تا اونجایی که من میدونم ، برای آنلاین بازی کردن احتیاج به سریال نامبر دارین که باید اون رو بخرین که فکر میکنم قیمت تقریبا بالایی داره.نقل قول:
Printable View
تا اونجایی که من میدونم ، برای آنلاین بازی کردن احتیاج به سریال نامبر دارین که باید اون رو بخرین که فکر میکنم قیمت تقریبا بالایی داره.نقل قول:
بچه ها امروز به iphone من یه notification اومد که فیفا 13 تیم منتخب سال فیفا رو داره تو pack اش...درسته؟
لطفا راهنمایی کنین. :11:نقل قول:
این کار رو بادسته میشه با انالوگ راست انجام داد اما کیبورد رو نمیدونم ولی رو کیبورد اگه بتونی دروازه بان ها رو حرکت بدی در موقع پنالتی زدن میتونی با اون کلید در جهت موافق توپ -توپ رو جلو بندازی دوبار پشت سرهم بزنی توپ رو زیادتر میندازهنقل قول:
جواب ما رو یکی نمیده؟ایا واسه فیفا 13 کنسول پک جدید اومده؟اخه به من ایمیل داد که اومده...
سهیل جان یه گلد پک تو داشبورد دیدم فکر کنم واسه التیمیت بود وگرنه واسه من نیومده؟نقل قول:
بچه ها من دموی این بازی رو دانلود کردم ببینم چه جوری هست . روش کلیک میکنم اما هیچ اتفاقی نمیفته. آخرین کرک دمو رو کپی کردم و دایرکت اکس رو هم نصب کردم
سلام .. میشه با صفحه کلید هم دریبل زد و یا خوشحالی کرد ... اگه کسی بلده لطفا راهنمایی کنه
تا اونجایی که من میدونم با کیبرد نمیشه دریبل زد.نقل قول:
ولی در مورد خوشحالیهای پس از گل میتونین بازیکن رو کنترل کنین و با همون کلیدهای شوت و پاس و . . . شادیهای مختلف رو انجام بدین.
آقا من نفهمییدم چیکار کردم بلاخره فیفا رفت داخل ولی موقع انتخاب تیم میندازه بیرون/امتحان کردم دیدم میشه carear بازی کرد / فقط یکی میتونه تنظیمات کیبرد رو به من یاد بده؟
من هیچکاری نمیتونم بکنم با کیبرد.
ممنون