پس چرا سرعت من شده 60؟ :41:
منم سرعت 150 میخوام! :19:
Printable View
پس چرا سرعت من شده 60؟ :41:
منم سرعت 150 میخوام! :19:
آقایون کسی راهی برای جلوگیری از نوسان سرعت پیدا کرد بگه !
سرعت من بین 130 تا 180 نوسان داره ! فکر می کنم اکثر شما هم حدود 50 کیلوبایت نوسان داشته باشید !
50 کیلوبایت خیلی زیاده ! کسی راهی پیدا کرد که بشه حداکثر پهنای باند بدون نوسان رو بشه استفاده کرد بگه :10:
idm رو بذار رو 16 کانکشن همزمان یا 2 لینک با 8 تا کانکشن باز کن برا من که نوسان خیلی کم شده
نقل قول:
اوووووفففففففف . سرعت دانلودم رفته رو 180 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . چه عیدی شود امســـــــال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
لینک دانلود هم میخواین تو پروفایلم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
محسن جون حمله به سوی 1080 های ریپ نشده :دی :دی
حساب کردم اگه باز هم شاتل بخواد گنده دماغ بازی در بیاره و 1 تا 7 محدود کنه بازم نزدیک به 150گیگ دانلود داریم :دی که نه اون ترافیک 400گیگیمون تموم میشه نه چیز دیگه :دی
بهترین عیدی شاتل بود :دی
+
یه خاطره برا تمام دوستان شاتلی :دی ( چه راضی و چه ناراضی )
اولین بار که از شاتل عیدی گرفتم سال 86 بود ( از پاییز 85 شاتلی شدم :دی ) اون سال سرعت های آرت هوم رو 2برابر کردن :دی فک کنین :دی :دی + اون موقع آرت هوم 13میگرفت یه دفعه شد 26 :دی کلی ذوق کرده بودیم و اینا :دی
ایشالله همگی سال نوی خوبی داشته باشین و دانلودهاتون به کام باشه :دی
تورنت اوضاش زیاد جالب نیست ! زور نداره پهنای باند رو بگیره :13:
امیدوارم 5 سال دیگه عیدی شاتل این باشه که سرویس های معمولی 2 مگ ما رو بکنه 20 مگ !نقل قول:
اولین بار که از شاتل عیدی گرفتم سال 86 بود ( از پاییز 85 شاتلی شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اون سال سرعت های آرت هوم رو 2برابر کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فک کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + اون موقع آرت هوم 13میگرفت یه دفعه شد 26 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلی ذوق کرده بودیم و اینا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالله همگی سال نوی خوبی داشته باشین و دانلودهاتون به کام باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا میگم همتون سرعت هاتون رفت بالا من موندم نمیدونم زنگ بزنم بگم یا نه:31: اخه زنگ هم بزنم میگن خب هنوز یکم نشده که سرعت بره بالا:21:
دوستان یه سوال
وب گردی شما چقدر حجم می ندازه براتون؟؟؟(در روز)
ویه چیز دیگه به سرویس اکو عیدی چی دادن؟؟؟
از کحا بهمم چه شرکتی نزدیک خونموم هست ؟
تورو خدا اگه میدونین بگید
آره زنگ بزننقل قول:
اگه مشکلی پیش اومده باشه تا یکم نشده واست حلش کنن
من 128 دارم. 3 گیگ دادننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]