سروش این دان استریم خیلی منو وسوسه میکنه چیکار کنم؟:n27:نقل قول:
ای کاش میشد یه خط جدید بکشم و اینو همینجور ولش کنم برا وقتی که ibs از کار میفته
Printable View
سروش این دان استریم خیلی منو وسوسه میکنه چیکار کنم؟:n27:نقل قول:
ای کاش میشد یه خط جدید بکشم و اینو همینجور ولش کنم برا وقتی که ibs از کار میفته
نقل قول:
واسه من از ماه قبل خوب بود اما این ماه اینطوری ترافیک می خوره !!!!
گت وی کارش دقیق چی هست و روی چی تاثیر می زاره دوست عزیزم ؟؟؟
من 7 مگ بیشتر حجم ندارم خواهشمندم منو سریع ال.... راهنمایی کنید :)
هزینه ی خرید خط جدید شاید 15 تومن هم نشه، تازه یکسال هست برای ما قبض نمیاد :n19: کلا این خط رایگانه، البته فقط برای ADSL هست.نقل قول:
گیت وی مسیری رو مشخص میکنه که شما به اینترنت متصل میشید، این قضیه روی سرعت تک کانکشن، سرعت لود صفحات به تبع، و روی پینگ تاثیر خیلی زیادی دارهنقل قول:
اینا گیت وی های خوب هستن:
دو اوکتت اول: 2.185
و اوکتت سوم یکی از این ارقام:
2، 3، 4، 5، 6، 7، 8، 9، 88، 89
یعنی اگر IP شما بشه 2.185.88.167 مثلا، کیف و صفا هست... گیت وی معمولا اولین عدد تو همون رنج IP هست، یعنی گیت وی IP که مثال زدم، میشه 2.185.88.1
پس چرا مخابرات میگه 60تومنه!نقل قول:
تازه میگه pcm واست میکشیم
البته این قضیه مال چند ماه پیشه
نقل قول:
دوست گلم امکانش هست بیاید یاهو من 5 مگ دیگه بیشتر حجم ندارم . جریان سیسکو چیه ؟؟؟
اصلا ربطی نداره همون کریو هم عالیه اینا خودشون ibs رو دستکاری کردن که شارژ میخوره وگرنه خیلی جاها دارن از ibs استفاده میکنن و شارژ خوری ندارننقل قول:
سلام. من از اول اردیبهشت تا الان فقط به گیت وی 5.233.223.6 وصل میشم پینگش واقعا بالاس قبلا به گیت وی های زیادی وصل میشدم مثل 2.185.88.1 که پینگش عالیه...کسی میدونه جریان چیه؟ راستی از موقعی که به این گیت وی وصل میشم اگه مودم رو خاموش روشن کنم تا ای پی خوبی پیدا کنم خطای 908 و 720 میده البته تو خطاهاش تو ibs هم دیده میشه پینگ هم ماشالا ثابت رو 350:n03:نقل قول:
100 بار هم به 2020 زنگ زدم اینا چیزی از گیت وی حالیشون نیس. میگن متصل میشی به اینترنت میگم اره میگن پ هیچ مشکلی نداری هرچی هم توضیح دادم انگار نه انگار! چاره چیه؟:n03:
برای من بعضی اوقات اون 5.233 وصل میشه پینگش 410 هست :n27:نقل قول:
یه 20 بار باید قطع و وصل کنم تا از بین 2.183 و 2.185 و 2.189 و 5.222 و 5.233 بیاد روی این گیت وی خوب ها... تازه خیلی هنر کنه 10 ساعت وصل بمونه، بعدش قطع و وصل میشه و روز از نو، روزی از نو:n24:
با بریج وصل میشی؟ PPPoE امتحان کردی؟:n13::n13:
سروش برا من اصلا اینجور نیست یعنی خود به خود ip عوض نمیکنه مثلا اگه افتاد رو گیت وی 89 تا وقتی که مودمو خاموش نکنم ip عوض نمیشه حتی اگه 2روز بگذرهنقل قول:
برا من بعد از یه مدتی چراغ اینترنت قرمز میشه یا صفحه باز نمیکنه و بعد از چند دقیقه، IP عوض میشه... ولی خداییش بهتر از این گیت وی ندیدم من...نقل قول:
همین مسیر تو تهران با IP های دیگه ای هست، گفتن پینگش با آلمان و انگلیس حدود 70 هست، اونجا هم این مسیر دست مخابراته :n01:
به صورت دستی وصل میشم..اگه قطع و وصل کنم ارور 908 میده واسه همین گیت وی رو عوض نمیکنه انگار ثابت مونده رو 5.233...یعنی این گیت وی خوبه به نظرت؟ البته پینگش جدیدا تا 140 هم رسیده ولی بیشتر اوقات مث الان رو 350 هست حالا نمیدونم مشکل از کجاس ولی امسال واقعا نت بدجور پوکیده:|نقل قول:
89 که فوقالعادستنقل قول:
مودم تو حالت PPPoE مگه ارور نشون میده؟ :n13: فقط میگه وصل شد یا نه...نقل قول:
با این حساب فکر کنم بهتره اپراتورت رو عوض کنی...
