نقل قول:
من یکی خسته شدم از بس توضیح دادم:n27:
Printable View
نقل قول:
من یکی خسته شدم از بس توضیح دادم:n27:
چند روزی صبر کن بعدی می فهمی چی می گم ...نقل قول:
آقا آمارشو گرفتم نامحدود دارن ارایه میدن و قرار هم نیست جمع بشه :n01: چون این مورد یه نقطه قوت برای مخابرات حساب میاد نسبت به شرکتهای خصوصی :n01: حالا شما یک ماه دیگه 2ماه دیگه بیا اینجا ببین نامحدود جمع شدنی هست تو تهران یا نه :n06:
والله ماهم داریم همینو میگیم طهران تو خیلی چیزا فرق داره :n09:
حجمی از نامحدود سرعتش بیشتره؟
کسی تا بحال از وضعیت نامحدود به حجمی تغییر وضعیت داده؟ من نامحدود 512 دارم میخوام بشه 1024 محدود.
کجا باید برم و چکار باید بکنم؟
دوستان این سرویس های حجمی جدیدی که گذاشته توی سایتش،دانلود شبانه رایگان نداره؟
بعد از تغییر تعرفه ای که در سایت tct.ir انجام دادم چند ساعت بعد رفتم قسمت پیگیری درخواست ها دیدم زده عدم تایید، امروز صبح(شنبه 27/2/93) دوباره رفتم درخواست دادم برای تغییر تعرفه، بازم بعد 2 ساعت تو سایت زده عدم تایید! یعنی چی؟ چرا 128 نمیتونه به 1مگ تبدیل بشه و چرا تایید نمیشه؟نقل قول:
سلام
یکی از دوستان 2 هفته پیش با 2020 تماس گرفت و درخواست نامحدود کرد. گفتن چند روز دیگه وصل میشه
توی این مدت چند باری هم تماس گرفت و پیگیری کرد
تا اینکه چهارشنبه میره پیگیری میکنه و بهش میگن پورت خالی نداریم... باید 1-2 ماه صبر کنید
این دوست ما هم خیلی به اینترنت نیاز داره و میگه پس من میرم از یک شرکت دیگه میگیرم. مخابرات هم میگه نمیشه. تا یکسال حق ندارید از هیچ شرکتی خدمات بگیرید
چنین حرفی قانونیه؟
کسی به این مشکل تا الان برخورده؟
به کجا باید شکایت کنه؟
باید شکایت کردنقل قول:
به تنظیم مقررات
مخابرات هم میگه نمیشه. تا یکسال حق ندارید از هیچ شرکتی خدمات بگیرید
جلل خالق :n04: سریع شکایت کن
والله چند صفحه پیش یکی از دوستان گفت نداره حالا شاید تغییر کردهنقل قول:
دوستان این سرویس های حجمی جدیدی که گذاشته توی سایتش،دانلود شبانه رایگان نداره؟
من بعید می دونم شکایت به جایی برسه چون دوست شما از طرحهای 1ساله حجمی مخابرات استفاده کرده که مودم رایگان هم روش داشته در قراردادی هم که با ایشون بسته شده به صراحت گفته شده که شما تا 1سال حق تخلیه سرویس رو نداری و این مورد هم خود ایشون امضاء کرده!نقل قول:
ولی باز برای شکایت به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه بفرمایید
برای اطلاع دقیق می تونید با 2020تماس بگیرید و بپرسید,من چون نامحدود استفاده می کنم اطلاع ندارم از این موضوع :n01:نقل قول:
دوستان برای روشن شدن قضیه به نکات زیر توجه کنید:
1- اینترنت حجمی شبانه رایگان نداره
2- سرعت حجمی و نامحدود یکیه. هیچ فرقی باهم ندارن
3-کسی که طرح کمپین (اینترنت حجمی با مودم رایگان) گرفته و قرارداد یکساله امضا کرده تا یکسال حق تغییر تعرفه نداره مگر اینکه خسارتش رو بده.
من یه ماه پیش سرویس 1 مگ ماهی 5 گیگ گرفتم (با مودم رایگان) و بعد از سه هفته پشیمون شدم، رفتم درخواست دادم و خط رو تخلیه کردم. طرف هم گفت حدود 100 تا 110 تومن بعنوان جریمه میاد رو قبضت.
فرداش رفتم 512 نامحدود گرفتم.
اون دوستی هم که بهش گفتن تا یک سال حق تخلیه نداره اگه بره بگه جریمش رو میدم، قبول میکنن.
خیلیا راضی نیستن امیدوارم اهل عمل باشننقل قول:
1مگ شرکتهای خصوصی 250 تومن نسل بماند
بچه ها کسی نمیتونه کمکی به من بکنه؟ چرا من تغییر تعرفه میدم میزنه عدم تایید؟ خوب 128 ظلمه! من 1مگ میخوام!نقل قول:
دوستان افزایش سرعت باعث بهتر شدن پینگ هم میشه؟مثلا از 256 به 512
خیر نمیشه...
