درود -
دوستان کی میتونه این برنامه رو بنویسه ؟؟ ممون کمک کنید :n16:
به صورت printf و scanf باشه تو سی نمیخام بزارم فقط سواله -
برنامه ای بنویسید که تعدادی عدد صحیح مثبت را از ورودی خوانده و مشخص کنید انها چند رقمی هستند ؟
Printable View
درود -
دوستان کی میتونه این برنامه رو بنویسه ؟؟ ممون کمک کنید :n16:
به صورت printf و scanf باشه تو سی نمیخام بزارم فقط سواله -
برنامه ای بنویسید که تعدادی عدد صحیح مثبت را از ورودی خوانده و مشخص کنید انها چند رقمی هستند ؟
برای اینکه ببینید یه عدد چند رقمیه شما باید یه حلقه ی تکرار تشکیل بدید که متغیر معرفی شده اون در هر مرحله ضربدر ۱۰ شه و مقدار اولیه اون ۱ باشه.بعد هر دفعه که اجرا میشه عدد رو تقسیم بر متغیر حلقه ی تکرار (مثلا i) میکنه و اگر جواب تقسیم بیشتر از یک یا مساوی اون بود یه متغیر رو که نشان دهنده ی تعداد ارقام هست رو یه واحد افزایش بده. و اگه جواب تقسیم کمر از ۱ بود از حلقه ی تکرار با دستور break خارج شه.نقل قول:
توضیحات اضافه: وقتی حلقه تکرار اجرا میشه در گام اول i برابر ۱ و متغیری که تعداد ارقام رو نشون میده (مثلا digits) برابر ۰ هست. عدد وارد شده تقسیم بر i که یک هست میشه و در مرحله ی اول جواب تقسیم بیشتر از یک هست و بنابر شرطی که توی حلقه میذاریم به digits یه واحد اضافه میکنه.پس digits برابر ۱ میشه.البته یه استثنا هم هست و اونم اینه که حاصل تقسیم ۰ شه خودتون حدس بزنید که نشون دهنده چی هست!
در گام دوم حلقه i ضربدر ۱۰ میشه و برابر با ۱۰ میشه.حالا عدد تقسیم بر ۱۰ میشه و اگر حاصل تقسیم ۱ یا بیشتر بود به digts یه واحد اضافه میشه و اگه کمتر از ۱ بود از حلقه خارج میشه.(نشون میده که عدد یه رقم بیشتر نداشته).
اگه راهنمایی بیشتری نیاز داشتید پیغام خصوصی بدید یا با ایمیل و اسکایپ من زیر آواتارم در تماس باشید.
نقل قول:کد:/* digits.c
* Returns the number of digits in a number */
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <string.h>
int main(int argc, char* argv[])
{
if(argc < 2)
{
fprintf(stderr, "USAGE: %s integer\n", argv[0]);
exit(EXIT_FAILURE);
}
else if(strlen(argv[1]) > 19)
{
fprintf(stderr, "Error, Input number too big.\n");
exit(EXIT_FAILURE);
}
long *inputNumber = (long*) malloc(sizeof(long long));
char *buffer = (char*) malloc(strlen(argv[1]));
sscanf(argv[1], "%ld", inputNumber);
if(*inputNumber < 0)
*inputNumber *= -1;
sprintf(buffer, "%ld", *inputNumber);
fprintf(stdout, "%d\n", (int)strlen(buffer));
free(inputNumber);
free(buffer);
return EXIT_SUCCESS;
}
ویرایش شد ممنون ...:n16:
دوست من اینجا که محل انجام پروژه نیست
اگر به سوالی جواب داده میشه به خاطر اینه که بعضی دوستان فقط به خاطر دستگرمی و تمرین خودشون یه برنامه می نویسن.
دوست عزیز منم برنامه که نوشتم - بیشتر شو هم انجام دادم - جهت رفع مشکل گذاشتم وگر نه اصلا قصد انجام دادن یا نوشتن برنامه رو نداشتمنقل قول:
اگه میتونید راهنمایی کنید کارم گیره - فکر نکنم زیاد وقت تون رو بگیره - نوشتم بیشتر شو :n37:
دوست عزیز برای برنامه نوسی چه مال پروزه ترم باشه چه نباشه چه فقط نمره اضافه داشته باشه تمرین خونه باشه یا تمرین اموزگاه باشه و ... این جا احتمال این که کسی براتون بنویسه برنامه رو خیلی کمه چند تا دلیل هم داره مهکم ترین و مهم ترینش اینه که این تمرین شما هست اگر نتونید انجامش بدید و نمره یا هر چیزیشو بگیرید یعنی این که بلد نیستید برنامه نوسی رو حالا اگر برای شما بنویسن دامه برنامه رو یا کلش رو شما هیچ وقت دنبال یاد گرفتنش نمیرید و یادش نمیگیرید بعد یه روزی کهع مجبورید ازش استفاده کنید دوباره به مشکل میخورید شما خودتون برنامه رو کامل کنید بعد اگر مشکلی بود مطرح کنید دوستان هر چقدر بتونن کمک میکنن اشکالات شما و برنامتون رو برطرف کنننقل قول:
سلام دوستان
یک سوال دارم اگه کسی می دونه راهنماییم کنه لطفا
چرا تو c++ فایل کتابخانه ای iostream اخرش .h نداره
قبلا تشکر می کنم .
سلام. طبق استاندارد جدید٬ برای هدر های استاندارد زبان ++C پسوندی ارائه نشده. برای جلوگیری از خرابی های احتمالی برنامه های قدیمی این تصمیم گرفته شده.نقل قول:
دوستان به این سوالات نیاز دارم
با استفاده از توابع برنامه های زیر را بنویسید
مبنای 2به 8
مبنای 2به 4
عدد کامل