سلام.
دوستان مخابرات سیستمش خیلی باگ داره.
در ساعات که 99 درصد تخفیف داره به جای 1%چرا %2 حساب کرده.
این هم یک نوع دزدی هست.
فکر کنم به آدرس آیپی ها ربط داره.
Printable View
سلام.
دوستان مخابرات سیستمش خیلی باگ داره.
در ساعات که 99 درصد تخفیف داره به جای 1%چرا %2 حساب کرده.
این هم یک نوع دزدی هست.
فکر کنم به آدرس آیپی ها ربط داره.
3 درصده خخخخخخ:n10::n02:نقل قول:
همین طرحاش با نت رایگانش خوبه بابا 10 مگابیت سرعت میده حساب کردم گیگی 125 تومن میشه یعنی 10 گیگ میشه 1250 تومن :n02:نقل قول:
بستگی به منطقتونم داره البته سرعتا ما که منطقمون کم مصرفن :n11:
سلام
مودم من asus n12e هستش ، میتونم روش طرح بی نهایت فعال کنم؟
دوستان تو بخش پرداختها و شارژها تمدید اعتبار خودکار(شبانه)به چه معنیه؟ طرح زرین.
من همزمان زرین و بینهایت رو دارم.الان دیدم برا زرین هرماه یه 3800 تومان بابت
تمدید اعتبار خودکار(شبانه) کم میکنه ازم.شبها هم که اصلا زرین استفاده نمیکنم.
طرح زرین هر ماه یه گیگ اتوماتیک شارژ میشه. این 3800 تومان به خاطر همونه.نقل قول:
سلام
دوستان چند روزیه SNR خط من (و البته دوستانم) به شدت پایین اومده به صورتی که از 20 رسیده به 11
علاوه بر اون بعد از یه مدت (چند دقیقه تا چند ساعت) خطای CRC از اعداد تک رقمی یک دفعه هزار تا هزار تا میره بالا! به نحوی سرعت عملا به صفر می رسه و باید مودم رو روشن خاموش کرد!
کسی از دوستان راهکاری برای این مشکل پیدا کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یعنی قبلش هم پهنای خط روی 10 مگ بوده؟نقل قول:
احتمال اینکه خود شرکت هم نویز رو درستکاری کرده باشه هم هست حالا نه از عمد ولی سهوا ممکنه این کارو کرده باشه
مثلا من هم چندبار شده پارس آنلاین از سمت خودشون مودم رو دستکاری کرده باشند به خاطر همین snr تغییرات عجیب و غریبی داشته
در طول ساعات مختلف مقدار SNR متغیره. توی ساعات پر مصرف تا 10 میاد پایین ولی مثلا الان روی 17 هست:نقل قول:
بیش از دو ساله که سرعت روی 10 مگابیت بوده ولی قبلا مقدار SNR اینقدر افت نمی کرد! من هم حدس می زنم مشکل از خود سرویس دهنده (مخابرات) هست.
ولی این بالا رفتن ناگهانی خطای CRC دیگه نوبره! مثلا چند ساعات هیچ مشکلی نیست (CRC کمتر از 100) ولی یک دفعه به صورت نمایی افزایش پیدا می کنه جوری که باید مودم رو دیسکانکت یا ریبوت کرد!
می خوام بودنم این مشکل از مودمه، خطه یا سرویس دهنده. از دوستان دیگه کسی چنین مشکلی نداره؟
نقل قول:
شما نوسان snr دارید
منم داشتم تا اینکه متوجه شدم که از سمت مودم من 2تا تنظیم ثبت شده برای شرکت
بعد درستش کردن و شد 1 تنظیم و نوسان snr هم مشکلش حل شد
شما هم یه زنگی بزنید بهشون و بگید از سمت مودم من چندتا تنظیم ثبت شده براشون
من الان اینجوری ام چند وقتی snr ام پایین بود مودم رو اپدیت کردم اخه مودم من مال 6 سال پیشه TP-link w8901
از وقتی اپدیت کردم خیلی هم سیگنال وای فای ام بهتر شده هم snr ام بالا اومده:n13:
یه سوال شما چطوری اینقدر data rate و max rate تون بالاست ؟
من نهایتش بالا بیاد روی 8000 میاد :/
خط من دی ال سی هست
مقدار Max Rate مهم نیست چون سرعت با توجه به نوع طرح ها تعیین میشه.نقل قول:
طرح حرفه ای سرعت 10 مگابیت و زرین فکر کنم 8 مگابیت داره.
جدای از نوع طرح، حداکثر سرعت مخابرات اصفهان روی خطوط DLC روی 8 مگابیت هست (قبلا خودم چنین مشکلی داشتم و هر موقع مودم با سرعت بالا تری کانکت می شد فورا Reconnect می شد.)
حالا 8 مگ ک خوبه جدیدا اومده روی 5 مگ :/نقل قول:
سلام
دوستان من فعلا روی طرح زرین هستم ولی میخام طرحمو عوض کنم(چون ماشالله خیلی میدزدن . در عرض سه روز 1 گیگ مصرف میشه و مجدد خودش شارژ میشه!!!!! جالبیش اینه جای دیگه شاتل دارم یا همون مصرف تازه بیشتر ماهی 4 گیگ مصرفمه) اما با طرح زرین مخابرات 15 گیگ هم کم میاد.فک کنم معیارش *5 باشه.هرجی مصرف کنیم 5 برابر بشه!!!!!
میخاستم ببینم طرح شباهنگ چطوریه ؟ خوبه ؟ 4 گیگ میده با شبانه رایکان 17 تومن که از تو پنل هم میشه ثبت نام کرد
(طرح حرفه ای ها تو پنل نیست و فقط شباهنگ هستش)
دوستان چیکار کنم به نظرتون ؟
شباهنگ بهتر از زرینه ؟ یا اونم 2 روزه 4 گیگش تموم میشه؟
سلام . من خودم قبلا طرح شباهنگ داشتم . هیچ فرقی با طرح زرین نمیکنه . فقط خوبیش اینه که از ساعت 3 تا 9 صبح 80 درصد تخفیف داره . از نظر مصرف هم هیچ فرقی با زرین نداره . در عرض سه چهار روز 1 گیگ رو راحت میسوزونه . منم دیدم طرح شباهنگ خیلی صرف نمیکنه و فقط به صورت اجباری ماهیانه 3 گیگ رو برام شارژ میکنن . برگشتم به طرح زرین.نقل قول:
حداقل تو طرح زرین اگه بخوام ماهیانه 1 گیگ مصرف میکنم یا اگه بخوام 10 گیگ . اختیارش با خودمه .
سلام دوستان
این قضیه 99% رایگان 2 تا 7 چیه؟
منم میتونم استفاده کنم؟ طرحم زرین هست میتونم؟
ممنون میشم توضیح بدید
نقل قول:
پس خلاصه گکسی که مودمش مادام روشنه این 15 گیگو افتاده ؟
لعنت به هرچی دزده.آخه ی تلگرام و دیوار باید ماهی 25 تومن پول بدیم ؟ نخورن انشالله
سلامنقل قول:
اره میتونی
برو تو پنل ثبت نام کن
قبلا یادمه یوزر پس یکی 2 روز بعد زنگ میزدن میدادن الان فک کنم همونجا انلاین بده
بعد مودمتو با یوزر پس جدید کانفیگ کن
بعد اگه دیدی خوبه باید حضورا بری زرینو کنسل کنی
البته چون یوزر پسو عوض میکنی عملا زرین بلااستفاده میشه و فقط ماهی 3800 اتوماتیک شارج میشه
دوستان من نتم شروع کرده دوباره داره میره رو اعصاب هی قطع و وصل میشه ، پینگ بالاست ، ثبات اصلا نداره
الان در بهترین حالت snr 11 داره میده تا 2 یا 3 هم میاد
data rate همیشه همین بوده و snr هم بالای 18.5 اما الان اینجوری شده یهو میاد snr نزدیک 0 میشه بعد کم کم میاد بالا حدود 10 11 بالا تر نمیره یه 2 ماهی هم هست که ساعت 9 تا 1 شب پینگ زیر 200 نیماد
مودم td-w8901g آخرین frameware هم از سایتش گرفتم نصب کردم خیلی وقت هم هست مودم جا به جا نکردم همین بوده فقط
نقل قول:
این مشکلو من هم دارم البته با پارس،حل شد ولی دوباره این هفته اومد سراغم،snr نوسان میکنه بدجور،دیگه خسته شدم
شما اول از همه چک کنید تلفن بوقش خش خش نداشته باشه بعد اگر خش خش نداشته باشه به پشتیبان بگید پورت براتون ریست کنه ببینید درست میشه یا نه
دوستان این مشکل نویز از طرف مخابراته
تلفن رو که بردارید میبینید که یه مقدار کمی خش خش داره به همین دلیل max rate میاد پایین
سلام من هم همین موذم رو دارم ، شما firmware رو یعنی آپدیت کردی؟نقل قول:
الان مال من اینه ورژنش
رفیق ورژن مودم ها هم فرق داره مثلا مودم من توی این مدل ورژن 3 هست ورژن 1 داره ورژن 6 هم داره این جور که معلومه ورژن شما 6 برو توی سایت tp link و اپدیت ورژن خودتو پیدا کن زیر مودم بغلای شماره سریال یه ver:3.5 مثلا زده مال من اینجوری بود اون نیم رو ول کن ورژن اصلی اون 3 میشه که بعد از نقل قوله.ولی مال شمارو توی مودمم زده 6 پس ورژن 6 اگه مدل اپدیت باللاتر از مودمت بود اپدیتش کن:n06:نقل قول:
نقل قول:
سلام برای اینکه ببینید ورژن مودمتون چیه
برید به تایپیکش
من هم همین مودم td-w8901n رو دارم ولی هر کاری میکنم firmware اپدیت نمیشه و موقع اپدیت ارور میده میگه فایل نمیتونه اپلود بشه. ورژن مودمم 1 میباشد ولی قبلا اشتباهی اپدیت ورژن 3 رو اپلود کرده بودم یعنی به خاطر این نمیتونه باشه؟؟؟
خب اول ریست فکتوری کنید از سوراخ مودم بعد ببینید میتونید آپدیت کنید یا نهنقل قول:
آره همین کارو کردم آخریش همینه جدید نیومده دیگه فکر هم نمیکنم بیاد :n35:نقل قول:
مشکل از مخابراته دم در کابل اصلی رو تست کردم فرقی نکرد الان snr 14 بره دوباره رو 18 19 کلامو میندازم هوا :n28:
من از روزی که اپدیت کردم.مودمم اگه چند روز بهش وصل نشم از 192.168.1.1.یهو قاط میزنه صفحه نمیاد بیاد بالا وقتی میخوام 192.168.1.1 رو باز کنم.تا که مودم رو خاموش روشن کنم و واسه چند روز خوب بشه :n35:.میدونستم چل میشه اپدیت نمیکردم:n27:نقل قول:
من از روزی که اپدیت کردم.مودمم اگه چند روز بهش وصل نشم از 192.168.1.1.یهو قاط میزنه صفحه نمیاد بیاد بالا وقتی میخوام 192.168.1.1 رو باز کنم.تا که مودم رو خاموش روشن کنم و واسه چند روز خوب بشه :n35:.میدونستم چل میشه اپدیت نمیکردم:n27:نقل قول:
دارم توی نت دنبال راه حل میگردم درست شد اینجام میگم اگه کسی همین مشکلو داشت درست بشه
سلام ،
آقا پینگ من روی 120 بود ! یکی دو هفته پینگم بد شد گفتم صبر کن درست میشه. رفته بود روی 240-250
نشد.
