سلام .احتمالا پست منو ندیدین.نقل قول:
Printable View
سلام .احتمالا پست منو ندیدین.نقل قول:
داداش خیلی باحالی دمت گرم ولی اگه شانسه منه، شنبه که من میخواهم برم یا تموم شده یا دیگه نمیفروشهنقل قول:
خیلی گلی داداش خیلی برات ناراحت شدم ولی واس تو فکر کنم از این جنس جدیداس
از بعضی جهات حرفتو قبول دارمنقل قول:
ولی مسئله اینه لحظه به لحظه باید گوش موسیقیایی رو به دقیق ترین صداها عادت بدیم و لحظه به لحظه تو هر کاری (حتی گوش دادن به موسیقی ) پیشرفت کنیم همین طرز تفکر باعث ساخت هدفونی مثل ultrasone یا سنهایزر میشه همین وسواس باعث بوجود اومدن شرکتی مثل اپل میشه
( هر چند بعضی اوقات صدای آقا جواد از نیسان آبی از خیلی سبک ها واسمون لذت بخشه):20:
به قول شما همین( مسیقی!!:n01:) که مارو آواره کوه و بیابون کرده.
درضمن من موس و کیبوردم logitech performance mouse mx و logitech bluetooth illuminated keyboard k800 i هستش و راضی هم نیستم از هر دوشون (دلایلش از بحث تاپیک خارجه)
امیذوارم اسپم تلقی نشه
جالب ترین جاش اینجا بود : CONS- Flimsy earpadsنقل قول:
نوشته شده توسط t-jays;77504د.
لینک های مفید:
[URL
- Does not sound natural
- I go to an art school and I am afraid someone else might come to school with the same [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and it will be so embarrassing ohmargawd
2 - عرض شود momentum کمی بیشتر از یه سرو گردن بالاتره .
از دوستان اینجا کسی بیرداینامیک T1 داره یا تجربه شینداری داره ازین هدفون؟
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کلاً سبک صداش با این هدفون هایی که داشتی متفاوته
بیس کاملاً طبیعی، مید شفاف و تریبل طبیعی همچنین
بیسش از همۀ هدفون هات کمتره، تریبل و میدش از همشون بیشتر به نظر خواهد اومد
er4s از طبیعی ترین هدفون ها هست و از hf5 دقیقتره، به آمپ نیاز داره تا تمام توانایی هاش رو بروز بده
سورسم ایفون و سبک پاپ گوش میدم نوعه داخل گوشینقل قول:
با سپاس
آقا این آیتم های "Frequency Response" و "Maximum Input Power" چی هستند و بالا بودنشون نشانه برتریشونه یا پایین بودنشون؟
دوستان نظرتون درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه ایا میشه هم برای مکالمه و هم برای رادیو گوشی استفاده کرد
مدل بسیار جالبیهنقل قول:
خروجی فقط خروجی هدفون داره؟ برای اسپیکر یا line out چی؟
به طراحیش میخوره که از مدلهای قدیمی استدیویی باشه
البته من نفهمیدم چرا پست من رو نقل قول کردید :n02:
راستی فکر میکنم منظورتون x10 باشه چون s10 من تا حالا نشنیدم.
موفق باشید.