شما دیگه خیلی صبرت زیاده که هنوز داری از ipw استفاده میکنی. بابا اینو بنداز جلوشون برو سمت وایمکس. :31:
Printable View
شما دیگه خیلی صبرت زیاده که هنوز داری از ipw استفاده میکنی. بابا اینو بنداز جلوشون برو سمت وایمکس. :31:
آره انصافا Ipw خیلی رو اعصاب بود برای من هم (ماجراها داشتم باهاش) :31: . حالا اگه وایمکسش خوب باشه به شرط تایید دوستان وایمکس دار در اینجا میگیرم ببینم چی از آب در میاد.نقل قول:
داریوش و بقیه دوستان،
همسایمون wifi داتک رو گرفته، و چون وبگردی داره سرعت 2مگ 3گیگ حجم رو گرفته. یه مودم که روی بالا پشته بوم گذاشته مسلما، (این قسمت قابل توجه هم محلی ها؛ داریوش:31:) و میزان انتن دهیش از 40، 15-20تاست. و یه مودم هم که تویخ ونه دارن، متاسفانه وایرلیسش پویا نیست، میگه برای کانکت شدن مشکل دارن و هی ip عوض میکنه و در کل اون استرلیزی ADSL رو نداره که سرعت ثابت باشه و همیشه امکان متصل شدن باشه.
دوستان من ماهی حدودا 10 گیگ دانلود دارم و از سرعت کم 128 نامحدود داتک خسته شدم . یه چیزی بهم پیشنهاد بدین برم اینو عوضش کنم .(خواهشا مدرک برا بالای 128 نخواد) من سرعت بچه های لایزر و پارس آنلاین رو خوندم کپ کردم . مرکز مخابراتمونم نبوت هست و فکر کنم همه ی شرکتها پورت خالی داشته باشن .
سرعتو ببینین و با شرکتهای دیگه مقایسه کنین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا اینو ببینین :
اگه از خود داتک میخواهین که 128 با محدودیت ترافیک ماهیانه 9گیگ و هزینه ماهیانه 27.000تومن داره.نقل قول:
ضمنا وقتی به شما با اون سرعت سرویس بدن حجمتون خیلی زودتر تموم میشه و اگه مجبور به خرید حجم بشید ضرر کردید. موضوع مهمی که هست اینه که حجم ترافیک مصرفی فرد به فرد فرق داره، شما میدونی ماهیانه 9گیگ دانلود میکنی، بقیه ترافیکت رو نمیدونی چنده که!! ممکنه 5گیگ باشه، ممکنه 2گیگ باشه، ممکنه 10گیگ باشه!!
شما باید یه دوره ی یک ماهه به طور مداوم از برنامه های تعیین ترافیک شبکه ها مثل BWMeter 5.4.0 استفاده کنید و ببینید ترافیکتون چقدره، یا یه هفته استفاده کنید و ضربدر 4.2 کنید.
شما حجم ترافیک مصرفی یک ماه تون رو بدست بیارید دقیقا میشه راهنمایی کرد چه سرویسی مناسب شماست.
اگه صبانت يا پارس تو منطقه شما سرويس ميدن از اونا بگير.نقل قول:
اگرم حوصله عوض كردن Isp نداري و مدرك براي بالاتر از 128 نداري همين 128 محدود داتك با 9 گيگ رو بگير كه 27 تومن برات در مياد و سرعت دانلودش حالت عادي رو 30-32 فيكسه و با idm تا 38 ميره.
سرعت شبانه و روزانه هم هيچ فرقي نداره جفتش همينه كه گفتم.
آقایون این PING به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
آقایون این سرعت 128 حجمی 3 ماهه داتک با 5 گیگ حجم هست چرا سرعت در مقابل شرکتهای دیگه اینقدر پایین هست برای شما هم همینطور هست دوستان
برای بازی آنلاین و باز شدنه سریعتر سایت ها به کار میادنقل قول:
آقایون این PING به چه دردی میخوره ؟؟؟؟؟
من دوساله 128 نامحدود دارم سرعتش بیشتر از 16 نرفته باز شما دارید با 24 میگیریدنقل قول:
آقایون این سرعت 128 حجمی 3 ماهه داتک با 5 گیگ حجم هست چرا سرعت در مقابل شرکتهای دیگه اینقدر پایین هست برای شما هم همینطور هست دوستان
8 کیلوبایت داره اضافه میده بهتون دیگه
برای داتک خیلیه! شرکت های دیگه که شرکت دیگن
نقل قول:
منظورتون از این قسمت یعنی چی
من که نفهمیدم یعنی داتک همین جوری یا بخاطر اینکه 3 ماهه گرفتم سرعتم پایینتر هست کساییکه از ماهیانه دارن استفاده میکنن کمک کنن
البته قبلا نامحدود از یکی از این شرکت ها گرفته بودم که سرعتم دقیقاً مثل شما بود چون نامحدود بود
اون دوستانی که سرویس حجمی داتک رو گرفتن همین جوری برای شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