هرکی دانلود کرد بیاد بگه که چطوری شده
Printable View
هرکی دانلود کرد بیاد بگه که چطوری شده
لینک مستقیم پچ کونامی رو هم میشه بذاریبد به همراه نحوه نصبش چی رو کجا باید بریزیم ممنون میشم
Konami today finally released the new PES 2014 Data Pack 2 and game patch 1.04 for the PC version of the game. The new [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] includes 800+ faces, while various gameplay additions and fixes are included in the game update.
Important If you are using PESEdit.com 2014 Patch you should not apply the data pack right away when it is released, but instead wait until PESEdit will release an update to include the data pack to avoid compatibility issues. A PESEdit.com 2014 Patch update will be released within a few days after the data pack release, normally.
As the Data Pack is over 1GB in size we will not include it in the patch installer itself, but instead offer it as a seperate download via Zippyshare.
The new game patch (1.02) will be included in the upcoming PESEdit.com 2014 Patch 2.0.
We will give detailed instructions once PESEdit.com 2014 Patch 2.0 is ready to download.
باا توجه به اظهار گروه PESEdit که در لینک بالا موجود می باشد ، به دلیل اینکه دیتا پک بیشتر از 1 گیگ می باشد در نرم افزار اینستالر این گروه قرار داده نمی شود و به صورت جداگانه باید دانلود شود(البته اگر دوست خوبمvahidreza2007از ترجمه این بخش ناراحت نشوند:n02:)وهمچنین با توجه به کرک نشدن پچ 1.04 رسمی کونامی توسط این گروه ، پیشنهاد شده که فعلا این پچ دانلود نشود.
به نظر من دوستانا گر DLC رو دانلود کنند و منتظر کرک پچ 1.04 بمونن بهتره.
البته DLC حجمش 859 مگ می باشد ولی پس از اکسترک کردن به حدود 1.3 گیگ می رسد.
یکی از دوستان نصب کرده نظرشو میزارم
دوستان سلام . من کرک جدیدی که توی تاپیک کرک pes 2014 توسط Alir110 گذاشته شده دانلود کردم و مشکل حل شد
و DLC 2 کار کرد و بازی رو اجرا کردم و توصیه میکنم اگه مثل من طاقت ندارین تا پچ جدید بیاد با DLC 2 دانلود کنید .
1 - گیم پلی روان تر شده .
2 - دروازبان ها باز هم بهتر شدن و اگر یه توپ رو دفع کنن سریع بلند میشن و روی توپ برگشتی هم عکس العمل نشون میدن .
3 - پاس توی عمق ها بهتر شده و دیگه عذاب آور نیست و خیلی عالی شده .
4 - پاس ها عالی شده
5 - ورزشگاه جدیدی اضافه نشده و ...
کدوم کرک دوست عزیز لطفا لینکش رو بده :n13:نقل قول:
این لینکی که دوست خوبم mojtaba007 اشاره کرده پیدا کردم . دوتا لینک داره که توسط آقای alir110 گذاشته شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه فایل 24.7 مگابایتیه که البته پس از دانلود ورژن فایلش رو 1.1.0.0 می نویسه
ولی پس از کپی کردن در مسیر نصب بازیتون و اجرای آن Data version رو 1.04 و DATA pack رو 2.00 نشون می ده( به شرطی که DLC رو در مسیر گفته شده کپی کنید.).
(لطفا قبل از کپی ، از دو تا فایل اصلیتون pes2014 , rld بک آپ بگیرید.)
این هم یه نظر دیگ
نقل قول:
من این چیزایی که گفتم رو دیدم فقط داش . اما بگم که :
1 - من با کیبورد بازی میکنم و با دسته بازی نمیکنم .
2 - تکل ها همچنان همون جوری مونده و روی زمین دو متر کشیده میشن .
3 - نمیدونم شاید اشتباه میکنم اما حس میکنم گرت بیل رو کلا اندامش رو از اول ساختن چون یه جوری شبیه تر شده قد و اندامش
4 - درباره روان شدن بازی هم گفتم توی پست قبل بهتر شده و پاس ها دیگه اونقد عذاب آور نیست . پاس عمق عالی شده .
5 - قدرت بازیکن ها همونقدر هست و تغیری نکرده
6 - بنظرم خوشحالی پایان بازی هم درستش کردن.قبلا بازی تموم میشد بی احساس بودن و دستشون هم بالا نمیبردن
اما الان من سه چهار تا بازی که کردم حس میکنم خیلی بیشتر خوشحالی میکنن و هر بازی دستاشون رو بالا می برن
7 - قیچی برگردون عالی شده و برگردون هم زیادتر میزنن اگه پشت به دروازه باشن و توپ جلوشون باشه .
پس این پچ گروه پیس ادیت که شامل اپدیت جدید باشه کی میاد؟
اینا رو دانلود نکنید پچ گروه Pes Edit بزودی میاد با همه این تغییرات خیلی همه بهتر و بدون دردسرتره :n01:
سلام.
من اگه بخوام فقط پچ رسمی بریزم ، دی ال سی 2 ، شامل دی ال سی یک هم میشه ؟
من باید جفتشون رو دانلود کنم یا فقط 2 کافیه ؟
پچ که فکر کنم آخریش کافی باشه ، درسته ؟