تاحالا شده از اين انجمن كپي كني ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تاحالا شده از اين انجمن كپي كني ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوکرتم عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
1-از بچه های گل روزگاره. قراربود بیاد تهران ببینیمش نمیدونم چیشد
2- نه عزیز من تروریست نیستم
3-صد در صد آبی . توش شک نکن
4-خوشبختانه تا به حال هیچ کجام نشکسته
ما بیشتر
تا اونجایی که یادم میاد نهنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
البته من اونجا مدیر بخش بازیها هستم. ولی مطلب کپی نکردم تا به حال
سلام مجدد گلم...آره به من گفت با گوشيت تماس ميگيرم...
1-قاتل كندي كي بيد؟
2-بدترين بازيگر سريال نرگس؟
مجير جان حالا من يه چيزي گفتم مي خواييد دو تايي منو ترور كنيد ؟
---
دست خالي نيا طرف ما چون , پيرن سفيدت ميشه پرچم ژاپن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ای بهروز ناقلا...دمت گرم ما سرکاریم دیگه اره...
در ضمن سامان جان ما پیرهنمون هویجوری گرمز هستش...بعدم میخورمت ها...
سعید جان سوال دارم کره...
1-مغز انشتین چند تا سلول داشت؟
2-سنگ ها ی قرمز مایل به بنفش کوه های الپ چند تاست؟
3-مرغابی یا خرگوش؟
4-آخرین باری که تئاتر شهر رفتی؟
خیلی میخوامت...
سعيد جان سلام .
در پست معرفي شما ، ازت يك سوال پرسيدم جيگر طلا .
حالا عيب نداره . دوباره مي پرسم .
وقتي كه اين تاپيك رو زدي فكر مي كردي كه اينقدر محبوب بشه ؟
يك خواهش . لطف كن سوال هر نفر را بنويس و زيرش جواب بده . اينجوري ميفهميم كه به كدوم سوال ها داري جواب ميدي .
با تشكر .
بهروز .
من فردا ( شنبه تهران هستم ) منتظر زنگ من باش .
سلام بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجازه هست منم بيام بازي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش كار جالبيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب سعيد جان مي توني اسم كامل رونالدو رو بگي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي دوني رونالدو چن كيلويه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كفشت چه رنگيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدو چن سالشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي توني بگي چرا فيلا هرگز نمي تونن بپرن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي توني بگي چرا خوكها هيچوقت نمي تونن به آسمون نگاه كنن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید عزیز.نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
ندیدم شرمنده
روزی که تاپیکو زدم فکرشو میکردم. مطمئن بودم محبوب میشه. البته نگران بسته شدنش بودم.
یادته بهروز؟ اون روزا همه من و تو رو مسخره میکردن میگفتن فقط شما دوتا الافید و به زندگی مردم سرک میکشید.
اما همین حالا 5-6 نفر تو نوبتن که بشینن رو صندلی؟
البته موفقیت نسبی این تاپیک بیش از من مدیون زحمات تو و این اواخر هم مونیکا هستش. از جفتتون ممنونم
[chovalier]
سلام بچه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیک
اجازه هست منم بيام بازي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اجازه ما هم دست شماست
خداييش كار جالبيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون نظر لطفته
خب سعيد جان مي توني اسم كامل رونالدو رو بگي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ronaldo luiz nazario de lima
مي دوني رونالدو چن كيلويه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
76
كفشت چه رنگيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهوه ای
رونالدو چن سالشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
29
مي توني بگي چرا فيلا هرگز نمي تونن بپرن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون وزنشون زیاده
مي توني بگي چرا خوكها هيچوقت نمي تونن به آسمون نگاه كنن؟ [
img]hTtp://qsmile.com/qsimages/sp/var/waaaht.gif[/img]
چون گردن ندارن
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین