4 مگ :n01:نقل قول:
Printable View
4 مگ :n01:نقل قول:
كسي هست از قم داشته باشه
خواستم ببينم شبانه چنده
از کجا باید بفهمیم خطمون روی 9 مگ بسته شده یا نه ؟
آقا همین ما خواستیم سرویسمون رو ارتقا بدیم حجم بالا تر بگیریم سرعتا داغون شده :n14:
مودم شما چه مارکی هستنقل قول:
دستان تو ساعات رایگان شبانه چرا نمی شه از خیلی از سایت های ایرانی با سرعت حداکثر 30 کیلو نمی شه دانلود کرد؟ از یه طرف بعضی سایت ها رو با سرعت 400 کیلو دانلود می کنه.
از سایت اکسپرس هم خیلی با سرعت پایین دانلود می کنه!
کسی نمی دونه جریان چیه؟:n03:
سلام به همه دوستان.
این اولین پست من بعد از شروع سال نو هست. یه چند مدتی فرصت نکردم سر بزنم. گر چه خیلی دیر، ولی سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم. امیدوارم که این سال نویی، وضعیت اینترنت ایران و بالاخص پارسآنلاین درست بشه، ما هم نگران دانلود شبانه و وبگردی روزانه نباشیم. برای سلامتی هرچی اینترنتبازه صلوات ...............:n06:
مطالب 20 صفحه اخیر رو که خوندم دیدم که دوستان میگن پارسآنلاین شبانه رایگان سرعت دانلود از سایتهای ایرانی رو محدود کرده با سیستم مدیریت ترافیکش.
فقط یه چیزی به نظرم میآد شاید بیراه نباشه. چون عمده کاربرای دانلودباز مثل خودم همون ساعتهای رایگان از این سایتها (مثلاً اکسپرسلیچ) دانلود میکنن، شاید علت نوسان زیاد (نوسان دندانهای به قول netstat عزیز) سرعت دانلود فشار زیاد روی این سرورا باشه. من خودم یه چند وقتی هست دیدم که اکسپرسلیچ وضعیتش مثل سابق خوب نیست. نه تنها تو ساعتهای رایگان شبانه بلکه تو غیر اون هم وضعیت چندان مناسبی نداره.
اکسپرسلیچ سروراش تو دیتاسنتر شاتله و به تجربه برام ثابت شده، سرورهای اختصاصی شاتل که تو ایران هستن، پایداری خوبی ندارن. کلاً از شاتل بدم میآد. این جور چیزا هم باعث میشه بیشتر ازش بدم بیاد. خودم اکانت پرمیوم اکسپرسلیچ رو دارم اما بیشتر از 1 ماهه که ازش دیگه استفاده نمیکنم.
به نظرم این نوسان سرعت همهاش گردن پارسآنلاین نباید باشه. به هر حال کلیه سرورهایی که فایل واسه دانلود ایرانیا میذارن شبا تو ساعتهای رایگان تحت بار خیلی زیادی هستن. به نظرم طبیعیه که سرعتشون بالا پایین بشه. حالا این مدیریت ترافیک پارسآنلاین هم که شده گوژ بالای گوژ.
دوست عزیز.نقل قول:
با توجه به این که attenuation داوناستریم خطت روی 16.5db هست (هرچی این عدد کمتر باشه یعنی شما وضعیت بهتری داری)، از نظر تئوری با adls2+ خط شما نه تنها میتونه 9مگ رو ساپورت کنه که تا 20مگ هم جواب میده.
وضعیت snr داوناستریمت هم الآن خیلی خوبه (این عدد هر چی بیشتر باشه بهتره). البته اگه الآن پروفایلت روی سرعت پایینتر از 9مگ بسته شده باشه، مثلاً 2مگ یا 4مگ، اگه پروفایلت رو ببندن روی 9مگ، یه مقدار این عدد کمتر میشه، ولی برای شما مشکلی ایجاد نمیکنه.
سلام. دوست عزیز سرورهای داخلی اکسپرس دو سه روزی هست که مشکل دارند و در حال پیگیری هستند. برای اطلاعات بیستر به انجمن مربوطه مراجعه کنیدنقل قول:
پس حدسم درباره اکسپرسلیچ درست بود.