فرشاد یه مشکل عجیب...
خطم از رانژه دراومده و DSL خاموش، ولی زنگ میزنم صبانت، میگه اینجا تو کامپیوتر میگه خطت آزاد نیست هنوز... مشکلش میدونی چیه؟ :n13:
نه همون دستی وصل میشم ارور 908 رو تو ibs دیدم میگه تعداد کانکشن های بیش از حد مجاز!نقل قول:
آشغاله این 5.233
هر کاری میکنم باز می یفته روی همین گیت وی
تخليه هنوز تاييد نهايي نشده تا فردا يا نهايتا پس فردا درست ميشه الان هم اگه بري سيترا ميزنه تلفن در حال عمليات استنقل قول:
ضحی یا مارمالاد؟نقل قول:
ضحی هستم دوست عزیز:n27:نقل قول:
همین الان زنگ زدم 2020 گفت فعلا رنج شما 5.233 کاریشم نمی شه کرد !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سروش این قطعی ها به خاطر انگولک هاییه که مخابرات داره روی ibs انجام میده برای همین ضحی این مشکل رو نداره .اینو هم بگم نمایندگی ها غیر از اضافه کردن و یا حذف سرویس های خودشون هیچ کاری نمیتونن روی اکانتینگ انجام بدن.تغییرات و قطع و وصلی ها و...همش دست مخابراته چون ibs و سیترا روی سرور مخابرات هست و از تو مخابرات کنترل میشه .قبلا سرورها توی ساختمان اداری مخابرات تو کیانپارس بودن .فعلا باید تحمل کرد این وضعیت شخمی رو ..
مسیج دادم به طرف، میگه IP استاتیک رو خودشون تعیین میکنن و نمیشه خودت تعیین کنی :n15:
فردا باید زنگ بزنم مخابرات بگم ببینم چه کرمی هست دارن اینا، مسخره بازیه مگه دهنم سرویس شد :n27:
الان تماس گرفتم دوستان مخابرات آی پی استاتیک نمی ده یعنی نداره
پنل ibsng هم زیر بار نرفت خداروشکر این یارو اپراتور 42 حالیش بود
گفت رنج هم نمی تونم واست عوض کنم فعلا باید بسازید تا مشکل برطرف بشه
آره این بود آدرسش:نقل قول:
قبلنا بهتر جواب میدادینا !
