شما روی مرورگر فایرفکس ت یه افزونه flag fox نصب کن بهت میگه میزبانی سایت داره داخل انجام میشه یا خارجبه محض ورود به سایت اون موقع می تونی سرعت دانلودتو بهتر و واقعی تر بسنجینقل قول:
Printable View
شما روی مرورگر فایرفکس ت یه افزونه flag fox نصب کن بهت میگه میزبانی سایت داره داخل انجام میشه یا خارجبه محض ورود به سایت اون موقع می تونی سرعت دانلودتو بهتر و واقعی تر بسنجینقل قول:
اول، ممنون بابت این افزونه جالبی که معرفی کردی. خیلی باحاله. اما یه نکته: این افزونه موقعیت جغرافیایی سروری رو که داری صفحهاش رو میبینی نشون میده، نه سروری رو که با کلیک روی لینک دانلود، برات ایجاد میشه.نقل قول:
سرور سایت اصلی اکسپرسلیچ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تو آمریکاست. اما چندتا از سرورهای نگهداری فایلش تو ایران هستند و شاتل اونا رو میزبانی میکنه. وقتی هم که میخوای فایل آپلود کنی تو سرورهاش دو تا گزینه واسه سرورهای جهانی و سرورهای ایران داره.
درسته حالا این سایت میزبانی در ایران هم داره ولی اکثر سایتها مشخصه کشورشون یا مثلا تورنت در چندین کشور میزبانی میشه که همه خارج از ایران هستند.نقل قول:
پارُ انلاین هم این داستان مصرف منصفانه رو مثل شاتل کم کم داره راه میندازه اینطور که از تبلیغات سایتش معلومه ....
سلام دوستان این سر کاری هست یا واقعا 10 گیگ میدن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید میدونم بدننقل قول:
سلام دوستان .وضعیت خط من الان چه جوره ؟ [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خوبه وضعیت نویز عالیه با توجه به سرعت سرویسنقل قول:
نقل قول:اون مشکل اکسپرس مربوط به سرعت پایین (حدود 100 کیلوبایت) هستش و کسی با موج دندان اره ای!!! مشکلی نداره :n02: بعدشم پارس این مشکل رو نزدیک به 3 هفته میشه که پیدا کرده.....نقل قول:
این مشکل فقط مربوط به اکسپرس نیست و سرورای دانلود دیگه هم این مشکل رو دارن... مثلاً سرورای آریا مووی و دانلود مایکروسافت چند شب پیش همین مشکل رو داشتن...نمیدونم الان هم این مشکل رو دارن یا نه.... شماهایی که دانلود شبانه میکنید تحقیقات!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید ببینید مشکل از کجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرورای مختلف رو تست کنید و ببینید موج دندان اره ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارن یا نه... من دانلود شبانه نمی کنم و فقط بعضی وقتا که بیدارم تست میکنم...نقل قول:
در ضمن من با استفاده ار فیل شکنم این مشکل رو حل کردم و دارم سیستم کنترل ترافیک رو دور میزنم...دیشب بدون مشکل از اکسپرس داشت دانلود میکرد... اگه مشکل از سرور دانلود هستش چرا با چیز شکن درست میشه؟؟؟ :n02:
در هر صورت من که به پارس علاقه ای ندارم و خطم رو چند وقت دیگه تخلیه میکنم :n02:
مرسی ازت.ولی سرعت دانلودم خیلی پایینه.شبانه که اصلا افتضاح هست.128 محدود دارم.
مرسی .ولی سرعت دانلودم شبانه خیلی پایینه.تو روزم گاهی اوقات (خیلی به ندرت به 200 ) میرسه.معمولا روی 40 هست.128 محدود دارمنقل قول: