سلام دوستان
لپ تاپ من که sony fw 390 وقتی ویندوزش میاد بالا یه لحظه صفحه نمایش میره و میاد(سیاه میشه ومیاد)(خاموش روشن میشه)
فروشنده گفت همه لپ تاپ ها همینطوره !!!
مشکل خاصی داره؟
Printable View
سلام دوستان
لپ تاپ من که sony fw 390 وقتی ویندوزش میاد بالا یه لحظه صفحه نمایش میره و میاد(سیاه میشه ومیاد)(خاموش روشن میشه)
فروشنده گفت همه لپ تاپ ها همینطوره !!!
مشکل خاصی داره؟
منم یه لپ تاپ فوجیتسو - زیمنس دارم که windows اریجینال هم روش نصب هست دقیقا همین مساله سیاه سفید شدن صفحه برای یه لحظه رو دارم.نقل قول:
سلام و خسته نباشید.امیدوارم سوالم رو در تاپیک اشتباهی مطرح نکرده باشم.
من یا کمک و مشورت دوستان در تاپیک های مختلف در نهایت امروز رفتم و FW56GF/Bبا گارانتی ایران رهجو را خریدم.اما یادم رفت در مورد باطریش بپرسم که امیدوارم اشتباه بزرگی نکرده باشم.و سوالم این بود که در کاتالوگ این مدل در سایت سونی نوشته بود که 2مدل باطری را ساپورت میکنه که یکیش تا2ساعت و دیگریش تا4ساعت کار میکنه.اما مروز که رفتم فقط گفتند که باطری 2 ساعته وجود داره و نه 4ساعته.البته گفتند بعدا میتونید بخرید و بذارید البته یک زائده اضافی هم به وجود می آید.
حالا از دوستان این سوال رو داشتم که آیا صحبت ایشون درست هست یا نه؟
و اینکه اگر باطری 4ساعته را بعدا بخوام بندازم،با توجه به اینکه کاتالوگ محصول گفته که باطری 4ساعته را نیز در آن استفاده کرد،پس چرا باید زائده اضافی به وجود آید؟؟؟ضمنا یمت باطری4ساعته چنده؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/HTML]
جای سوالتون اشتباه بود ولی :نقل قول:
درست گفتند دوست عزیز
ببینید ما برای لپ تاپ ها ( Netbook - UMPC - Notebook ) کلا باتری هایی داریم که بهشون گفته میشه مثلا 3 سل - 4 سل - 6 سل - 8 سل - 9 سل - 12 سل و ...
این سل ها باتری های داخلی هستند که طی روش هایی با هم موازی و سری بسته میشن
هرچه تعداد سل ها بیشتر باشد آمپراژ باتری بالاتر میرود و در نهایت زمان بیشتری لپ تاپ رو روشن نگه میداره
سری FW باتری های 6 سل و 9 سل دارد که 9 سل به شدت کمیاب است
اون 2 ساعته که گفته 6 سل هست و 4 ساعته 9 سل
قیمت باتری 6 سل برای FW فکر کنم 250 هزار تومان باشه ( گارانتی نقش )
باتری 9 سل هم چون بزرگتر از 6 سل هست کمی از پشت لپ تاپ بیرون میزنه
سری FW مناسب جابجایی و استفاده مداوم از باتری نیست ، به نظر من هزینه زیاد برای باتری اضافه نکنید
ممنون از راهنماییتون.میشه لطفا آدرس تاپیکی که بتونم سوالات مربوط به باطری رو در اونجا مطرح کنم را به من معرفی کنید.نقل قول:
ممنون از راهنماییت اما کل هاردم پاک شده بهترین ویندوزی که بتونم بریزم چیهنقل قول:
bale hastanنقل قول:
An error occurred during the installation of assembly 'microsoft.vc80.CRT', Public Key Token="1fc8b3b9a1e18e3b", Type="Win32", Version="8.0.50727.762" HRESULT: 0x8007054F
من وقتی میخام نرم افزار مانند اتوکد 2008 را روی لب تاب دارای سیستم عامل ویندوز هفت نصب کنم در جریان عملیات نصب این پیغام ظاهر میشه و نصب جلو نمیره.. کسی میدونه ماجرا از چه قرار است و راه حل مشکل در چیست؟