من نمیدونم اگه ماناماد شبانه داره پس چرا دروغ میگه نداریم!نکنه برا کاربرای جدید حذف باشه
هیچ فرقی نداره هر 4 شرکت مخابرات تعرفه رو یکسان گرون ( 2 برابر :n04: ) کردن و فرقی نداره کاربر جدید باشید یا قدیم . با تعرفه جدید باید سرویس بگیرید مثلا 512 نامحدود بین 54 تا 58 تومن میشه ! از لحاظ کیفیت هم هیچ فرقی نکرده و افزایش سرعتی و کاهش شیرینگ در کار نیست فقط و فقط افزای قیمت . سرویس شبانه هم در کار نیست مگر برای سرویس های 20 گیگ . :n02:نقل قول:
من مارمالاد هستم ولی نامحدود دارم :n02: ریسکش زیاده محدود بگیرم به خاطر شبانه بعد هیچی در کار نباشه :n27: ولی اینو بهت بگم پشتیبانیش تعطیله. 4 سال کاربر ضحی بودم بی سواد ترین اپراتور ضحی از بهترین اپراتور مارمالاد بیشتر می فهمید :n15:راستی فکر کنم شارژ آنلاین هم داره مثل ضحی ولی باید بری توی سایتش :n13:نقل قول:
شاید بصورت غیرقانونی ( قانون مسخره مخابرات) به کاربرهای قدیمش میده که یه دفعه کاربراش کم نشننقل قول:
من 3-4 روز دیگه سرویسم تموم میشه دیگه تمدید نمیکنم هر خراب شده ای برم بهتر از مخابراته این ماه 12گیگ خریدم دان استریمم که دیگه مهم نیست فوقش اگه شبانه برگشت میام 10مگ میگیرم و دان استریممو رو 10مگ میبندن واسم
آخه ایمن سیستم هم میگه مخابرات گفته شبانه ها رو برگردونید الان ایمن سیستم برشون گردونده!نقل قول:
من اون زمان كه مخابرات داشتم (و هنوز دست از سرم بر نمي داره !) عاشق همين آي پي هاي شروع شده با 5 بودم كه قبلا عرض شد:n02:نقل قول:
فعلا يه بسته همراه اول گرفتم با سيمكارت كه اين چند روز اينترنت داشته باشم بعد با خيال راحت بيفتم دنبال تخليه خط از مخابرات.
اگه همكاري كردن كه دستشون درد نكنه وگرنه مي رم يه خط مي گيرم كه به درد آينده ام هم مي خوره :n10:
ديروز رفتم پيش يكي از بچه ها نمايندگي ماناماد رو داره گفت سرعت كاربرامون نصف ديال آپ شده! نهايت 2-3 كيلوبايت!
سروش جان اين صبانت وصل شد يا نه؟
من فكر كنم 128 نامحدود سه ماهه اگه حدود 70 بده مي ارزه:n24:
سر جریان آی پی استاتیک من خودم شکایت تنظیم کردم واسه مخابرات + چنتا تخلف دیگشون .نقل قول:
از تنظیم مقررارت رادیویی استان هم دو بار باهام تماس گرفتن ولی نمیدونم آخر چی شد . مثل اینکه اضافه کردن اینطور که میگی
سرویس های مخابرات از لحاظ سرعت و پایداری وضعیت خیلی خوبی دارن . با وجود پشتیبانی بد و مشکلاتشون در خدمات هنوز هم به شرکت های دیگه ترجیح داده میشه چون منابعی که در اختیارش هست هیچ شرکتی نداره . حالا اکاربر باید عرضه خودشو جایگزین عرضه شرکت کنه تا بتونه از سرویس های اینا استفاده کنه .
من از پشتیبانیشون نسبتا راضیم هر وقت تماس گرفتم 3 دقیقه وصل شده جوابگو هم بودند اما ظاهرا خیلی از چیزا رو کسی دیگه به اینها دیکته میکنه دسترسی اینا بازه اما اجازه ندارند خودتون که می دونید ....
