دیگه ریدن به خودشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n03:
Printable View
دیگه ریدن به خودشون
:n03:
این کمپین چی هست اصلا؟:n13:
دوست عزیزنقل قول:
طرح کمپین یه طرح ملی برای اینترنت پر سرعت هست که داره در سراسر کشور توسطشرکت مخابرات ایران اجرا میشه
مزایا این طرح هم اینه که میشه هزینه اینترنت زو به صورت اقساط هر دو ما طی یک سال پرداخت کرد ,...
که به نظر من این طرح توی مازندران برای افرادی که استفاده زیاد میکنن اصلان خوب نیست و طرح های قدیم خیلی بهتره!!!!
اما اگه میخوای اطلاعات بیشتری به دست بیاری به لینک زیر برو
من نفهمیدم منظورت طرف از سرعت طرح کمپین از طرح قدیم بهتره چیه!!!!!من که طرح قدیم دارم سرعتم 16مگ هس:n04:نقل قول:
یعنی طیح کمپین سرعتش بالاتره:n08:
این طرح کمپین از لحاظ بستر ار تباطی هیچ تفاوتی با طرح قدیمم نداره (یعنی مشکل تایم اوت قطعی و.... رو داره):n10:
و فقط اکانتی که میدن محدودیت هایی داره مثل 2 برابر بودن حجم دانلود شبانه و ...:n09:
بعضی از این کسانی که توی مرکز 2020 هستن آخر شبکه واینترنت هستن ....:n08:
دیشب خیلی حال داد 10گیگ دانلود داشتم رایگان
شما کجا تشریف دارین؟نقل قول:
سلام دوستان امروز رفتم مخابرات شاهي نميدونستم كمپين فقط يه سالست
گفتم من به يه ماه بعد شما اعتماد ندارم چه برسه يه ُسال بعد...
علي الحساب يه سه ماهه 128 خواستم به اميد اينكه پهناي باند اينجا فلكه ملكه نداشته باشه:n27:
دوستاني كه 128 مخابرات دارن يه آمار بدن لطفا...
دوست عزیزنقل قول:
چون مخابرات مازندران خیلی رئوف و مهربانه شما چه 128 بگیری و چه 2مگ دان استریم همه برای پورت جدید روی 20مگ و پورت های قدیمی 4مگ میبندن:n10:
تنها تفاوتشقیمت در ترافیک ماهانه اون هست:n09:
قطعی و تایم اوت شدید مخصوصا از 8 شب به بعد هم داره(در کل سیستم پایداری ندارن)
درضمن چه طور شما وقتی به مخابرات 1 ماه اطمینان نداری، میری باهاشون 3ماهه قرارداد میبندی:n02:
دوستان سرعت رو داشته باشید(مخابرات دیگه ترکونده):
محمد جون اونجا بابله يا سيولشما قراردادت چه سرعتيه 128 ؟چطور ميشه تست رو kbps گرفتسرعت دانلود حقيقي شما حدودا 6 مگ در ثانيه بايد باشه درسته؟نقل قول: