اون ماله 3-4 ماه پیش بود دیگه کسی این حرفو نمیزنهنقل قول:
Printable View
اون ماله 3-4 ماه پیش بود دیگه کسی این حرفو نمیزنهنقل قول:
نقل قول:
مدیری یه طنزی مثل چهارچرخ هم بسازه بازم ازش حمایت می کنیم
اشتباه ما ایرانی ها همینه دیگه.نقل قول:
چرا شخصیت برامون مهمه و نه هدف؟!
هدف اکثر ما اینه که یک طنز خوب ببینیم و علاوه بر اشاره به مشکلات روز کمی هم بخندیم...
غیر از اینه؟
حالا میخواد مدیری باشه یا مزدآبادی.
کار خوب همیشه خوبه(مثل برره) و کار بد هم همیشه بده!
دلیل نمیشه که چون اقای مدیری برره را ساخته و عالی بود حالا بیاد این بسته ها را بکنه توی پاچمون و ما بگی: کارگردانش کارگردان برره است پس باید خوب باشه!یک بسته , دو بسته,..., بیست تا بسته داده که فکر میکنم بیشتر از 5 تاش عالی نبوده.
ببخشید اگه نافرم گفتم.
نظرم را گفتم و نظر همه دوستان هم محترم هستش.
موفق باشید
این قسمتش که آب بندی به تمام معنا بود. سرجمع هم 4 تا صحنه کمدی نداشت.
طرفدار سینه چاک مدیری هم نیستم و نخواهم بود هرکی کار خوب بکنه، دستش درد نکنه الان واسه من Lorre که طنز The Big Bang Theory رو میسازه خیلی باارزش تر و هنرمند تره...فعلا
اینم یه ری میکس از آهنگ تیتراژ قهوه تلخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
نوع لینک : مستقیمکد:http://01.mv90.in/download/1390/Music%20Pop/farvarden/8/1/Mehran%20Modiri%20-%20Ghahveye%20Talkh%20(%20Remix%20By%20Arash%20Hosseini%20)%20(128).mp3
حجم فایل : 4.31 KB
کیفیت : 128 Kbps
با حضور بلد الملک پدر سوخته , برزو خان و بابا اتی ( قابل توجه عشاق دل خسته بابا اتی ) :21:
البته حضورشون اون جوری که فک می کنین نیس , اگه قهوه تلخو تا حدود قسمت 40 دیده باشین و اینو گوش کنین می فمین حضورش چه جوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم ارزش یکی دو بار گوش دادنو داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اینم یه ری میکس از آهنگ تیتراژ قهوه تلخ
توی صفحات قبلی گذاشته بودن
باحال شده
کیه کیه هایی که هست روش: دی
ولی پدرسوخته گفتنش رو اعصاب بود دیگه: دی
+کلا دیدن پک ها مشتری نداره گفتن بزار پشت صحنه بهش اضافه کنیم شاید یه اتفاقی افتاد!
جدا اگه یه فکری نکن به حال داستانش و پک بعدی دلچسپ نباشه من که دیگه دنبال نمیکنم سریال رو..
نقل قول:
با نظر شما موافقم
منم نمیگم مدیری چون برره رو ساخته ، ازش حمایت میکنم
حمایت من واسه اینه که خودشو درگیر مسائل متفرقه نمیکنه ( امیدوارم متوجه بشین منظورم چیه )
کارشو انجام میده و به حرف بعضی ها توجه نمیکنه
حامیان مدیری نه به خاطر فیلمهاش که به خاطر خودش و شخصیتش ، دوسش دارن
متاسفانه مردم فکر میکنن چون اسم طنز روی فیلم ها هست پس باید خنده دار باشه
داستان قهوه تلخ هم کاملا ابتکاری و به قول خودمون من در آورده هست که مدیری اونو به طنز در آورده
مثل برره
نه مثل طنزهایی که از تلویزیون پخش میشه و مثلا میخوان واقعیت جامعه رو نشون بدن ! که یه مضوع کاملا تکراری هست
طنز مدیری مثل مرد هزار چهره هست که با ابتکار خاص خودش واقعیاتی که کسی جرات حرف زدن در موردش رو نداره ، نشون میده.
در آخر به نظر من طنز مدیری به معنای واقعی طنز هست.
و البته تکراری نیست!
من هم حرف شما رو قبول دارم .نقل قول:
در آخر به نظر من طنز مدیری به معنای واقعی طنز هست.
و البته تکراری نیست!
اما باید این رو قبول کرد که قهوه تلخ به قدرت شب های برره و...نیست.(در شادکردن)
یه جورایی تکراری ویا کسل کننده شده.اگه کارکتر بابا اتی ویا مهران مدیری رو حذف کنن دیگه سریال توان این رو نداره که لبخند رو روی لبهای ما بنشونه...
پ ن:به نظرم بیشتر شبیه طنز تلخ می مونه.
پ ن 2:منظورم از تکراری ریتم سریاله.
مهتاب کرامتی و عليرضا عصار در قهوه تلخ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارس سینما - علاقه بازیگران سینما و تلویزیون به سریال قهوه تلخ نیز شروع شده و همین امر باعث شد مهتاب کرامتی نیز به دیدن عوامل قهوه تلخ برود.
قهوه تلخ
مهتاب کرامتی، علیرضا عصار و همینطور چند بازیگر و هنرمند دیگر از پشت صحنه سریال پربیننده قهوه تلخ بازدید کردند.
مهتاب کرامتی سفیر صلح و حسن نیت یونیسف در ایران است و همانگونه که در تصاویر دیده میشود روبان قرمز (نشان مبارزه با ایدز) سنجاق شده به یقه لباس حاضرین در عکس از دلایل احتمالی حضور وی در پشت صحنه سریال "قهوه تلخ " میباشد.
عصرايران
این مجموعه تاخیر داره بازم؟
نیومده که هنوز،اومده؟