مشکلشون مراکز قدیمی مخابرات هستش و همینطور اینکه مثلا پهنای باندی که برای 100 یوزر هستش بین 200 یوزر تقسیم می کنند
یکی از عوامل همین بالارفتن پینگ یوزر زیاد هستش البته یکی از عواملش اینه . پهنای باند 100 نفری بین 300 نفر بزاری ناخوداگاه 300 کلاینت دستور ارسال کنند به سرور داستان عوض می شه و پینگ کمی بالا می ره
ناکفته نماند که دلایل اصلی چیز دیگستا برای نوسانات پینگ
زنگ زدم می گم پینگم روی 600 می گه پیج باز می شه میگم بله به سختی . برای هاست های داخلی وضعیت بهتره اما سرورهای خارجی خیر همش ریکوست یارو خودشو به نفهمی می زنه :)
بعد بهم میگه پینگ پایین واسه چیته مهم که نیست !!!! :n09:
یکبار زنگ زدم تریپ مبتدی اومدم طرف گفت از آنتی ویروسته :n04::n09: بعد استارت رو زدم کلی خجالت زدش کردم
پینگ 8.8.8.8 بعد از 6 ساعت قطعی نت امروز صبح ساعت 10 با آی پی : 5.233.216 و گیتوی 78.39.142
آخــــــــــــــــــــــه این چه وضعشه! ... سرویس نامحدود 512 داشتم ماهی 27 تومن سرعت 50 تا 90 میرفت....ماه قبل که گفتند سرویس های نامحدودمون رو برداشتیم، بعدش تلفنی دادن! .. این ماه هم که قیمت و کردن 58 تومــــــــــــــــــن!!! چه خبره آخه 58 تومن واسه سرعت 50؟!!!! اومدم سرویس محدود گرفتم 1 مگ ، سرعت اولش 100 تا 130 بود..الان به 40 هم نمیرسه!!! رایگان شبانه هم که نداره دیگه هیچ....رسما نت تعطیل! واقعا که .... ( اگه ابن سینا رفت تو کتاب هاش و باهاشون سوخت،جای ما بود چه میکرد که پای اینترنت داریم میسوزیم! :n15:)
باید برم پارس انلاین یا شاتل...شنیدم که مخابرات بخوایم تلیه کنیم یه 2 ماهی طول میدن ، درسته دوستان؟؟!! :n29::n13:
نقل قول:
کاملا درسته اپراتورهای ضحی از دانش فنی بالایی برخوردار بودن ولی اپراتورهای ماناماد اکثرا بی سواد هستن من یه بار از ماناماد 3 گیگ ترافیک خریدم پولش رفت توی حسابم یعنی توی ibs مینوشت اینقدر اعتبار خریدم ولی نمیشد ازش استفاده کرد بعد این پشتیبانی بی سواد میگفت این پولی که رفته توی حسابت پول ترافیک نیست پول زمانه .حالا نمیدونم منظورشون از زمان چیه .سایتش هم پرداخت انلاین داره ولی فقط روزهای تعطیل میتونی انلاین بخری اگر در روز عادی بخری فقط ثبت میشه و بعد باید تماس بگیری و کلی پیگیری کنی تا برات فعالش کنن .خلاصه ماناماد چیز داغونیه اما به نظرم کیفیت سرویسهاش یکم بالاتر از ضحی هست .البته خسیس هم هست .
حتی با اینکه ماناماد شبانه داره طرفش نمیرم وقتی یادش میفتم حالم بد میشه :n21::n21::n21:نقل قول:
هیچ چیزش بهتر از ضحی نیست مگر اینکه الان ماناماد شبانه داره ولی ضحی نه
علی من خودم قبلا ترافیک آنلاین میخریدم راحت ثبت میشد و از این بابت مشکلی نداشت:n13:
میشه قبل از اتمام سرویس خطم رو تمدید کنم و یه سرویس دیگه بگیرم؟؟؟
آره میشه ولی اگه بخوای 5یا10 مگ بگیری باید دفعه اول حضوری بری چون برا 5و10مگ باید دان استریمتو ببرن بالا البته پشتیبانی هم میتونه دان استریمتو ببره بالانقل قول:
آقا ما هفته پیش خطمون رووتز مخابرات تخلیه کردیم. رفتیم پارس ثبت نام کردیم خلاصه سه روز صبر کردیم دیدیم خط رانژه نشده و زنگ زدم گفتن اگه اشنا داری بروط MDF مخابرات بگو کابلتو وصل کنه! ما هم رفتیم امروز و طرف برامون وصل کرد ولی بعدش که برگشتم خونه مودم رو روشن کردم میبینم بازم مودم داره فقط چشمک میزنه و هیچ نویز و خش خشی هم رو تلفن نیست و انگار رانژه نیست هنوز !!!! :(((((
الان یعنی مشکل از کجاست؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk