم اما حالا که می خوام این بازیو نصب کنم این ارور رو میده در ضمن این مشکل برای نصب دو بازی برای من به وجود اومدهنقل قول:
بجز این بازی بازیه دیگه ای هم نصب کردی رو این ویندوز؟؟؟
برای من یه بار از این مشکل پیش اومد از یکی از برنامه های کمکی بود ورژن جدیدش گرفتم ریختم درست شد
تو هم برنامه های کمکی از دایرکس 9-10-11 تا visual ++2005 و ... بگیر و نصب کن شاید درست شد
اون برنامه های کمکیو هم نصب کردم اما بازم ارور میده
ما اگه برنامه xlive رو نصب نکردی حتما نصب کن...نقل قول:
سلام
یه سوال داستم روی ویندوز هفت 64 بیتی برای نصب بازی مشکل دارم باید ویندوز 32 بیتی بریزم یا راه دیگه ای هم هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
خیر اصولا اگه برنامه ای روی ویندوز 64 بیت قابل نصب نباشه نمیشه کاریش کرد!!نقل قول:
ولی کمتر برنامه یا بازی جدیدی اینجور مکشلاتی رو دارند مگه اینکه بازیت قدیمی باشه...
سلام یعنی هیشکی نیس به داده ما برسه؟!
موقع نصب بازی general zero hour پیغامی میده که پوشه ای به اسم support پیدا نشد. اگه کسی این فولدر رو برای من اپلود کنه ممنون میشم. حجم زیادی هم نداره. لطفا به داد ما برسید! از بس که تو اینترنت دنیال این فولدر کشتم کمرم شکست! پیلیز هلپ می!
سلام موقع نصب بازی sprinter convection به یه ارور بر میخورم که میگه باید نرم افزار Microsoft Visual c++ نصب کنم ولی هر کاری مکنم که نصبش کنم ارور میده
خيلي ممنون كه داريد راهنماييم ميكنيد .اگه ميشه بگيد آخرين درايو كارت Geforce 9500 1 GB از كجا ميتونم بگيرمنقل قول: