سلام دوست مننقل قول:
اگر هارددیسک را Low level Format کنید. البته اگر اطلاعات ندارید چون پس از انجام این کار دیگر اطلاعات قابل بازیابی نمی باشد.
Printable View
سلام دوست مننقل قول:
اگر هارددیسک را Low level Format کنید. البته اگر اطلاعات ندارید چون پس از انجام این کار دیگر اطلاعات قابل بازیابی نمی باشد.
ممنون بابت راهنمایی،.ولی اقا من مشکلم همین جاست که اطلاعات واسم مهم هست،نرم افزاری چیزی که وقت بیا بالا من کپی کنم نیست؟نقل قول:
حتی با یک هارد دیگه هم خواستم بیارم بالا نمیشد!!
راه حلی نیست یعنی؟
ممنون از توجهت!
سلام دوست مننقل قول:
عموما" هارددیسک هایی که بد سکتور شدید دارند و یا در ابتدای هارد بدسکتور دارند نمیگذارند که سیستم بوت شود و یا چون دیر دیتکت میشوند سیستم عامل از آنها میگذرد . شما باید یا از نرم افزارهای تحت داس استفاده کنید که گاها" مشکل تعویض اسم دارند زیرا در داس اسامی 8 کارکتری است و یا از نرم افزارهای پروفشنال مانند PC-3000 باید استفاده کرد که در دسترس شما نیست.
در سی دی هایرنز چند نرم افزار دیتا ریکاوری تحت داس موجود است از آنها بهره ببرید اگر نشد باید هارد را به یک متخصص بسپارید.
سلام مهندس امیر
راهی نداره که بتونید pc-3000 قدیمی منو اپدیت کنید؟
البته دستگاه رو از شما نخریده بودم.مال 60سال پیش است.
خسته شدم مثل یه بی خاصیت اونجا افتاده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
متاسفانه نه چون مال شما احتمالا" چینی است . کاری از دست من بر نمیاد اگر نه خوشحال میشدم کاری بکنم.
سلام دوستان ...
امروز تا آحر وقت احتمالا نابود می شم !!! از دیشب همینطوری پشت سر هم برام مشکلات ایجاد میشه !!!
با برنامه HD Tune 4.5 هاردم رو تست کردم و قسمت Health همه چیز رو سالم زد ولی توی این تاپیکی که زدم خود ویندوز یک سری ارور می ده !!! لطفا راهنمایی کنید ...
با تشکرکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=489039
تشکر از لینکه وقت گزاشتید و پاسخ سوالم رو دادید،اتفاقا دیروز گرفتمش اخرین ورژن رو،امتحان باید کنم!نقل قول:
یعنی اگر دست متخصص بدم یا اون نرم افزاری که فرمودید امکان برگردوندن اطلاعتم هست؟
ممنون از شما!!
اقا چه جوری میشه low level format کرد با نرم افزار خاصی هست؟
سلام دوست مننقل قول:
ایندسته ایرادات هم میتواند از هارددیسک باشد و هم ایرادات نرم افزاری مانند خرابی در پارتیشن ها که عوامل زیادی دارد مانند:
ویروس
نوسانات ولتاژی
فایل های خراب
فرم ویر و......
اول هاردتان باید چک شود و بعد دوباره سیستم ست آپ شود.
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
سلام دوست مننقل قول:
بله عموما" در 90 % اینگونه موارد تعمیرگاه های مجهز قابلیت بازیابی اطلاعات را دارا هستند.
مشکل حل شد سیستم ویروسی شده بود ....نقل قول:
سلام دوست من
ایندسته ایرادات هم میتواند از هارددیسک باشد و هم ایرادات نرم افزاری مانند خرابی در پارتیشن ها که عوامل زیادی دارد مانند:
ویروس
نوسانات ولتاژی
فایل های خراب
فرم ویر و......
اول هاردتان باید چک شود و بعد دوباره سیستم ست آپ شود.