دستگاههای مانند رپیتر که کار تقویت سیگنال را انجام میدن باید در طول مسیر از مخابرات تا منزل قرار بگیره مثلا اگه فاصله شما از مرکز مخابرات 10 کیلومتر هست رپیتر باید وسط این مسیر قرار بگیره وگرنه در اول یا انتهای مسیر تاثیر چندانی نداره
Printable View
دستگاههای مانند رپیتر که کار تقویت سیگنال را انجام میدن باید در طول مسیر از مخابرات تا منزل قرار بگیره مثلا اگه فاصله شما از مرکز مخابرات 10 کیلومتر هست رپیتر باید وسط این مسیر قرار بگیره وگرنه در اول یا انتهای مسیر تاثیر چندانی نداره
ممنون از جواب فنی اتان.متشکرم که چیزی به اطلاعاتم افزودید و کلا متوجه شدیم حالا سر خط یا وسط خط(البته قطعا به گفته شما میانه راه) اما به قول دوستان صافی برای نویز وجود دارد:n02:البته این دستگاه صافی نیست و باعث تقویت میشود اما در اصطلاح عوام گونه اون میشه بهش صافی هم گفت:n02:نقل قول:
چرا جلوش نوشته .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اینو می زنم ارور میده ..نقل قول:
The connection was resetنمونه ارور برای اپرا و موزیلا و اکسپلورر هم میده ... ارور
The connection to the server was reset while the page was loading.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web
توی local area گزینه obtain ip address automatically فعاله یا دستی آیپی دادید؟نقل قول:
آموزش بدهید کجا بروم .............نقل قول:
obtain ip address automatically اصلآوجود داره توی بخش کانکشن ............
چه ویندوزی استفاده می کنید؟ من 7 رو بهتون می گم اگر ویندوز دیگه ای استفاده می کنید بگید اون رو هم بگمنقل قول:
برید به control panel
بعد network and internet
بعد view network status and tasks
بعد change adapter settings
روی local area connection راست کلیک کنید و propertise رو بزنید
روی IPV4 کلیک کنید و propertise رو بزنید
اونجا ببینید تیک automatic ... خورده یا نه؟
بعد view network status and tasks این گزینه نیست ..............نقل قول:
چشم پیام خصوصی پی ام می دم بهتوننقل قول:
داداش ممنونت بابت تمامی زحمات ارزنده شما فدات خدا خیرت بده ... همیشه شاد و پیروز و سربلند باشی :n16:نقل قول:
دوستان چرا برای شما سرعت سرور ایرانی و خارجی فرق داره ؟!
روزانه بیشتر وقت ها سرعت سرور ایرانی و خارجی برای من فرقی نداره
شبانه هم که کلا فرقی نداره..... بعضی وقت ها سرور خارجی سرعتش بهتره !!
دوست عزیزم روزانه که هیچوقت برای من فرقی نداره.راستی شما فکر کنم جزو کسایی بودید که محبت کردی و اون لینک منو در ساعت شبانه تست سرعت دانلود کردیش.اگر اشتباه نکنم فکر کنم گفتی سرعتت 100 یا 200 کیلوبایت بوده.دقیقا یادم نیست.خوب همونجا میرفتی مثلا از سافت گذر هم دانلود میکردی تا ببینی چقدر سرعتت بیشتره.چون اون لینکی که من دادم سرور خارجی بود:n01:نقل قول:
میانگینش 100 بود.... ولی ساعت 4 به بعد تا 200 میرسیدنقل قول:
سافت گذر هم دیشب تست کردم روی 100 بود ! :n13:
عجیبه سرعت دانلوده سافت گذرت خیلی پایین بوده.نکنه داری شوخی میکنی با ما:n02:.یعنی سرعت دانلود لینک داخلی و خارجی واسه شمای 12 مگی توی ساعت رایگانت 100 کیلوبایت بوده:n04:.داداش ما رو دست ننداز :n02:نقل قول:
شما سرعت تک لینک رو خواستی که من گفتم 100 کیلوبایت..... نگفتی نهایت سرعت چنده !!...... ایرانی و خارجیش هم فرقی ندارهنقل قول:
ولی برای اینکه به نهایت سرعت برسم باید 10 15 تا لینک بزارم برای دانلود
موقعی هم که مخابرات داشتم همه می گفتن سرور ایرانی سرعتش بیشتر ولی برای من فرقی نمی کرد
این سرویس 12 مگی که میگین تو سایته ,کجاشه؟
دوستان اگه یه سرویس رو تازه گرفته باشیم بخوایم با سرعت بالاتر عوض کنیم میشه؟
مابه التفاوت اش رو بدیم و برامون ارتقا بدند؟ یا باید صبر کنم تا این سرویس تموم بشه؟
ملت رفتن زیر پتو بالاخره :n09:
1150 رد کرده :n10:
سرور خارجی تک لینک اونم تو ایران میانگین سرعت 1.21 مگ اونم از صبا باورنکردنیه :n02::n02::n02::n02::n02:
12 مگ تک لینک شبانه مشهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانه که صبا سرعت ها رو بیاره پایین چون همه الان میرن 12 مگ میگیرن اونوقت 12 مگ با 2 مگ شبانه فرقی نمیکنه:n01::n01::n01::n01::n01::n01::n01::n0 1::n01:
هر کی 12 مگ داره یک عکس از سرعت دانلود شبانه اش بزاره
12 مگ تو مشهد امروز عالیه شیرفلکه رو باز کرده صبانت، نت من که توی یک ساعت نزدیک به 4.5 گیگ میگیره.
