همین روزها میاد دیگهنقل قول:
احتمالا تا 27 ام که انتخاب واحده
Printable View
همین روزها میاد دیگهنقل قول:
احتمالا تا 27 ام که انتخاب واحده
الان خواستم وارد سامانه سجاد بشم دیدم رمز تغییر کرده و پیغام زدن که اگه تا فردا شهریه رو به حساب نریزین و فیش رو به امور مالی تحویل ندین اجازه انتخاب واحد ندارین :n04: فکر این رو نکردن دانشجویی که از شهر دیگه میاد این دانشگاه باید چیکار کنه ؟! :44: حالا باز پرداخت آنلاین داشت میشد یه کاریش کرد...
بچه های کاردانی فنی نتیجه ها اومد
من تهران قبول شدم
:n07:
سلام! یکی از دوستان صمیمی من توی دانشگاه آزاد و جامع با هم قبول شده.. آزاد نرم افزار و جامع مهندسی IT - طراحی صفحات وب.. بین ثبت نام این دو مونده، من چون اطلاع دقیق و مستندی در مورد دانشگاه های جامع ندارم نتونستم راهنماییش کنم.. متاسفانه انتقادهای زیادی در مورد ضعف علمی و امکانات و اعتبار مدارک دانشگاه جامع شنیدم.. اینکه اساتید خوبی توی این دانشگاه تدریس نمیکنن، سیستم آموزشی این دانشگاه بی قانونی و هرج و مرج زیادی و..
دانشگاه جامعی که قبول شده، مخابرات تبریز هستش که شنیدم اساتیدش کارمندان خود شرکت مخابرات هستن، طبقه زیرزمینش رو تالار عروسی کردن و اجاره دادن!! حداقل دانشگاه آزاد این چیزا رو نداشت..
راستش من بهش گفتم ریسک نکنه و بره آزاد ثبت نام کنه..
نظر شما چیه؟
//
نگرانی بیشتر این رفیق ما البته در مورد اعتبار مدرکش هست، چون برای ارشد میخواد بره خارج از ایران ادامه بده و نگرانه که موقع پذیرش از دانشگاه های خارج از ایران با مشکل مواجه بشه.. اینکه رشته ای که دانشگاه جامع میخونه برخی مباحث استاندارد و اصلی رشته IT رو نداشته باشه و مجبور بشه مثلا 2 یا 4 سال دیگه برای جبران ضعف مدرک لیسانس، از اول بخونه.. این موارد رو خودم دیدم که میگم..
از نظر اعتبار مدرک علمی کاربردی مشکلی نداره و خوبیش هم اینه که معمولا کلاس هاش نسبت به دانشگاه های دیگه فشرده تره و اکثر روزهای هفته رو دیگه کلاس ندارین. ولی در کل دانشگاه آزاد خیلی بهتر از علمی کاربردیه.نقل قول:
دوستان نتایج کارشناسی علمی کاربردی اعلام نشد ؟ کسی میدونه کی ؟
اخه من آزمون اردیبهشت قبول شدم ولی دوباره شرکت کردم تغییر رشته دادم تا 27 ام وقت ثبت نام دارم .
از اینجا رونده از اونجا مونده نشم
سلام جدیدا شنیدم که کسانی که کاردانی پودمانی میخونن نمیتونن برای ادامه تحصیل( کارشناسی ناپیوسته) در دانشگاه سراسری شرکت کنن صحت داره خواهشا کسی که مطمئنه بهم بگه این طور نیست
من هم کاردانی ترمی 2ساله تو علمی کاربردی خوندم مدرکش هم گرفتم واقعا پشیمونم الان چون هیچی یاد ندادن که یاد بگیرم همینطوری عمرمو سابیدم به الک! درسته که مدرکش معتبره ولی بدرد کسی که میخواد واقعا به هدف برسه نمیخوره.نقل قول:
من اصلا علمی کاربردی رو پیشنهاد نمیکنم حتی 1 صدم درصد ! الان قصد تحصیل در کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد دارم و من هم قصد اپلای کردن دارم برای ارشد.
موفق باشید:n16:
من دو ترم دیگه کاردانیم تموم میشه ولی من پودمانی خوندم و داشتم خودمو برای کارشناسیه ناپیوسته سرسرای آماده میکردم که توی چند تا سایت دیدم از مدرک کاردانی علمی کاربردی نمیشه کارشناسی سراسری ادامه تحصیل داد برای شما هم این اتفاق افتاده؟؟؟؟؟نقل قول:
نه شما کارشناسی ناپیوسته اگه میخواید ادامه تحصیل بدید مشکلی وجود نداره هم میتونی آزاد و هم سراسری شرکت و ادامه تحصیل بدید.نقل قول:
کارشناسی پیوسته و ناپیوسته خیلی فرق دارن. یکم سرچ کنی میفهمید/