سلام
موسـسـه کوثر و موسـسـه عسکریه دوباره در سایت بانک مرکزی درج شدند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
موسـسـه کوثر و موسـسـه عسکریه دوباره در سایت بانک مرکزی درج شدند
یعنی اگه این موسسه ها ورشکست بشن بانک مرکزی پول مشتریا رو میده؟نقل قول:
من این سوال رو بارها پرسیدم ولی همیشه جوابهای مبهم شنیدم:n13:
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما که به همه سوالا پاسخ میدین به این سوالم پاسخ بدین
سلامنقل قول:
اونی که بتونه به همه ی سوالها جواب بده فقط خدای دانای مطلق هست
:20:
بله , تحت نظارت بانک مرکزی بودن یعنی اینکه هم فعالیتشون قانونی و طبق مقررات بانک مرکزی هست و هم ضمانتهای لازم برای فعالیتشون رو در نزد بانک مرکزی انجام داده اند و اگر مشکلی پیش بیاد بانک مرکزی پاسخگوی سپرده گذاران هست .
تا حالا ندیدم و نشنیدم که برای یک بانک یا موسسه مشکل بزرگی پیش بیاد و بانک مرکزی مجبور به مداخله و تضمین سپرده های مردم بشه .
اما چیزی که بنده شاهدش بودم اینه که بانک مرکزی از هر موسـسـه یا بانک که خوشش نیاد , اسمش رو حذف میکنه و میگه آی مردم ما پاسخگوی کسی نیستیم !!!!
انگار نه انگار که اون بانک یا موسـسـه ماهها یا سالهای سال جزء تایید شده ها بوده .
یکی باید اول از خود بانک مرکزی تعهد بگیره که وقتی بانک و یا موسـسـه ای رو تایید کرد دیگه این حرکت بی منطق رو انجام نده بلکه با اون بانک یا موسسه مشکلش رو حل کنه و اگر حل نشد درش رو ببنده و اعلام کنه که سپرده گذاران میتونند با مراجعه به فلان بانک سپرده ی خود رو پس بگیرند.
اما حرکت بانک مرکزی الان اصلاً مسئولانه نیست .
توی سایت بانک مرکزی راههای ارسال ایمیل به مدیر عامل و روابط عمومی ذکر شده
مردم میتونند این حرفها رو به گوششون برسونند اگر گوش شنوائی باشه
چون الان مردم همش باید دلهره داشته باشند که مدیران و بانکهای خصوصی یهو پولهای مردم رو برندارند و فرار کنند و کسی هم پاسخگو نباشه .
وقتی مدیر عامل بانک ملی این کار رو کرد مردم حق دارند که نگران باشند
دوستان من برم اعتراض کنم بهشون جواب میگیرم؟نقل قول:
وام خرید قسطی کالا سودش چند درصده؟
اون زمانی که مشخص شده.یعنی مثلا امروز 12/11/92 ثبت کردین و تاریخ انتقال 1/12/92 هست همون روز انتقال کم میشه از حسابتنقل قول:
نقل قول:
بلاخره تضمین میده نسبت به بانکهای که اسمشون توی لیستش هست یا نه؟
به فرض بانک X که اسمش توی بانکهای مجاز لیست بانک مرکزی هست اگه فردا روز ورشکست بشه بانک مرکزی پول مشتریا رو میده؟
با بله یا خیر جواب بدین
سرمایه گذاری یا گرفتن تسهیلات بانک اصلا خوب نیست. زنده باد بالشت!
سلام دوست عزیز سودش 15 درصد اقساطی هستنقل قول:
10 میلیون در 3 سال جمعن باید 11.750 بازپرداخت بدی . 25 قسط 470.000تومنی
کدوم بانک بدون ضامن باسند خونه وام میده؟