کسی میدونه غیر از صبانت دیگه چه شرکتی 12 مگ میده؟
دوست عزیز من صبا نت اگر 4096 بگیرم شبانه چقدر سرعت میده ، بعد سرویس هاش به چه صورت دانلود شبانش ؟ چون فکر نکنم 12 مگ خطم بکشه پارس آنلاین دارم 9 مگ به زور میکشه!نقل قول:
فکر کنم بین 400 تا 500 کیلوبایت بازم مطمئن نیستم 2 تا 7 مجانینقل قول:
یادش بخیر یک زمانی برای دانلود 2 مگ باید 1 دقیقه صبر میکردیم با اینترنت دیال آپ تازه چند ثانیه باید صبر میکردیم تا با صدای مسخره مودم به اینترنت وصل بشیم حالا دانلود 2 مگ در کمتر از دو ثانیه طول میکشه باورم نمیشه که توی این 8 یا 9 سال اینقدر سرعت ها بهتر بشه البته تو ایران اونموقع هم توی خارج سرعت دانلود بالای 1 مگ بود:n04:
میشه یه تصویر از استتوس مودمت بزاری،میخام ببینم snrچنده؟نقل قول:
Snr باید بالا باشهنقل قول:
شما یه لطفی کن یه شات برا ما بزار.نقل قول:
داداش قربون شکلت.ای کاش یک لطف و بزرگواری میکردی این لینک من رو هم که تو امضام هست یک تست سرعت تو ساعت گفته شده میکردی.ممنونت میشم امشب اینکار رو بکنی:n16:در ضمن بابت سرعت شبانه عالی ات تبریک:n01:نقل قول:
آره دوست عزیزم.من همون سرعت تک لینک منظورم بوده.سرعت تک لینکت خیلی واسه سافت گذر کم بوده.ای کاش از سافت 98 هم تست میگرفتی چون بعضی وقتا سافت گذر هم قاط میزنه :n02:در هر صورت همینکه از سرعت چند لینکه ات راضی هستی خدا رو شکر :n16:نقل قول:
دقیقا من همیشه به این قضیه فکر می کنم البته یه عده ای هستن همش فقط بلدن بگن اینترنت ایران داغونه نمی گم نیست ولی اگر انصاف رو در نظر بگیریم پیشرفتی که داشته خیلی زیاد بوده یادمه چند سال پیش که برای اولین بار adsl گرفتم بعد از نزدیک به 6 سال dial up استفاده کردن و سرعت دانلود ماکزیمم 2 تا 3 کیلوبایت در ثانیه 512 صبانت رو گرفتم که اون موقع بالاترین سرعتی بود که می داد روزی که وصل شد سرعت دانلود از 2 کیلوبایت یهو شد 55 کیلوبایت در ثانیه یعنی نزدیک به 25 برابر اصلا باور نکردنی بود فکر می کردم دارم خواب می بینم امروز سرعت دانلود شده 1400 کیلوبایت یعنی بازم 25 برابر بیشتر از اون 55 کیلوبایته و وقتی بهش فکر کنیم می بینیم که اونقدرا هم که بعضیا اصرار دارن شرایط رو بد نشون بدن بد نیست اما قبول دارم از اینترنتهایی که الان توی دنیا استفاده می شه هنوز خیلی عقبیم ولی مطمئن باشید روزی رو می بینیم که توی ایران واسه خونه اینترنت باسرعت دانلود 10 مگابایت در ثانیه هم باشه فقط امیدوارم تا اون موقع حجم یک فیلم به 1 ترابایت نرسیده باشه که با الان فرقی نکنه با توجه به کیفیت 4k :n02:نقل قول:
فقط دارم فکر می کنم که اگر از دیال آپ یهو میومدم 12 مگ چه حسی بهم دست می داد فکر کنم از خوشحالی سکته می کردم :n08:
دوستان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یک نگاهی بکنید.آخرین رده بندی کشورها در سرعت و کیفیت اینترنت در دنیا رو اعلام کرده.راستی یک مطلبی.من که الان هم آسیاتک 10 مگ دارم و هم صبانت 10 مگ هر وقت تو سایت اسپیدتست میرم و تست میگیرم همیشه درجه صبانت برای من A منفی میشه و برای آسیاتکم هم همیشه درجه اش B مثبت میشه.یعنی صبانت یک درجه بهتر از آسیاتک از نظر این سایت معتبر قرار میگیره(چون همیشه سرعت آپلودش بیشتره و پینگشم کمتر از آسیاتک هست.فقط سرعت دانلودهاشون برابر هست)بعد نمیدونم چرا فرت و فرت آسیا تک رو بهترین سرویس دهنده اعلام میکنند:n13:.فکر کنم داورا از خود آسیاتک هستند:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همه همانطور که در عکس مشاهده میکنید وقتی ای دی اس ال مود را در حالت ADSL2+ قرار میدهم نویز به شدت کاهش پیدا میکنه که به 8.9 میرسه ولی در این حالت گاهی دچار قطع اینترنت و چمشک زدن چراغ ای دی اس ال میشم ولی اگر در حالت G.dmt قرار بدهم نویز به 27 میرسه و این قطع شدن از بین میره میخواستم بدونم علت چه هست که با کاهش نویز این قطع شدن صورت میگیره با تشکر از همه
در نظر داشته باشین که عده ی محدودی هستن که خطشون 12 مگ کشش داره و سرعت فضایی دارن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سرعت شما الان چقدرهنقل قول:
شبانه چطور؟
12 مگ دارم اما سرعت دانلود 460 تا هست جریان چیه ؟:n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی مودم هم خطت 12 مگ هست؟نقل قول: