یعنی دیگه از دایال اپ هم بدتر شدهنقل قول:
همین الان شاید 7-8 بار همین فروم P30WORLD رو رفرش کردم تا باز شد . پینگ مزخرف . نت اشغالشون هر روز مزخرف تر میشه بعد با شرکت دزدشون گرون تر هم میکنه !
Printable View
یعنی دیگه از دایال اپ هم بدتر شدهنقل قول:
همین الان شاید 7-8 بار همین فروم P30WORLD رو رفرش کردم تا باز شد . پینگ مزخرف . نت اشغالشون هر روز مزخرف تر میشه بعد با شرکت دزدشون گرون تر هم میکنه !
باید در این اینترنت و این شرکت رو گل بگیرن
هفته پیش اعلام کردن که دانلود از سایت آسیا دی ال رایگان هست من دانلود پلاس رو فعال کردم و حدود 4 گیگ دانلود کردم
بعدش که رفتم چک کردم دیدم 4 گیگ رو از حجمم کم کرده و بعد 1 هفته که 2 بار شکایت زدم هنوز خبری نیست و اگه تا شنبه خبری نشد حتما 195 شکایت میزنم
------------
و حالا ننگ اصلی که من الان جدا شوکه شدم
مثلا اعلام کردن اینترنت ارزون شده
آسیاتک زحمت کشید و قیمت حجم های اضافه رو کم کرد ولی دست به قیمت سرویش هاش نزده بود تا امروز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سرویس فعلی من "اینترنت پرسرعت چابکـ 120 گیگ در 12ماه2 تا 8 صبح رایگان " هست که به قیمت حدود 235 هزار تومان (جدا از مالیات و اینا ) گرفتم
الان رفتم توی تعرفه ها و دیدم این سرویس به جاش اومده و با همون قیمت "اينترنت پرسرعت چابک 60 گيگ در 12ماه (2 تا 8 صبح نامحدود)" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه من نمیدونم باید چی گفت به کی باید شکایت کرد کلا کی به کیه
به کی باید فحش داد واقعا؟
دقیقا برای من هم هیمنطورهنقل قول:
وضعیتشون واقعا افتضاح هست.
عزیز من تو این تاپیک قبلا گفتم این دانلود رایگان از آپارات و پیلیمو و اسیا دی ال کوفتی همش واسه همینه که همینجوری از من و تو حجم بخورن راجه به ارزون شدن اینترنت هم من قبلا گفتم نه تنها ارزون نمیشه بلکه گرونتر هم میشه که شد.نقل قول:
فعلا به نظرم برای دانلود اونایی که تو اردبیل و آ.ش و آ.غ تشریف دارن میتونن برن ماکسنت سرویساش بدک نیست قیمتشم یکم گرونه ولی نه به اندازه رقباش میگن سرعت شبانش هم محدودیتی نداره و سرعتش اسمی هست. یا هم برین ایرانسل خرجش یه مودمه که یه بار تو زندگیت انجام میدی و یکی هم باید منطقتونو در نظر بگیرین حتما.
بسته های ساعتیش پس چین؟؟ با 900 تومن 5-6 گیگ میگیرم خیلی راحت ولی از باطری گوشیم میترسم به خاطر همین مودم رو ترجیح میدم مخصوصا این مودم چون واس فای داره و کافیه بهش برق برسونی چه از پریز خونه چه فندکی ماشین چه لپتاپ و ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از شبانه ماکس نت:n31:در یک اقدام هماهنگ یواش یواش دارن مقدمات فیلترنت ملی رو برای قالب کردن به ملت آماده میکنن:n21:نقل قول:
وا اینم فوت شد بیچاره :n13: :n02::n05:نقل قول:
خدا بسته های ساعتی ایرانسلو زیاد کنه آمین :42:
اونایی که از وبگردی شکایت می کنند، قبلا بحثش شده، تنها راه اول استفاده از قندشکنه من پروخسی استفاده می کنم و اصلا مشکلی از این بابت ندارم و عالیه.
تنها جایی که اذیت میشین موقع بانکداری آنلاین و کارای از این قبیله، در غیر این صورت همیشه پروخسی رو باز نگه دارین.
کاش مشکل این شرکت فقط وبگردیش بود.
اگه گفتن قندشکن زدی یا چه می دونم dns غیر عادی استفاده کردی اینا بگو نه.نقل قول:
محض احتیاط dns ات رو اتوماتیک تنظیم کن، بگو مودم رو خاموش روشن کردم.
بیخیال شکایت داخلی بابا، از همون اول به ۱۹۵ بگو.
درودنقل قول:
دوست عزیز از اول شهریورماه مکس نت دانلود رایگان شبانه رو ازهمه ی سرویسها برخواهد داشت
این مطلب رو درسایتش در قسمت تعرفه ها زده همچنین من خودم چند ساله مکس نت دارم و ازنمایندگی که پرسیدم همینو گفتن
در حال حاضر بهترین شرکت در کمال تاسف برای دانلود شبانه همین اسیاتک است!!
درودنقل قول:
دوست عزیز از قند شکن که نمیشه برای همه سایتها استفاده کرد
به عنوان مثال برای ترکرها که خودشما هم دراین زمینه استاد هستین نمیشه استفاده کرد و یک عالمه موارد دیگه
پیشنهاد من اینه که برای وبگردی،ویدیوهای انلاین دیدن،خرید اینترنتی و غیره از بسته های ایرانسل استفاده کنین
و برای دانلود رایگان شبانه از همین اسیاتک،متاسفانه هرجور حساب کنین راه دیگه ای نیست
یک ضرب المثل هست که میگه اومدن ابرو شو درست کنن بدتر زدن چشمش رو هم کور کردن!
به قول خودشون خون جگر شدن:n21::n21: تا شرکتها قبول کنن که قیمت رو پایین بیارن اما پایین نیومد که هیچ بلکه گرون تر هم شد
با این وضعی که پیش اومده به دلیل جریان مخفی که بر ISP ها فشار میاره تا دانلود شبانه رو بخاطر راه اندازی شبکه ملی اطلاعات بردارن
احتمالا چندوقته دیگه همه ی شرکتها دانلود رایگان شبانه رو بردارن و بگن چون شبکه ملی اطلاعات راه انداری شده از اون استفاده کنین:|||
اتفاقی که همین حالا برای مکس نت هم افتاد و دیگه نتونست جلوی دولت مقاومت کنه.
تعرفه های اسیا تک تغییر کردن خب ولی کجا مشخص کردن حجم داخلی چقدر و خارجی چقدر ؟ حجم اضافه هم طبق قانون جدید مگه پلکانی نیست ؟ خب پس چرا 30 گیگ رو انتخاب میکنی هر گیگی به جای 1500 تومان از 1663 تومان حساب میکنه تازه بدون مالیات .
الان این زیرساخت و شرکت های ارائه دهنده اینترنت چه گهی خوردن من موندم ؟؟؟؟ بسته های جدید که شده کم کردن از حجم ماهانه و کم کردن قیمت که اگه بخوای خودت حجم اضافه هم بخری و روش بیندازی میشه همون سرویس های قبلی و البته گرونتر یعنی بازی با اعداد توسط شرکت ها . اقایان اپراتورهای ایرانسل و همراه اول هم که فعلا دست به بسته ها نزدن و مثل قبل هستش !!! فقط تعرفه ازاد رو تغییر دادن . پس چی شد حرکت به سوی ترافیک داخلی و ارزان تر و اینترنت نامحدود و استفاده از فن آورهای iptv و غیره ؟؟؟ با این کارها کلا باید بی خیال هر چی مولتی مدیا و دانلود شد .