بابا اینا دیگه قدیمی شده.
خدا بیامرزدش....
Printable View
بابا اینا دیگه قدیمی شده.
خدا بیامرزدش....
سلام
ظاهرا هر چی ورژن های یاهو بالاتر میره ، مشکلاتش بیشتر میشه .
وقتی وارد رومهای یاهو میشم پشت سر هم 50-60 پنجره باز میشه که : You can't ignore yiurself . وقتی اونا رو میبندم ، دوباره چند دقیقه بعد بازم هی میان .
کی گفته من میخوام خودم رو ایگنور کنم نمیدونم .
یا با اینکه ویس رو نصب کردم و در کامپیوتر میتونم صدامو ضبط کنم ولی یاهو میگه ویس فعال نیست .
یا گاهی چنان هنگ میکنه که سیستم رو باید ریست کنم .
خدا لعنت کنه این یاهو رو .
امین .
سلام
1- چطوری می توم بفهمم که یه آی دی وجود داره یا نه یا یه جی میل ؟؟؟؟
2- cc تو فرستادن ایمیل چکار میکنه
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون آیدی رو اد کن ببین اد میشه یا نه! اگه شد یعنی وجود داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اگه نشد یعنی نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .......... یا اینکه میتونی یه ایمیل بدی به اون آیدی، بعد ببین Fail میشه یا نه........... اگه شد یعنی وجود نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اگه نشد یعنی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
CC برای فرستادن کپی یه ایمیل به اشخاص دیگست.......... و BCC هم همینطور، اما با این تفاوت که نشون نمیده این کپی به چه ایمیل های دیگه ای فرستاده شده..............
موفق باشی :happy:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از جوابتوننقل قول:
چطوری می شه وارد رومهای پر یاهو شد! نرم افزار یاهو تونل عالی بود اما کسی سریال جدیدش نداره!
اگه کسی نرم افزاری چیزی می شناسه معرفی کنه لطفا
من خيلي وقت(چند سال)ياهو روم نميرم الان ايرانيها كجا جمع مي شوند؟؟
قسمت Regional........ Asia.............نقل قول:
اینم هست........
Cultures and Community......... Countries and Cultures........ Persian Chat...........
خواهش میکنم دوست عزیز :happy:نقل قول:
مرسی از جوابتون
موفق باشید :happy:
ممنون.:10:
نقل قول:
سلام
من يه نفر رو قبلا ادد كردم ولي بعد حذفش كردم اما الان كه دوباره مي خوام اددش كنم اجازه نمي ده اسم ايديش تو قسمت آدرس ها هست حالا مي خوام ببينم ميشه اسمشو از قسمت آدرس ها به قسمت ادد برد يا نه
مرسي