نقل قول:
مدل premium حذف نشده
اون 60 گيگ همين premium هاي 20 گيگ هست
با هارد 60 گيگ كه كافيه يك هارد 60 گيگ بخري ميشه همون
هيچ فرق ديگه اي نداردن
بله درسته ولی:
Premium اسمی بود که همون اوایل برای X360 انتخاب شده بود، الان اکثر جاها (مخصوصا سایت خود XBOX) دیگه برای مدل 20 گیگ از اسمی استفاده نمیکنن...! ← XBOX 360: Arcade - XBOX 360 - XBOX 360: Elite
-------------------------
نقل قول:
در مورد arcade و كلا هارد هاي كم ظرفيت
ببينيد اين update يك چيز كاملا اختياريه و اجباري نيست كه حتما شما بازي رو روي هارد نصب كنيد
اين قابليت رو اختياري گذاشته ms
همين الانشم كه اين update نيومده از نظر خييلي از اعضاي فروم هاي خارجي و حتي خود من
بازي ها 360 هم سرعت load فوق العاده اي دارن
هم درايو صداي انچناني نميده
بله 100% اختیاریه، ولی یه سوالی دارم شما اگه این Update بیاد ازش استفاده نمیکنی...!؟
مثلا همین PSP هزار نوع Custom Firmware داره، ولی کیه که جدیدترین اینا رو روی PSP خودش نصب نکنه و با ورژن قدیمی سر کنه! این مسئله در مورد X360 هم صدق میکنه...
همونطور که میدونید بازیهای جدید XBOX همگی به صورت پیش فرض دارای Update هستند تا بشه اونا رو اجرا کرد. پس فردا هم بازیهای پر حجمی وارد بازار میشه که حجم سنگینی خواهند داشت و نیاز به این Update جدید دارن یا این آپدیت به طور پیش فرض روی دیسکشون نصب شده، در اون صورت کسی که از این آپدیت استفاده نمیکنه دچار مشکل میشه...
در ضمن شما چون تو تهران هستید به راحتی میتونید دیسک های Verbatiom پیدا کنید، اما بعضی از دوستان که در شهرستان هستن چــی!؟ در یکسری جاها مثل تبریز (به گفته خود Masoud Pro عزیز) فقط دیسکهای PlayBox پیدا میشه که از کیفیت بدی برخوردارن و نیاز به این Update دارن تا از لودشون کم شه و بازی بهتر اجرا بشه...
نقل قول:
اين update رو هم ميتونيد داشته باشيد اگه اگه اگه يك بازي اومد به بازار
كه ديگه خيلي سنگين و load طولاني داشت اون رو رو هارد نصب كنيد
كه به نظر من هارد 20 گيگ كاملا كافيه
اما اگه كسي مرتب به live وصل ميشه و هاردش براي live و دمو ها
و video هاي download شده از live هم استفاده ميشه بايد حتما به فكر خريد هارد 60 گيگ باشه
باز هم حرف شما درسته، ولی فکر نکنم دیگه هارد 20 گیگ تولید بشه و فقط هارد 60 و 120 گیگ عرضه میشن برای خریداران Arcade...
نقل قول:
كسي كه arcade خريده خيالش كاملا راحت باشه چون نياز 100 درصد به هارد نداره
كه بگيم اگه هارد نداشته باشه ديگه نميتونه بازي كنه و از اين حرف ها
در رابطه با این موضوع توضیح دادم... کسانی که Arcade دارن الان خیالشون راحته، ولی چند ماه دیگه مطمئن باشید که مجبور خواهند شد از این Update استفاده کنند و باید برن سراغ هارد 60 گیگ...
نقل قول:
اين update همون طور كه قبلا هم گفتم حدود 300 تا features جديد داره
كه اين hard install زياد مورد بحث نيست
مهم ترين هاش تغيير سيستم dashboard و انتخاب avatars و تغيير سيستم market palace
و از اين مباحثه
اینا هم چیزهای تازه ای هستن که میتونن به اهمیت این Update اضافه کنند!
باز هم ممنونم به خاطر توضیحات مفیدتون... :10: