[/QUOTE]
دوست عزيز بنده پاسخ شما رو با نظر شخصيم گفتم،شما ابتدا به انجمن توهين كرديد،نقل قول:
الان هم بنده هيچ پاسخي براي شما ندارم شما مي توانيد مطابق ميل خودتون عمل كنيد و بنده نيازي نمي بينم با شما بحث كنم
Printable View
[/QUOTE]
دوست عزيز بنده پاسخ شما رو با نظر شخصيم گفتم،شما ابتدا به انجمن توهين كرديد،نقل قول:
الان هم بنده هيچ پاسخي براي شما ندارم شما مي توانيد مطابق ميل خودتون عمل كنيد و بنده نيازي نمي بينم با شما بحث كنم
دوست عزيز بنده پاسخ شما رو با نظر شخصيم گفتم،شما ابتدا به انجمن توهين كرديد،
الان هم بنده هيچ پاسخي براي شما ندارم شما مي توانيد مطابق ميل خودتون عمل كنيد و بنده نيازي نمي بينم با شما بحث كنم[/QUOTE]
دوستان عزيز.
سامسونگ چندين دهه هست كه داره كار ميكنه ولي ميشه بگين چند وقته داره پرينتر توليد ميكنه؟
از نظر بنده كه البته نبايد اينو بگم چون خودمون تو ايرانشهر كه فكر كنم همه دوستان بدونن كجاست نمايندگي رسمي سامسونگ و اپسون هستيم دستگاه هاي سامسونگ هيچ گونه كيفيتي ندارن و لوازم جانبي خوبي هم تو بازار ندارن. كيفيت قطعات دستگاه به قدري پايين هست كه يك دستگاه اداري مثل 4521 يا 4623 به اندازه يك دستگاه خونگي اچ پي كار ميكنه. اين نظر شخصي من به عنوان كسي هست كه چندين ساله تو اين بازاره و نمايندگي اين برند رو داره.
در مورد برادر بايد بگم دستگاه خوبي هست و يك رقيب سر سخت براي اچ پي ولي اين موضوع رو قبلا هم با يكي از دوستان بحث كرديم كه توي ايران اين موضوع اصلا صدق نميكنه. برادر داخل ايران نه خدمات خوبي داره نه قطعات به خاطر تحريماتي كه هستيم. ولي اچ پي با اين كه تحريم هستيم بيشترين خدمات و قطعات رو داره چون تمامي وارد كننده هاي قطعات ما محصولات اچ پي رو ميارن.
باز هم ميگم اين نظر شخصي من هست به عنوان يك تكنسين ماشين هاي اداري.
سلام من clp315 دارم تازه چیپ دایم انداختم روش ولی موقع چاپ کاغذ تا نصفه میاد بیرون گیر میکنه علتش چیه ؟
دوست عزيز اين مشكل به چيپ ربطي نداره. احتمالا بايد سنسور paper end باشه.
:19::19::19::19:نقل قول:
نقل قول:
با سلام
بسیار ممنون کمک زیادی به من کردید
در مورد چند کاره
حتما تغذیه اتوماتیک باشه ( یعنی بشه 50 صفحه بهش بدم خودش اسکن کنه بزاره کنار)
دورو زن باشه حتما واجبه واجبه
شارژ کردنش ارزون باشه
بتونم روزی 100 برگه باهاش پرینت بگیرم و آخ نکه
فکس هم داشته باشه
و از مدل های جدید بازار باشه
نقل قول:
همكار گرامي من نمايندگي خدمات پس از فروش پرينترهاي اپسون(ماديران) و برادر(نيكاسا) هستم.
شما گفتيد تحريم هستيم و خدمات نداره و اينها
توي سايت خودش اسم نمايندگي انحصاري پرينتر نيكاسا رو ميشه ديد
NIKASA CO.
229, FUJI BLDG. MIRDAMAD BLVD,P.O.box 19189,TEHRAN
Iran
Telephone: +98-21-2225 48 10 – 19
Fax: +98-21-2222 10 02
Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/HTML]ضمانت رسمي هم داره.
ميتونيد با انتخاب ايران نمايندگي رو ببينيد يه نمايندگي چرخ خياطي هم هست!!!:
[HTML]http://www.brother-usa.com/[/HTML]موفق باشيد.
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
چيزي به ذهنم نمي رسه هم دورو زن هم تغذيه اتوماتيك هم فكس.نقل قول:
بودجتون رو مشخص كنيد.
از همكاران ديگه توي انجمن مي خوام لطف كنند مدل پيشنهاد بدهند.
با سلام-ممنون میشم جواب منو بدین بین 2 دستگاه 4 کاره برای خرید گیر کردم -
1-hp1522nf این مدل
با گارانتی دیگه تولید نمیشه و فقط بدون گارانتی گیر میاد -شرکت hp به جای ان 1212 nf را وارد کرده که قیمتی حدود 400 تومان داره اما با کارایی پایین تر
2-canon4380dn -این مدل جدیدترین مدل سیاه وسفید 4 کارش هست -تنها خصوصیتی داره 2 رو کپی و اسکن وپرینت میکنه
به نظر مدیران محترم کدوم مدل را بخرم
نقل قول:
سلام
دوست من ، مشخصات اين 1212 رو داري بدي ما هم مشاهده كنيم..؟
متشكر
با سلام
پرینتر 7000 اچ پی رو از کجا با قیمت مناسب بخرم که جوهرش هم داشته باشه و چه جوهری با چه مارکی براش بخرم . ( از تهران منظورمه )