برای تغییر تعرفه شما با کارت ملی صاحب خط باید بری مرکز مخابراتی درخواست تغییر سرعت بدی همون لحظه سرعت افزایش پیدا می کنه فقط خود صاحب خط هم فکر کنم باید باشهنقل قول:
با 2020هم تماس بگیری فکر کنم برات تغییر بدن ولی در ایران کلا خدمات الکترونیک تعطیله :n06:
ببین سرویس گیم اگر داشته باشه می تونی درخواست بدی برای کاهش پینگ فعال بشهنقل قول:
سلامنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدین
یه سرویسی هست البته شرکتهای خصوصی مثل پارس و شاتل من دیدم دارن مشترک درخواست فعال سازی میده به شرکت پینگ به زیر 150میرسه براش,البته میگم باید ببینی مخابرات داره همچین سرویسی یا نه بزنگ 2020آمارشو بگیرنقل قول:
سلام دوستان
من پارس انلاین دارم ADSL مخابرات خوب هست که با پارس عوض کنم یا نه ؟؟؟؟
سرعت مورد نظر شما چه سرعتی هست و چقدر می خواید به صورت ماهیانه برای اینترنت خرج کنید؟نقل قول:
به 2020 زنگ زدم و گفتم من تو سایت 2 بار تغییر تعرفه دادم ولی نوشت عدم تایید! گفت چند لحظه صبر کن ببینم داستان چیه! بعد از یه مکث طولانی گفت سوییچ منطقه مخابراتیتون رو ما بستست! ما دسترسی نداریم براتون کاری بکنیم باید برین منطقه مخابراتیتون! منم که قبلا با رییس مرکز مخابراتمون رودر رو صحبت کرده بودم و همون موقع بم گفته بود ما از لحاظ فنی امکان دادن سرعت بالاتر از 128 رو نداریم! همین 128 هم کلی بتون حال دادیم که عرضه کردیم! اینم از اینترنت پرسرعت ADSL مخابرات! چه حماقتی کردم درخواست دادم وصل کنن برام! :n28: اونم پس از 3سال خالی نبودن پورت! لعنت به ADSL مخابرات :n22:نقل قول:
من برعکس شما بودم! مخابرات داشتم اومدم پارس و الان خیلی راضیمنقل قول:
همون پارس بمون
مخابرات هم گرونه هم افتضاح!
این داستان برای کدام منطقه هست ؟!نقل قول:
مرکز مخابراتی گور به گور شده لطیفی در محله لویزان!!! :n28:نقل قول:
چرا از شرکتهای خصوصی نمی گیری وقتی 128بهت بالاتر نمیدن؟نقل قول:
من نامحدود با قیمت مناسب میخواستم! چه میدونستم اینا میخوان بازی در بیارن! یکی از دوستام 2مگ نامحدود به راحتی گرفته بود و منطقه مخابراتیشون مشکلی نداشت! درثانی من الان سه هفته است سرویسم وصل شده! :n28:نقل قول:
من نامحدود با قیمت مناسب میخواستم! چه میدونستم اینا میخوان بازی در بیارن! یکی از دوستام 2مگ نامحدود به راحتی گرفته بود و منطقه مخابراتیشون مشکلی نداشت! درثانی من الان سه هفته است سرویسم وصل شده! :n28:نقل قول:
خوب شما برو از شاتل آرت بگیر! هم نامحدودهست هم قیمتش مناسب! خوب سه هفته باشه وصل شده باشه! تخلیه کن برو شاتل وقتی می بینی 128بالاتر بهت نمیدن!نقل قول:
از یکی شنیدم اینایی که مشکل سرویس روی فیبر دارن و از مخابرات سرویس میگیرن اگه تخلیه کنن دیگه نمیشه از هیچ شرکتی بگیرن!نقل قول:
شما شنیدها رو ول کن بهترین کار اینه که شما با متخصصش صحبت کنی البته اگر میخوای سرعت بالاتر از 128داشته باشی.نقل قول:
شما زنگ بزن بخش فروش شاتل به شماره 23099 راهنماییت می کنند :n01:
نمیگم فردا با اینکار جواب میگیری، ولی لاقل دل خودت خنک میشه :n02:نقل قول:
یه فروم شکایت هم توی سایت تتنظیم مقررات پر کن،
توی فروم بگردی خیلی ها لینک و مراحلشو گذاشتن،
زنگ زدم شنیده هارو تایید کرد گفت خطوط روی فیبر رو فقط مخابرات میتونه ADSL بده! که داده ولی چه دادنی!نقل قول:
عزیز همین کار رو کردم سایت 195 دات آی آرنقل قول:
دوستان با دستور nslookup میتونید ip یک سایت رو بیینید ؟ قبلا میشد الان نمیشه برای من
//
بعد الان مخابرات تهران یا اصفهان نماینده شهر محسوب میشن به لحاظ اینترنت که تاپیکشون اومده زیر بخش اینترنت استان ها ؟
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همچنین گفت: درآمد سال 91 این شرکت از محل فروش خطوط پرسرعت اینترنت سه هزار میلیارد ریال بوده و این میزان درسال 92 به شش هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.
ببینید چه پول هایی به جیب می زنند با گران فروشی و اینترنت بی کیفیت.