ای روزگار ما هم یه روزی سرعتمون 40-50 بودا حالا شده 5.5 تا 6 کیلوبایت - دایل آپم دنیایی داره ها
خوب ما هم بعد از 6 ماه از پیشگامان خداحافظی کردیم زنگم زدیم درخواست جمع آوری دادیم گفت شنبه یکشنبه جمعش میکنیم فقط خیلییی دلم براش سوخت بیچاره خیلی التماس کرد چرا؟؟؟ گفتم سرعت شبانه پایین گفت حالا مشه با بخش فنی یه صحبتی بکنید اگه راضی نشدید جمع اوری کنیم گفتم نه توضیح دادمو دوباره گفت حالا شاید خوب شدو و...... بعد دوباره پشیمون نمیشید ؟گفتم نه گفت حالا دلیلشو چی بنویسم گفتم بنویس سرعت شبانه پایین اما دلم سوخت براش نزدیک بود گریه کنه(شوخی)
ما که رفتیم اما در کل پیشگامان رو یه شرکت معمولی با روزانه خوب و البته خیلی ضعیف در برابر پارسو صبا میبینم شبانه پیشگامان واقعا عالی بود به شکلی که میگفتم اگه همیشه همین جوری بمونه تا 10 سال دیگه شارژ میکنم چون من روزانه احتیاج نداشتم و البته روزانشم اصلا بد نبود فقط نسبت به بعیضا ضعیف بود و گرنه در حد خودش عالی بود واین رو مطمئن باشید اگه شبانه رو خوب نگه میداشت یا لااقل شبی 500 مگ میداد 100% میموندم
حالا ما رفتیم پارس آنلاین فرم پر کردیم گفت 4 روزه که سپاهانشهر پورت اضافه کردیم حالا نمیدونم واقعا اضافه کرده یا خواست پول ما رو بگیره بعدا اضافه کنه گفت 7 روز کاری وصل میکنیم به شرطی که پیشگامان سرویستونو جمع آوری کنه
چون آنلاین درخواست داده بودم رانژه 5000 تومن گرفت(گفت 10 تومنه) و بابت سرویس 256 سه ماهه 5 گیگابایت 33 هزارتومن گرفت به همراه قبض تلفن و فتوکپی کارت ملی
روزانه تضمینی گفت بین 140 تا 190 و شبانه بین 700 تا 1 گیگ -گفتم کم نیست ؟گفت اینی که تضمین میکنیم اینه البته پشت تلفن اون دفعه سرعت 16 کیلوبایت در ثانیه رو تضمین کرد حالا من به خاطر حرف بچه های تاپیک پارس اینو گرفتم امیدوارم که خوب باشه-راستی شبانه از 1 تا 6 صبح
حالا امیدوارم پینگش 1000 باشه روزانشم روزی هزار بار قطع شه اما خودتون که دیگه میدونید عشق چی دارم
در ضمن از همین حالا من شرکت بعدیم رو مشخص کنم (ایشالله که خوب باشه و دیگه عوض نکنم) شرکت بعدیم فن آوا یا رنگین کمانه که هیچ کدوم توی مرکز ما نیستند اما جفتشون قول دادند به زودیه زود میاند0اگه اومندو از پارس راضی نبودم بعدیش یکی از این 2 تاست چون دیگه هم شاتل داشتم هم صبا هم پیشگامان و حالا هم پارس آنلاین
نمیدونم تو مخابرات چه جوری رانژه میکنند اما اگه دریلو دریل کاری باشه که خط من سوراخ سوراخه
الانم دیسکانکت شدم و اینا رو تایپ کردم-حال کنید اصلاح الگوی مصرف رو