دوستان 06 پاسداران نزاجا ببینید و نظر بدبد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
Printable View
دوستان 06 پاسداران نزاجا ببینید و نظر بدبد
و
مدارک مورد نیاز واسه تسویه حساب چیا هستن ؟
نقل قول:
ناجا برای لیسانس دوره کد نداره
به من کلا دفترچه بیمه ندادن.
آیا برای تسویه حساب به مشکل میخورم یا میتونم با نوشتن گزارش درستش کنم؟
سلامنقل قول:
خوب شما برای چی اینقدر زود دفترچه رو فرستادید؟!:n04: حالا کو تا 18 سال تمام! شما باید حداقل قبل از تیر92 میرفتین سراغ فرستادن دفترچه نه حالا! البته الان که فرستادید فکر کنم بتونید راحت تاریخ اعزامتون رو تمدید کنید. برید نظام وظیفه ی منطقه تون یا پلیس+10 یه سر بزنید.
من واسه گرفتن گواهینامه فرستادم تا با برگه سبز بگیرم منتها همه بهم گفتن تاریخ اعزامت میوفته تو 92 منم رفتم پست کردم حالا چه جوری میشه تمدید کنم میشه راهنمایی کنیدنقل قول:
پلیس +10 برو سریع درخواست بده که بندازند عقبنقل قول:
البته فکر کنم نهایت یک دوره میندازند عقب
شما چرا زود رفتی دفترچه فرستادی ؟ نمیدونی سرباز کمه سریع اعزام میکنند
به پلیس+10 بگو که سنت چقدره و به چه دلیلی برگه سبز میخواستی شاید بتونه با ماده ای تبصره ای درخواستت رو ثبت کنند که اعزامت بیفته واسه تابستون
واسه من فرقی نمیکنه زود دیرش همون یه دوره واسم بیوفته عقب کافیه من فقط گواهینامه رو بگیرم زودترم برم خدمت خوبهنقل قول:
من که برادرم پارسال مشکین شهر آموزشی بود میگه موزر ببرنقل قول:
وبلاگ پدافند سمنان هم میگه ماشین موزر با خودتون بیارید !
پس بنداز واسه 18 اسفندنقل قول:
گواهینامه کلاسهاش و آزمون حداقل سه هفته طول میکشه
به نظرت من همین فردا برم ثبت نام اموزشگاه گواهینامه تا قبل 18 دی تموم میشه؟
بچه ها یه فکریدوباره مثله خوره افتاده تو وجودم
نظره شما چیه؟
1-منم دانشجوی انصرافی هستم و کاردانی هم نگرفتم (در واقع دیپلمم) تک پسر هستم و یه خواهر کوچیکتر از خودمم هم دارم
پدرم الان 56 سالشه و دچار گرفتگی 3 تا از رگهای اصلیش هست...مادرم هم مریضه...هم مادرم و هم پدرم بازنشسته هستش
آبا میتونم معافیت کفالت مراقبت از پدر بگیرم یا نه؟
2-حالا اگه معافیت کفالت نشد
من زانوهام یه مقدار پرانتزی هستش تقریبا 7 سانت
حالا ایا با این شرایط معاف از رزم بگیرم؟ چون معمولا به دیپلمه ها نگهبانی میدند میگم....میدونی یه مقدار میترسم
نه تموم نمیشهنقل قول:
چون دوره های آموزشی طوری هست که مثلا یک روز خاص شروع میشه و حدودا سه هفته طول میکشه
مثلا امروز ثبت نام کنی ممکنه دوره اون آموزشگاه مثلا 1 دی شروع بشه
عیبی نداره فوقش در طول یگان میگیرم ( دوستان ما که 18 اعزمیم ببینیم شما ها چه میکنین) ارزوی موفقیت
نقل قول:
متاسفانه وزارت دفاع این مشکلات رو هم داره.ولی از لحاظ رفتار و اموزش برای اونا که مدرک تحصیلی دارن هتله.واسه دوره ما که عالی بود
سلام یه سوال دارم شاید سوال همه باشه 06 پاسداران جوادالایمه
من برگه سفید المثنی را گرفتم اینطور زده
7 صبح شهریار جنب هلال احمر
برگه سفید اصلی اومد زده
7 صبح پاسداران گلستان دهم
کدومو برم 2 دی؟
لطفا 1 ابانی ها و کلیه دوستانی که اطلاع دقیق دارن پاسخگو باشند
ممنون از دوستان
2 دی 7 صبح برو پادگاننقل قول:
کسایی که پادگانها بهشون نزدیکه باید خودشون برن پادگان
اگر پستهای چند صفحه قبل رو ببنی دوستان 01 که ساکن تهران و کرج بودند روز 1 آبان به پادگان مراجعه کردند
من یه سوالی برام پیش اومده !!
اونایی که اموزشی شون تو سپاه میافته ! و با مراکز اموزشی سپاه اموزش مبینند ایا دوران خدمتشون هم تو سپاه میافته یا ممکنه مثلا بعد اموزش بدنشون تو ارتش یا نیروی انتظامی خدمت کنه ؟؟
حقیقت ماجرا اینکه که یکی از دوستان که پدرش نظامیه ! اموزشی افتاده تو سپاه !( خوش به حالش :n08: ) اونم فوق لیسانس برق داره ! بعد نمی خواد با سپاه بره ! چون می خواد خدمت رو بیاد شهر خودشون با استفاده از شرایط پدر نظامی بودن ! ولی خودش میگه سپاه سرابز وظیفه مدرک بالا بر نمیداره و فقط زیر دیپلم و دیپلم بر میداره !!!!!! و ممکنه با وجود پدر نظامی بودن هم سپاه شهر خودشون نیافته !!
حالا گفتم بزار از دوستان بپرسم ببینم چی به چی هستش جریان !
در ضمن بهش توصیه کردم بره با سپاه بهتره و راحتتره و با اون پدر نظامی بودن شهر خودش میاد ولی خودش میگه می خوام برم با پارتی و ... عوض کنم برم با ارتش برم خدمت ! :n08:
حالا به نظرتون این دوست ما بعد اموزش شهر خودش میافته یا میفرستنش شهر های بزرگی مثل تهران یا تبریز ؟؟؟
لباساش قشنگه، محیطشم که آپارتمانا اطراف همش مشرفه :))نقل قول:
من که راضیم اینجا افتادم.
راستی داداش یه ایمیل بهم بده کارت دارم. نشد پیغام خصوصی بدم
به هیچ عنوان امکان تغییر ارگان خدمتی بعد از اموزشی نیست و هرکی اموزشی هر جا افتاد باید تا اخر خدمتش در همون ارگان خدمت کنهنقل قول:
کسی که پدرش نظامی هست میوفته شهر خودش اگر هم نشد نزدیک ترین شهر به محل سکونت
sent from my open source device
ممنون .اره دقیقا منم همین رو گفتم بهش . ولی بیشتر ترسش از اینکه شهر خودشون نیافته ! اما به نظر من که با پدر نظامی بودنش 99 درصد تو شهر خودش میافته !نقل قول:
حالا نظر شما در این مورد چی هستش ؟ ایا امکان تو شهر خودش افتادنش چقدره ؟:n13:
ایا بره به همین سپاه بهتره یا یه جوری بندازه عقب و مثلا با ارتش بره و بیافته شهر خودش ؟
چه شهری هست که لیسانس و فوق نمیگیره؟ مگه میشه بلاخره تو هر یگانی چند تا تحصیل کرده هست. گسی که پدرش نظامی هست با چند تا تلفن میتونه تو شهر خودش خدمت کنه حالا مدرکش هر چی هستنقل قول:
sent from my open source device
مراغه هستش ! البته اینی که گفتم نمیگیره کلی گفتم بر اساس شنیده هامون که میگن در کل سپاه فوق لیسانس و بالاتر نمیگیره ! وگرنه معلوم نیست دقیقانقل قول:
از تمام دوستانی که سوالات مبتدیانه منو تحمل می کنن ممنونم:n12: ... تازه دارم اطلاعات می گیرم :n02:... کلا چن تا ارگان واسه خدمت داریم ؟ سپاه،ارتش ... دیگه چی ؟ کدومشون آسون تره ؟
به ترتیب اسون بودن به سخت بودن >> سپاه > وزارت دفاع >ارتش > نیروی انتظامی ( که تقسیم میشه به راهنمایی رانندگی و نیروی انتظامی )نقل قول:
دوستان دفترچه رو گرفتم
اما قسمت پزشکیش جایی برای دیسک کمر نداره!!!
من میخوام اقدام کنم معاف از رزم بگیرم دیسک یه طرفه دارم میدن معاف از رزم؟
در ضمن میخوام سپاه بیفتم باید چی کار کرد؟ چه اقداماتی لازمه؟
راستی این دوست من اینجا افتاده : کد ۷۳ : نیروی زمینی سپاه پادگان شهید قاضی تبریز
چه جور جاییه ؟ از دوستان تبریزی کسی از حال و هوای این مکان خبری داره ؟ سخت میگیرن یا اسون ؟
به من کلا دفترچه بیمه ندادن.
آیا برای تسویه حساب به مشکل میخورم یا میتونم با نوشتن گزارش درستش کنم؟
من سپاه خدمت میکنم تو یگان ما سرباز فوق لیسانس زیاد داشتیم و دکترا هم یه دونه ....نقل قول:
اقا من لباسامو تحویل کردم(نیروی زمینی) قشنگ کوتاه بلندیشم ردیف کردم فقط یه سوال موقع پوشیدن لباسمو باید بدم داخل شلوار یا روی شلوار ؟
مرسی
قسمت پزشکی سوالات رو دوستان جواب میدن.نقل قول:
ج- برای پذیرش توسپاه باید بسیجی داشته باشی (ازنوع فعال).نقل قول:
در ضمن میخوام سپاه بیفتم باید چی کار کرد؟ چه اقداماتی لازمه؟
روال:
1- بعدازارسال دفترچه (همون ثبت اطلاعات تو +10) برگ اعزام به خدمت(برگ سبز اعزام به خدمت- توش تاریخ اعزام درج شده) رو میگیری . الان میگن 24 ساعته شده جواب اعزام.
2- باید تا تاریخ اعزامت حداقل 60 روز مونده باشه (بامدرک فوق دیپلم به بالا) و دیپلم و کمتر حدود 1 ماه.
3- مدارک لازم : یه معرفی نامه از حوزه مقاومت بسیج برای خدمت (گواهی فعالیت)- برگ آموزش تکمیلی بسیج- مدارک شناسایی (کارت ملی - شناسنامه)-برگ اعزام به خدمت رومیبرین ناحیه مقاومت یسج سپاه شهرخودتون(اراک).
4- برای پذیرش گزینش داره هم عقیدتی و هم حفاظتی اگه تائید بشین میفرستن منطقه سپاه استان خودتون.
5- که اونجا هم روال گزینش کوچیکی داره و بعد اون مدارک شما رو ارسال میکنن برای نظام وظیه که جذب بشی.
تذکر: اونجا نگومشکل جسمانی(دیسک کمر) داری . سربازای زیادی توسپاه معاف از رزم هستن.
اگه توضیح بیشتری درباره جذب تو سپاه بخوای تو همبین تاپیک هست .
اگه سربازسپاه بودی که معلوم بود :n09:روی شلوار و ارتش نمیدونمنقل قول:
شش جیب رویه شلوار 4 جیب تویه شلوارنقل قول:
لباس من طبق این تصویره
دادن رو :n02:
سلام . جدا ؟ چه خوب اینجوری که عالی میشه براش ! شما اموزشی رو کجا بودی ؟ چطور بود سخت میگرفتن یا چه جوریا بود ؟نقل قول:
شما کدوم شهر خدمت می کنی ؟
ممنون عزیز...نقل قول:
برای چی نگم دیسک کمر دارم؟
نقل قول:
اقا این پست من مشکلی داشت جواب ندادید؟
دوست عزیز در مورد سوال اولتون بگم که باید بیماری به قدری شدید باشد که پدرتون از خودش نتونه مراقبت کنه و نیاز به مراقبت داشته باشه در مورد شما بعید میدونمکد:
بچه ها یه فکریدوباره مثله خوره افتاده تو وجودم
نظره شما چیه؟
1-منم دانشجوی انصرافی هستم و کاردانی هم نگرفتم (در واقع دیپلمم) تک پسر هستم و یه خواهر کوچیکتر از خودمم هم دارم
پدرم الان 56 سالشه و دچار گرفتگی 3 تا از رگهای اصلیش هست...مادرم هم مریضه...هم مادرم و هم پدرم بازنشسته هستش
آبا میتونم معافیت کفالت مراقبت از پدر بگیرم یا نه؟
2-حالا اگه معافیت کفالت نشد
من زانوهام یه مقدار پرانتزی هستش تقریبا 7 سانت
حالا ایا با این شرایط معاف از رزم بگیرم؟ چون معمولا به دیپلمه ها نگهبانی میدند میگم....میدونی یه مقدار میترسم
معافیت به شما بخوره
در مورد پرانتزی بودن پا هم باید بالای ده سانت باشه و با هفت سانت شما معاف از رزم میشی در ضمن نگهبانی هم ترس نداره
سربازی که پست نداده باشذ سرباز نیست (تکبیر) :دی
منم همین چنین شرایطی دارم ولی من لیسانس دارمنقل قول:
تنها امیدواریم اینه که بندازنم شهره خودم
خوب خدمت ما هم تموم شد و انگار همین دیروز بود که اینجا داشتم پست میدادم و از دوستان راهنمایی میگرفتم !! تو یه چشم به هم زدن 12 ماه گذشت و خدمت تموم شد !!
از مشکلات و سختی های این دوره ی مزخرف چیزی نمیگم ! چون که اکثرا دوستان مطلع هستن !!
فقط یه چیز رو خواستم به دوستانی که تازه تصمیم گرفتن برن خدمت بگم که میشه اسمشو نصیحت هم گذاشت !! اونم اینکه :
هرگز با تحصیلات کمتر از فوق دیپلم فکر خدمت رفتن رو نکنید !! مخصوصا اینکه اگه امکان استفاده از بند پ رو نداشته باشید و بیفتید ارتش !! چند سال پیر میشید !! حالا ما شانس اوردیم 18 ماهه بودیمو با 6 ماه کسر خدمت تونستیم زودتر خلاص شیم !!
نمیخوام انرژی منفی بدم فقط به چشم نظر یکی که تو ارتش - نیرو دریایی !! اونم حالا جای خوبی مثه دانشگاه علوم دریایی نوشهر !! خدمت کرده به پستم نگاه کنید ! یا علی .