بله درسته اما سالم رسیدن مهمه، با اون حساب که فکر کنم یکی با سورنتو 214تا ا تا رفته بودنقل قول:
حداکثر سرعت سانتافه 120 مایل بر ساعته که میشه 225 کیلومتر بر ساعت !!!!
بله درسته اما سالم رسیدن مهمه، با اون حساب که فکر کنم یکی با سورنتو 214تا ا تا رفته بودنقل قول:
حداکثر سرعت سانتافه 120 مایل بر ساعته که میشه 225 کیلومتر بر ساعت !!!!
من که گفتم میره! سانتافه فقط چون سنگینه نمیتونه خوب شتاب بگیره وگرنه راحت تا 170 میره! شما شتاب و سرعت رو با هم قاطی کردید!
پرشيا اي ال ايكس مدل 81-82با رنگ تو چه مايه هستش؟قيمتش؟
12 تا 14 تومن بسته به نوع ماشین! و کارکرد!
باسلام دوستان می خواستم بدونم همه 132 ها هیدرولیک هستند یا معمولی هم دارن ؟ در ضمن دوگانه سوز هم داره یا نه ؟ راستی موقع ثبت نام خودشونABS می زارن یا باید بعد از تحویل بریم نمایندگی ABS بزاریم ؟ شندیم لوازمش چینیه این که همه چیزش پرایده فقط طرح چراغ جلو و عقب فرق میکنه چیش چینیه؟
با سلام
كمك فوري كمك فوري
من حدود 4 الي 4.5 پول دارم و مي خواستم بدونم از بين خودروهاي RD و PK كدوم بهتر هست و به درد مسافرت بيرون از شهر مي خوره و كم خرج تره؟؟؟ و مزيت و عيب هر كدوم چيه و كدوم به صرفه تر هست؟؟
با تشكر
من خیلی کم بالای 120 -140 میرم ، ولی مهم اینه که آدم بدونه هروقت بخواد میتونه شوت گاز بره !نقل قول:
درست میگید. اونطور که من میبینم وزن سانتافه 1.9 تن و سورنتو 1.8 تن هستش. اونقدر هم اختلاف ندارن که نگران تنبلی سانتافه باشیم. دوشنبه میرم اطلس خودرو . ولی از شواهد پیداست امکانات سانتافه بیشتره.نقل قول:
حالا یه سوال. امروز یکی از دوستان میگفت سوناتا و سانتافه شرکتی نگیر چون موتورش 2.7 هستش و شتابشون کمه ، ولی سورنتو شرکتی 3.3 هستش ! این انتخاب هم چه سخته! شایدم من مته به خشخاش میزارم!
همشون هیدرولیکن!دوگانه سوز هم داره! موقع ثبت نام باید مشخص کنی که ABS داشته باشه یا نه! هیچیش چینی نیست همه لوازمش جز اونهایی که گفتی با پراید یکیه!نقل قول:
برای مسافرت بیرون از شهر RD چون اتاق بزرگتری داره و صندوق داره اما برای شهر و مصرف کمتر و هزینه های کمتر در ضمن چابکی بیشتر PK بهتره! در کل هیچکدوم توصیه نمیشه و پراید بیشتر میارزه! چون هر دو این ماشینها به نوعی سرطان محسوب میشن!نقل قول:
RD: فضای بیشتر - شتاب کندتر - ایمنی بیشتر - مصرف سوخت بیشترنقل قول:
PK: فضای کمتر - شتا بهتر - ایمنی :فکر کنم این گزینه رو باید بی خیال شی - مصرف سوخت کمتر
در کل PK نگیر پراید و RD دست دو بهتره
به احتمال زیاد می رسه ولی خوب ممکنه تصادف کنه که باعث می شه به بهشت زهرا برسه یا پلیس ماشین رو می گیره که باید پیاده برسهنقل قول: