[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
دوستان سلام
سرعت شبانه ی شما چه طوره؟ این چند وقته داشتید که بعضی شبا سرعت کم بشه؟
امشب یه آپدیت اومد من خواستم سریع دانلود کنم چون همیشه از 4g زیر 2مگ سرعت دانلود نمیگرفتم سریع شبانه نامحدود فعال کردم چون سرعت دانلود با adsl حدود 900 برای من
اینم نتیجش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا باعث خجالته!! افتصاح!!!! از adsl کندتر فقط اسم 4g روشه:puke::puke::puke::puke::puke::puke:
اینم adsl شاتل سرویس 8 مگ
تازه حرف 5g هم میزنن:grrr:
نامحدود شبانه هنوز هم قابل فعال کردنه؟ من از طریق سایتش نمیتونم چجوری فعال میکنید؟
ستاره صد ستاره سی و سه دویست و سی و دو مربع
نقل قول:با این کد هم میشه:نقل قول:
کد:*1000*22#
دوستان چرا برنامه همراه من با نت همراه اول باز نمیشه ولی با وای فای باز میشه ؟
نقل قول:
ایرانسل هم قبلا اینجوری بود
سایت خود ایرانسل با اینترنت ایرانسل باز نمیشد یا خیلی دیر باز میشد
مشکل داخلی خودشون هست بهشون اطلاع بده شاید ترتیب اثر بدن
جقدر افتضاح شده سرعت این همراه اول
فعلا که بیخیالش شدم و دارم از ایرانسل استفاده میکنم
خیلی جالبته سرعت همراه اول من بهتره شده!
تو روز و در زمان استفاده زیاد مردم زیر 70 مگ نمیاد و در زمان خلوتی 140 - 150 مگ میشه
سلامنقل قول:
دوست عزیز مودمتون چی هست .. برا من هیچوقت از 60 مگابیت بالاتر نمیره
سلامنقل قول:
NETGEAR Nighthawk M1
سلام
میگم نامحدود شبانه یک تا ۱۱ صبح رو گرفتم میخواستم ببینم مصرف منصفانه ۴۵۰ گیگ رد شه چی میشه سرعت محدود میشه ؟
قبلا که نمیشد
حقیقتش من از سیاست کثیف اینا خبر ندارمنقل قول:
ولی شاید منطقه ای باشه
من همین الان بسته دارم و سرعتم کم نشده.... ولی جاهایی بوده که گفتن سرعت کم شده
بستگی به منطقه اتون دارهنقل قول:
برا مناطقی ک سرعت عالی داشته باشه میشه رد
شد
محدودیت هم بعضا منطقه ایه
برای من که محدود نمیشد ولی من هم بیشتر از 500 یا 66 گیگ استفاده ماهانه ندارم. (هاردها خیلی گرون شدند)نقل قول:
محدود نمیشه
مثل بسته های ساعتی رایتل به فنا میره تا ماه بعد
درود والا برا منم محدود نشده تا الان اگر چشمش نکنم :دی و نهایت سرعت هم 15-17 مگابایت بوده و هستنقل قول:
حدود 1 سالی هست که از همراه اول بسته های شبانه میخرم و استفاده میکنم پینگ بسیار عالی داره و بدون پکت لاست و تایم اوت
هرماه میزان استفاده رو در مودم i60 ریست میکنم
بیشترین استفادم یکماه 800 گیگ بود که بازم فرقی نکرد
بقیه ماها نزدیک همون 400 گیگ هست و محدودیتی نداشتم تا الان
نقل قول:
sinr اتون خیلی بالاس نوش جونتون
28
من اگ همین sinr داشتم میترکوندم همراه رو من تو خونه sinr 18 -20 دارم از همراه
من از 500 گیگ رو تو ی هفته رد کردم رفت رو بسته اصلی همون 6 ماه قبل 300 تومن قبض انداخت
برای منم پینگم عالیه زیر 100 هست اکثر اوقات تو بیشتر پیک شبه سرعتش زیر 4 مگابایت نمیاد
بستگی هم داره اینجا منطقه یهو ببینه راش ورداشتی نت رو بخوای بترکونی از ساعت 3 و نیم تا 7 صبح فقط میذاره استفاده کنی والا میفرستت رو 3g
بعضی اوقات هم همیشه اینجا no service میشه
این سرویس رو باید روی خط اعتباری با موجودی 0 بدون داشتن بسته اصلی گرفت.نقل قول:
اینجوری بدون هیچ دغدغه ای وقتی میخوای بخوابی اینترنت موبایلو روشن میکنی هات اسپات میکنی به سیستم و راحت میخوابی، از اونور هم سیستم رو تنظیم کردی مثلا idm یا تورنت که دانلود فایلها از 1 شروع بشه و وقتی ساعت اینترنت شبانه شروع بشه مثلا ساعت 1 خودش دانلود رو شروع میکنه. اینجوری نه نیازی هست نیمه شب بلند بشی اینترنت موبایلو سر ساعتش روشن کنی نه دغدغه کم شدن موجودی یا از دست رفتن بسته اصلیو داری.
نقل قول:
بسیار عالی !
ورژن فریمور مودمتون چیه ؟
این نسخه دوست عزیز بهش میگن 195 بنفش:دینقل قول:
انتقال از طریق لحیم کاری و لودر usb
البته صابر جان 197 رو ویرایش کردن با همین سرعت عالی و کلی امکانات
ولی بدیش اینکه گزینه ca برای حالت td نداره که ادغام کنه روی td
قربونت:thumbsup:نقل قول:
بله داداش درجریان اون ماجرات بودم هی پست میذاشتی اینجا که بستت مصرف شده :دی
خود منم هرماه 1 شب تا 11 صبح میگیرم
ولی من هیچکدوم مشکلاتی که گفتی ندارم شاید چون در حد همون 400-500 گیگ خودشون مصرف میکنم
چون دیگه اصلا هارد اکسترنالام جا ندارن چیزی کپی کنم از فیلم و بازی و سریال گرفته تا نرم افزار ها یا جایگزین میکنم یا بعد تماشا حذف میکنم:rambo:
حالا هرچقدر اون باند 3 خوبه
این وضع باند 7 هست همین الان
بالای 3-4 مگابایت نمیاد موقع دانلود
منم باند رو قفل میکنم روی همون 3 و بیشتر از این نیازی ندارم مگر میخوام چه کنم با سرعت بالاتر؟
برا من تا الان نه no service شده نه رفته روی 3g
اما امان از ایرانسل فرکانسش توی منزل ما حتی بهتر از همراه اول هست و روی 4g+ به 20 مگابایت میرسه اما بسته های شبانه بارها تست کردم وقتی تند تند دانلود میکنی مثلا بسته 60 گیگ تا برسی به 50 گیگ هی قطع میشه یا میره روی 3g و با اینکه فرکانس بهتر هست پینگش یکم بالاتره در حد 20ms نسبت به همراه بالاتر هست
حرفم اینکه همراه اول حداقل توی حجم وعده داده شده نه محدودیتی داره نه این بازی هارو در میاره ولی متاسفانه ایرانسل همه جوره در بسته های شبانه اذیت میکنه منم خیلی وقته دیگه ازشون نخریدم :thumbsdow
میشه بدون باز کردن مودم آنلاک کرد این مودم i60 رو ؟نقل قول:
خیر هیچ راهی نیستنقل قول:
باید بازبشه و سیم usb لحیم بشه روی برد مودم
امشب بسته 1 گیگ 1 ماهم تموم شد و چون موجودیم کم بود تمدید نشد بعدش اومدم 15 تومن شارز کردم که بسته 2 گیگ بگیرم ولی به صورت خودکار بسته 1 گیگ ماه قبل تمدید شد و 10 تومن از موجودیم شد!!
