سلامنقل قول:
اخرین رام رو روش فلش کنید. این مشکلات شایع هستن.
Printable View
سلامنقل قول:
اخرین رام رو روش فلش کنید. این مشکلات شایع هستن.
ممنون جناب respina حالا دو تا سوالنقل قول:
1-مطمئن هستید این مشکلات شایع هست؟یعنی از لحاظ سخت افزاری عیبی نداره؟چون مشکل اول و اصلی قبل از اپدیت هم بود
2-در مورد رام و فلش لطفا یه لینک معرفی کنید که بتونم یاد بگیرم چطور انجام بدم و اینم در نظر بگیرین گوشی گارانتی داره
دوستان کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
فرستاده شده از V3ِ من با Tapatalk
دوستان کسی نیست به این مشکل برخورده باشه؟نقل قول:
سلام! یه مشکل داشتم اونم اینکه وقتی گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم گوشیم توسط کامپیوتر شناسایی نمیشه! و اینکه فقط گوشیم شارژمیشه! به خاطر این موضوع هم تقریبا هر کار تونستم کردم!یعنی یک بار ویندوز رو نصب کردم و گوشی رو ریست فکتوری کردم! ولی بازم هیچی!درایور htc و آخرین نسخه htc sync manager هم نصب کردم!(این نسخه هم از one s پشتیبانی میکنه) ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم! لطفا راهنمایی کنید! اگر هم سوالمو جای اشتباهی پرسیدم لطفا بگید باید از کجا بپرسم!
ممنون!
سلام دوستان من یه گوشی note 5 دارم یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی به pc متصلش میکنم که فایل انتاقل بدم خیلی دیر کانکت میشه یعنی ایکن و گوشی شناخته میشه ولی باید حدود 7-8 دقیقه صبر کنی تا بتونی بری داخلش کلیک میکنی که بری سیستم شروع میکنه به لود کردن ولی باز نمیکنه تا این 7-8 دقیقه بگذره . مشکل چیه یه گوشیه دیگه هم از سامسونگ داشتم همین مشکلو داشت کلا با سامسونگ این مشکلو داشتم . گوشی memory card هم نمیخوره . ممنون میشم راهنمایی کنید .
بهتره از طریق وای فای متصل کنید.نقل قول:
برنامه هایی مثل es file explorer ریموت دارن که کمتر از ۵ ثانیه متصل میشه.
سلام
من یه هواوی p8دارم
تازگیا وقتی باهاش فیلم برداری می کنم وقفه می زنم یا وقتی روی رکورد می زنم تا ظبط کنه هنگ می کنه (گوشی هنگ نمی کنه هااا برنامه دوربینش هنگ می کنه) به نظرتون مشکل از کجاست؟
اگه اپدیتش کنم به اندروید 6 ضمانتش باطل میشه؟
سلام دوستان.
من یهگوشی سامسونگ مدل a3 2016 خریدم مشکا باتری دارم باهاش ازشب حدود 11شب که فول شارژش میکنم تا 6صبح که میخوام برم سرکار بدون استفاده از گوشی شارژباتری میشه85درصد کلا یک روز بیشتر دووم نمیاره من سری2015همین گوشی رو هم داشتم گول ظاهر زیبای اینو خوردم حالا پشیمون شدم بدون استفاده 15درصد کم میکنه .اون یکی رو که داشتم شب که فول شارژ میشد تاصبح میشد97درصد باتریش معرکه بود دوروز راحت دووم میاورد ولی اینو نمیدونم چه مرگشه ؟؟!!!:n03::n03:
سلامنقل قول:
برنامه های فعال رو غیر قعال کن(که وقتی صفحه گوشیت خاموش شد برنامه ها هم غیرفعال بشن)اینجوری میشه از مصرف باتری جلو گیری کرد