-----------------------------------
Printable View
-----------------------------------
میشه بهم بگین ثبت نام توی اینجا که جدید اومده باعث میشه چی بشه و لازمه که ثبت نام بکنیم؟
از دیروز تا حالا سرعت خیلی پایین اومده و از دیشب تا چند ساعت پیش کلا من قطع بودم حالام که وصله چراغ dsl بازی در میاره و هی قطع و وصل میشه و نویز هم فجیع زیاد شده روخطم.
نکنه خبریه؟ بحث ارومیه و ایناست آخه به ما چه؟
با یه بدبختی زنگ زدم 2030 گفتم پسورد کنترل پنل جدید رو بهم بده گاگول اومده پسورد سرویسم و عوض کرده و بهم داده و به این کنترل پنل جدید هم وارد نمیشه حالا هم هرچی زنگ می زنم خودکار قطع میشه:grrr:
خدایا من چه گناهی کرده بودم که مجبورم کردی با اینا سر و کله بزنم:41:
یعنی اینقدر سرعت ضایع شده برای من ریموت هم درست و حسابی کار نمی کنه
---------------------------------
از نوعه نتشنقل قول:
نقل قول:
نه بابا ربطی به اینا نداره بخوان هم قطع کنن به ما ربطی نداره و اگر نه باید کله استان قطع میشد.این به خاطر برگردونشونه.
راستی ادامه ی اون حرفم
گفتش که:تعداد مشترکینه جدیدمون زیاد شده و خیلی ها هم ناشی هستند و مالک خط و دارن دان می کنند گفت این افت سرعت تا 1 ماه الی 2 ماهه دیگه که قبض های جدید صادر میشه هست ولی ازشون پرسیدم طرحی واسه ما مشترکین پرمصرف ندارین گفتش که چرا یه برنامه ریزی شده ولی تا 4 تا 5 ماهه دیگه عملی نیست.چون هنوز این برگردون خیلی کار داره.پنلشون هم تازه داره به طور کامل راه میافته و گفتم چرا اپراتور ها شلوغه گفت ساعت 1 به بعد زنگ بزن دیگه اینقدر ترافیک نیست زود جواب میدیم اپراتور هاشون شدن 24 ساعته واسه همین شب ها زودتر میشه جواب گرفت ولی من وقتی رفتم پیشه معاونشون داشت ماله پنل خودش رو شارژ میکرد بدبخت خودشم زوری تونست پسورد خودشو وارد کنه نامرد تو پنلش نوشته پرسرعت ویژه فکر کنم سرعتش ا مگابایت بود.بعدش میزان باقی مانده ی خودم رو نشون داد گفتش 4 گیگ چون من 1 ماهه 128 شارژ کرده بودم:20:
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
راستی دیشب که زنگ زدم به اپراتورشون گفتم پنل من رمزش چنده گفت پنل که رمز نداره گفتم من میخوام وارد شم رمز میخواد گفت حتما اشتباه میکنی گفتم مگه پنل جدیدتون که اسمش پلوتونه رمز نمیخواد گفت زودتر بگو من فکر کردم کنترل پنل کامپیوترت رو میگی:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24:ی ارو گیج میزد
بعد 2 روز بالاخره پشتیبانی (!) جواب داد.
پسورد رو داده، وارد پنل نمیشه ، میگم نمیشه، میگه ارور چند میده ؟ 691 ؟!
بابا این اپراتورها خنگن فکر کردن گفتی رمز سرویس رو عوض کن برات عوض کردند.نقل قول:
شما باید بگید رمز ورود به سامانه رو می خوام.
برای منم رمز سرویسمو عوض کردند الان هم هرچی زنگ میزنم خودکار قطع میکنه
همه شرکتا سرویسشون این چند روز داغون شده دو دلیل میتونه داشته باشه یا اونی که گفتم یا می خوان به سازمان تنظیم فشار بیارن که قانون جدیدشو اجرا نکنه.نقل قول:
الان بقیه شرکتا به غیر از صبا و مخابرات این قانون بهشون ابلاغ شده و باید در اسرع وقت به سازمان تنظیم مقررات پاسخگو باشند