این نشونه زرنگ بازی همراه اوله (اگه نگیم کلاه برداری)
سابقا بسته های اینترنت فقط برای مشترکین دائمی تمدید خودکار میشد و برای اعتباری ها اگر موجودی کافی نداشتن کنسل میشد و برای منم به همین منوال بود
برای من هم قبلا به خاطر بسته رزرو شده بسته اینترنت همراهی اینجوری شده بودنقل قول:
سلام.
دوستان من هر از گاهی بسته شبانه میگیرم و دانلود هامو انجام میدم و معمولا با مودم همراه M7350 اینکارو انجام میدم.
نکته ای که برام جالب بود اینه که روی 3G ثابت روی 1.5 مگابایت میتونم دانلود کنم ولی روی 4G بین 30 کیلوبایت تا 300 کیلوبایت سرعت تغییر میکنه.
این موضوع طبیعی هست و آیا روی مودم های حرفه ای که شما دوستان استفاده میکنید هم همینطوریه؟
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
e5372 مدل مودم
نقل قول:درود سال نو مبارکنقل قول:
دوستان راجب محدودیت توی این پست ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در همین صفحه قبلی صحبت شد
احتمالا مشکل از ضعف فرکانس محل شماست یا از تنظیمات مودم باند فرکانس رو عوض کنید یا آنتن اکسترنال استفاده کنید
اینم تست همین چند دقیقه پیش
دوستان پوزش بابت حجم گیف ها :headphone
نقل قول:
مستر مویی اینقدر سرعت سرورش برا من نمیدونم ضعیفه رو شاتل خوبه رو همراه خیلی ضعیفه!
تک کانکشن امستردام چقد داری سرورای kpn یا tel2
برای من رو فیبر تا 25 مگ میره، این لینکهای سرور ایرانی هستند ؟ اگه نه سرعت چطور خوبه انقدر ؟نقل قول:
والا مستر مووی برا من روی adsl و همراه اول و ایرانسل عالیه فقط گاهی دیر کانکت میشه به سرور اما سریع سرعت دانلود میاد بالانقل قول:
فقط هم این سایت نیست حتی خارجی ها هم سرعت خوبی میگیرم مثلا استیم 14-15 مگ بازی دانلود میکنم
این اینم cod warzone که چند شب پیش با قند شکن نورد دانلود کردم
لینک بده تا تست بگیرم از آمستردام و...
اره مستر مووی ایرانه و هاستش خیلی خوبهنقل قول:
مسترمووی سرورش آلمان هست و تنها دلیل سرعت بالا پورت 10 گیگ سرورش هستنقل قول:
نمیدونستم آلمانه دوست عزیز :»نقل قول:
............................................
سلام راهی هست بشه از سرعت افتضاح هماه اول شبانه خلاص شد ؟ من دقیقا یک هفتس همین مشکل رو دارم یه بازی نمیتونم از psn دانلود کنم قبلا سرعتم در بدترین حالت 5 مگ بود الان سرعت زیر 1 مگه انواع اقسام dns ها و حتی vpn امتحان کردم تغییر انچنانی نداشت بعد سعی کردم از سرور های مختلف چه داخلی چه خارجی فایل بگیرم سرعت اون جا هم پایین بود
درود احتملا مشکل از منطقتونه و بخاطر 100 گیگ هدیه بار شبکتون زیاد شدهنقل قول:
پست های ابتدای همین صفحه و صفحه قبل رو مطالعه کنید گفتم که شاید با تعویض باند بتونید سرعت بهتری بگیرید
سلام و تشکر اما 100 گیگ هدیه مربوط به همراه اول و کلا دیتای موبایل نبوده که مربوط به اینترنت ثابت ... اون موضوع باندم امتحان کردم نشد :/نقل قول: