اگر منظورت اینه که چطوری با لپ تاپ به اینترنت وصل شی در حالی که مودمت وای فای نیست، کافیه کابل LAN رو بجای سیستمت بزنی به لپ تاپ.نقل قول:
فکر کنم اینجوری باشه؟!!:mellow:
Printable View
اگر منظورت اینه که چطوری با لپ تاپ به اینترنت وصل شی در حالی که مودمت وای فای نیست، کافیه کابل LAN رو بجای سیستمت بزنی به لپ تاپ.نقل قول:
فکر کنم اینجوری باشه؟!!:mellow:
درمورد مدرك كه نه. اگه دانشجويي كارت دانشجويي داشته باشي كافيه. البته فك كنم كارشناسي ارشد. يعني به من اين و گفت .نقل قول:
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
ن داداشم. اون رو كه ميدونم. مي خوام همون كابل رو نزنم ديگه. شنيدم يه دستگاهي هست كه وصل ميشه به همون كابل lan و ميشه واي فاي.نقل قول:
میروی به مسیر زیر:نقل قول:
Control Panel > Network and Internet > Network Connections
تمام کانکشن هات اونجا هستن. روی کانکشن مورد نظر راست کلیک کرده properties رو می زنی و روی IPv4 کلیک کرده و properties را کلیک می کنید.
نمی دونم والا،نقل قول:
ن داداشم. اون رو كه ميدونم. مي خوام همون كابل رو نزنم ديگه. شنيدم يه دستگاهي هست كه وصل ميشه به همون كابل lan و ميشه واي فاي.
خوب اگه اینجوری بود که دیگه کسی نمی رفت مودم های وای فای رو با 30 تومان اختلاف قیمت بگیره که.
شما مودمتون رو گرفتید؟
اپراتوره مبين نت گفت ميشه. يه مودم وايرلس هم دارم.قبلا اي دي اس ال داشتم.ميگن كابل lan رو بزني به اون حله ديگه. اونم نه هنوز
فکر کنم بحث در مورد روتر (router) وایرلس است. مثلا تو دانشگاه، کابل LAN رو وصل بهش می کنن و میذارنش تو یه مکان عمومی تا همه از اینترنت وایرلس استفاده کنند. منم تو فکرشم یه دونه بخرم. قیمتش فکر کنم حدوودا 20 یا 30 تومن باشه.نقل قول:
بعد این حرکت باعث نمیشه بقیه از حجمت استفاده کنن یا باز ازت یوز و پسورد میخواد؟:18:نقل قول:
آها همينه . اون هم گفت قيمتش حدوداً 30 يا40 تومنه. فعلا كه منتظرم تا جمعه ديگه مودم رو بياره واسم مبين جون
فکر کنم می شه یوزر و پس واسش گذاشت. مثل این مودم های adsl که روتر وایرلس داره. یا مثل همین مودم های وای فای وایمکس، در واقع پورت اصلیش همین lan ه ولی یه روتر بهش وصله. مزیت مودم وای فای اینه که جمع و جور تره نسبت به یه مودم (کله قند...!!!:27:) و یه روتر به صورت جداگونه. ولی فکر کنم در کل گرون تر در می آید مودم وای فای (البته احتمال زیاد این شرکتای وایمکس گرون میدن دست ملت...)نقل قول:
البته توجه کن منظورم از کابل LAN داخل دانشگاه، کابل مودم وایمکس نبود...!! منظورم کابل اینترنت LAN شبکه دانشگاه بود (به قولی: اینترنت دانشگاه مفت...گنجشک هم مفت...). دیگه مطمئنم بقیش رو گرفتی
من یه دونه روتر وایرلس دارم ولی هنوز نتونستم ازش استفاده کنم.وقتی کابل لن رو بهش وصل کردم فقط یه دستگاه می تونه از طریق وای فای به اینترنت وصل بشه و بقیه بهش کانکت میشن ولی اینترنت ندارن
اگه تونستید درستش کنید به ما هم خبر بدین.
راستی پسورد هم میشه رو وای فای گذاشت.