سلام نسخه جدید چه تغییراتی داره؟ و برای حذف نسخه قبلی از چه نرم افزاری استفاده کنیم بهتره؟
انشاءالله سربلند باشید
سلام نسخه جدید چه تغییراتی داره؟ و برای حذف نسخه قبلی از چه نرم افزاری استفاده کنیم بهتره؟
انشاءالله سربلند باشید
سلامنقل قول:
حالا که نسخه 7 منتشر شده بهتره از این نسخه استفاده کنید.
برای حذف نسخه قبلی هم میتونید از طریق کنترل پنل ویندوز اقدام کنید. من از Revo Uninstaller free استفاده میکنم. بعد از حذف نسخه قبلی هم میتوند با کلینرهایی مثل CCleaner یا حتی COMODO System Utilities یا هر چیز دیگری سیستم را پاکسازی بکنید و بعد نسخه جدید را نصب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب نسخه جدید:
من خودم بعد از نصب و انجام اپدیت آفلاین : پیکربندی را روی پرواکتیو قرار میدم و فایروال روی حالت کاربر و اتوسندباکس را غیرفعال میکنم و HIPS حالت امن، هوش مصنوعی آنتی ویروس را روی زیاد؛ و یکی دو کار دیگه...
خب اینجا میشه چند کار کرد:نقل قول:
یک روش اینکه شما تیک ثبت وقایع برای قانون Block All In را بزنید و بعد سعی کنید دو سیستم را متصل کنید و بعد از اینکار وارد بخش گزارشات و وقایع فایروال بشوید و ببیند چه ادرسی مسدود شده. بعد دقیقا اون ادرس با اون مشخصات را در بخش Global Rules آزاد بزارید.
راه دیگه این هست که ورودی را از طریق Stealth Port ازاد بزارید.... حتی از این طریق میتونید دقیقا آدرسها را شناسایی کنید...
راه بعدی اینکه از تنظیمات کومودو بکاپ بگیر و به من بده یه نگاهی بندازم.
سلام
من از فایروال کومودو استفاده میکنم
الان دیدم Internet Security کمودو نسخه 7 اومده
آیا Comodo Firewall هم نسخه 7 اومده؟!!!
بله. این لینک دانلود فایروال نسخه 7 هستنقل قول:
یه مشکل بسیار جدی پیش اومده
کومودو اسکن نمیکنه!!
وقتی روی پوشه یا درایوی کلیک میکنم و Scan With COMODO Antivirus رو میزنم، هیچ عکس العملی نشون نمیده و عملیات اسکن کار نمیکنه!
نقل قول:
ممنون:n16:
فقط یه دوتا سوال
اول این که این نسخه نهایی یعنی فاینال هست ؟!!
دوم این که این لینکی که شما دادید و حجمش نزدیکه 220 مگ هست cfw_installer.exe خوب یعنی یه فایل اجرایی هست انوقت این نسخه 64 بیتی هست؟! چرا انقدر حجمش بالاست؟!!
من میخواستم هر دو نسخه 86 و 64 بیتی رو جدا گانه داشته باشم تو سایت سا.فت 98 گذاشته شده
اینجا
(علامت - بین soft رو حذف کنید)
که لینکی که تو این سایت گذاشته برای نسخه های 86 و 64 بیتی
میتونم از اینجا دانلود کنم و همین نسخه هست دیگه
علی آقا تو قسمت website filtering میشه یه سایت رو به دلخواه خودمون فیلتر کنیم تا هیچ مرورگری نتونه بازش کنه؟ مثلا سایت گوگل رو فیلتر کنم تا کسایی که از کامپیوترم استفاده میکنن نتونن گوگل رو باز کنن، همچین قابلیتی این بخش داره یا نه؟ اگه داره یه توضیح مختصر در مورد چگونگی انجامش بدید ممنون میشم :n16:
دوست عزیز این نسخه نهایی هستنقل قول:
اون فایل نصبی که 220 مگ حجمشه شامل 32 بیت و 64 بیت
اگه دوست داشتی میتونی جداگانه دانلود کنی مشکلی نداره
من مدت هاست از کمودو اینترنت سکوریتی استفاده میکنم اما میخوام بدونم بهتر از کمودو امن تر و مطمئن تر هم هست ؟ چون سراغ هرچی خواستم برم باید حداقل 30-40 تومن خرج کرد و مثل این رایگان نبوده
میخام بدونم اون پولی که میدم ارزش داره یا نه ؟ در مقابل رایگان بودن کمودو
بیت دفندر
ناد32
نورتون