مورينيو: نيازي به يک تيم جديد نيست
مورينيو با حضور دستيارانش در کنفرانس مطبوعاتي شرکت کرد که خودش در اين باره گفت:" در انتها با هم مي خنديم و گريه مي کنيم. به همين علت است که با هم در اين جا هستيم.
"به نقل از مرجع خبري رئال مادريد مورينيو در مورد بررسي فصل تيمش گفت:" خيلي مثبت بود. به اين فصل، نمره نوزده مي دهم اما بازيکناني بودند که بيست بودند. برخي نمي توانستند بهتر از اين باشند. نمره کلي تيم 19 بود، از نظر فني هم 19 بود. اما يک بازيکن 20 بود، از من نپرسيد چه کسي. "
مربي رئال مادريد گفت:" فصل خيلي خوبي داشتيم. از نظر تيمي و گروهي بهتر شديم. مي خواستيم که بهتر بازي کنيم و منسجم تر باشيم و پيشرفت کرديم. در سطح خوبي بازي کرديم و رکوردهاي خوبي را به ثبت رسانديم. به مهمترين جام رسيديم چرا که پس از 11 ماه و 38 بازي به آن دست يافتيم. "
وي افزود:" رسيدن به نيمه نهايي چمپيونزليگ مهم بود چرا که براي دومين سال پياپي به آن رسيديم. به اين معني است که به آن رسيديم. اگر پيش از آن به اين جا نمي رسيديم به اين خاطر بود که حذف مي شديم . از 24 بازي اروپايي، فقط دو تا را باختيم. "
مربي پرتغالي در مورد شرايط رئال مادريد ادامه داد:" به کوپا که کم اهميت ترين جام بود، احترام گذاشتيم و به خوبي جنگيديم. اگر از مرحله يک چهارم صعود نکرديم، به خاطر فوتبال نبود. بازي خوبي انجام داديم اما به حقمان نرسيديم. بهبود اين آمار، غيرممکن است. فصل آينده بايد سعي کنيم که باز هم لاليگا را ببريم اما مي دانيم که رسيدن به اين آمار، خيلي مشکل خواهد بود. "
مربي در باره فصل بعد گفت:" بايد روي مسائل رواني بيشتر کار کنيم. بايد بتوانيم که به ثبات در جاه طلبي برسيم. بهتر شدن يک قهرمان آسان نيست. اما محتمل است و بايد به جلو گام برداريم. نيازي به يک تيم جديد نيست. فقط چند تن از بازيکنان مي توانند ، گروه را تکميل کنند. سعي مي کنيم که بدون فشار در ماه هاي آتي از پس اين کار بر بربياييم. "
*کاکا
مربي در مورد کاکا هم صحبت کرد:" اين مسائل براي برخي ها جالب هستند. از نظر من، همه در قهرماني نقش داشتند. کاکا هميشه يکي از اعضاي تيم بود. بازيهاي خوبي داشت، بازيهاي متوسطي داشت، بازيهايي را هم داشت که نه خودش را راضي کرد و نه من را. اما هميشه آماده بود. بازيکنان هستند که مي توانند بگويند که در آن چه که به آن رسيده اند، چه نقشي داشتند. "
در مورد آينده کاکا نيز مورينيو گفت:" نمي توانم تضمين دهم که با من بماند. شايد فردا خودش بخواهد برود ... از تمام کساني که به من کمک کردند تشکر مي کنم. تمام کساني که در اين قهرماني سهمي داشتند. روش تشکر من اين است که از حضورشان در فصل آينده استقبال کنم. اگر کسي فکر مي کند که بهتر است که ادامه ندهد يا دوست دارد در پروژه ديگري باشد، بررسي مي کنيم. من از حضور همه در فصل بعد استقبال مي کنم. اين روش ما براي تشکر از زحمات است. اما آنهايي که تصميم مي گيرند هم بايد نظر خود را داشته باشند. "
*مسئله ايگوائين
مربي پرتغالي در مورد مسئله ايگوائين گفت:" اگر باشگاهي به اين جا بيايد و رقم فسخ قراردادش را بپردازد ، کاري از دست ما بر نمي آيد . مي دانيد که مي خواهم بماند . هواداران و باشگاه هم دوست دارند که بماند اما رقم هاي فسخ قرارداد براي همين هستند . اگر کسي او را مي خواهد ، به جاي اين که از پشت حرکت کند ، جلو بيايد و پولش را بدهد و ما هم کاري نمي توانيم بکنيم . نمي خواهيم که برود و برايش يک يورو هم تخفيق نمي دهيم. "
وي افزود:" برخي افراد فراموش مي کنند که بازيکنان متعلق به باشگاه ها هستند. نمي تواني صاحب چيزي شوي که مالي خودت نيست. در ايتاليا ، انگليس و آلمان ، تا 150 ميليون يورو نپردازند ، نمي توانند او را بخرند. ما مي خواهيم که او را داشته باشيم چرا که يکي از بهترين مهاجمان جهان است. "
*کارواليو
مربي پرتغالي افزود:" ما همديگر را خيلي خوب مي شناسيم و به شرايطي که وجود دارد ، به خوبي واقف هستيم . به نظرم براي فيکس نبودن ، زيادي خوب است . او يک بچه 20 ساله نيست که نياز به پيشرفت داشته باشد ، بلکه يک بازيکن بزرگ است که به راهش ادامه مي دهد . او توانايي هاي بالايي دارد . اما در اين فصل از نظر تيمي با په په و سرجيو خيلي بهتر شديم و نمي شد به آنها دست زد . ريکاردو فيکس شدن را از دست داد . اگر مي خواهد ادامه دهد ، مي تواند ادامه دهد . اگر فکر مي کند که مي تواند در باشگاهي ديگر ، دو يا سه سال ديگر در سطح اول در ترکيب اصلي باشد ، به او کمک مي کنيم . او براي من خيلي خاص است . چرا که با او در پرتغال ، انگليس و اسپانيا ، قهرمان شدم . هيچ مشکلي وجود دارد و بايد ديد که صلاحش چيست. "
*آدان
مورينيو در مورد دروازه بان ذخيره رئال مادريد گفت:" همچون ايگوائين ، او هم يک ايگوائين است. آدان از کودکي در اين جا بوده است . حالا مرد شده و بازيکن فوق العاده است . رئال مادريد او را دوست دارد و هواداران خوشحال مي شوند که بماند . آدان ، جاه طلبي هايي براي هر يکشنبه دارد که نمي توانيم قولي به او بدهيم . پس فکر مي کنم که بايد صحبت کنيم و ببينيم که چه مي شود . پتانسيل زيادي دارد و مي تواند يک پشتوانه خوب براي کاسياس باشد. "
*آينده زيدان و توريل
مورينيو گفت:" نمي دانم . من هيچ پيغامي نفرستاده ام . اينها به مديران مربوط هستند . اگر قرار است که نقش زيدان تغيير کند ، به سوي بهتر شدن خواهد بود . او مي تواند مستحکم تر ، شاداب تر و هماهنگ تر باشد . توريل هم خيلي خوب کار کرده است . براي صعود مي جنگد . طبيعي است که بماند . اما نمي دانم که مي ماند يا نه . در مورد کادر پزشکي هم هميشه به دنبال بهتر شدن هستيم . سعي مي کنيم که نيروهاي قدرتمندتري را به گروه اضافه کنيم . اگر بتوانيم که کادر پزشکي را قوي تر کنيم ، خوشحال مي شويم. مي خواهيم که از همه نظر ، بهتر شويم. "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]