خلاصه زنگ زدیم به مخابرات و پشتیبانی بعد 4-5 بار زنگ زدن. هرکی یه کاری گفت . خلاصه پینگ من از 240 رفته روی 400 !!!!!!!!!
من باید چیکار کنم ؟! حداقل همون 240 بمونه !!! این چه وضعشه !!!!! بجا اینکه بهتر کنن زدن ترکوندن
دوستان بنده بعد از کلی آزمون و خطا و اعصاب خوردی بالاخره متوجه شدم مشکل نویز از سیم کشی غلط بوده (4 تا سیم خروجی بوده اشتباه وصل کرده بودن)
بعد از اون هم همه سیم های پریز های تلفن غیر از همین که ازش نت رو میگیرم رو قطع کردم که اونم خیلی کمک کرد نویز کمتر شد و الان به این ارقام رسیدم که به نظرم برای ایران خیلی خوبه
یه بار downstream تا 26 و upstream تا 66 هم رفتن !
الان ثباتش خیلی خوبه اما پینگ در کمال نا باوری از قبل که نویز داشت هم بدتر شده اون موقع از سرور فرانسه 125 میگرفت الان 145 شده
از اونجا که sa@te جان هم مشکل پیدا کرده امید وارم از سمت مخابرات باشه و زود گذر
بقیه دوستان هم اگر در چند روز گذشته پینگشون بالا رفته یه گزارشی به ما بدن که حساب کار دسمون بیاد
پ ن : دوستان الان کابل مخابرات که توی حیاط ما اومده واسه 2 واحد هست 8 تا سیم داره 2 تاش رفته واسه تلفن واحد بالایی و 2 تا هم واسه واحد من 4 تاش هم ول بود به امان خدا نکته جالب اینه که از 2 حالت مختلف با سیم های مختلف از اون 6 تا سیم (جدا از اون 2 تا که میره بالا) به من اینترنت میده که یکیش خیلی نویز داره و هی قطع میشه و یکیش همینه که گذاشتم
و حالا شما هم میتونید برید تو حیاط مودم رو و تست کنید البته لپ تاپ میخواد
و اگر میتونید پریز هارو باز کنید و 1 لاین سیمی رو که میاد وسه مودم بزارید و بقیشو جدا کنید
معمولا سیم هاشون مشخصه و 4 تا 4 تا توی پوشش جداست ، اگر از حیاط نویز نمیگیرید اما تا میاد تو خونه خراب میشه سیم ها احتمالا مورد داره میتونید سیم بخرید رو کار نصب کنیدو اما حتما از سر خط سیم حیاط رو تست کنید اگر اونجا خراب باشه مورد از شما نیست.
فوق العاده وضع نت تو این چند روز افتضاحه تو 24 ساعت فقط 3 ساعت نت داشتم زنگ هم میزنیم چرت پرت تحویل میدن فکر میکنن از پشت کوه اومدیم.
------------------
کسی راجب این طرح یوتانت (اینترنت متقارن با سرعت Mbps50) اطلاعی داره؟
وضع نت من که این چند روز داغونه هر 10 دقیقه یه بار قطع میشه باید مودم خاموش روشن کنم بعضی وقتا هم تا چند ساعت خوبه و قطعی نداره snr رو بهترین حالت 13.5 ولی قبلآ هم همین بود و این قدر قطعی نداشتم!
من میدونم فقط الان به چهارباغ بالا این سرویس رو میدن واسه بقیه مناطق نیس:n36:نقل قول:
مشکل این بود که مودم با ای پی 192.168.1.1 نمیرفت داخل و این مشکل رو هم مخابرات به وجود اورده بود.منم رفتم ایپی مودم رو گذاشتم 192.168.1.2 و شروع ایپی دادن مودم به دستگاه هارو گذاشتم از 192.168.1.3 و دیگه مودمم مثه قدیم وارد تنظیماتش میشه:n02::n05:نقل قول:
داداش وقتی نا محدود نمیدن به مردم 100 مگ هم باشه فایده نداره من الان 9 مگ دارم با 2 مگ فرقی ندارهنقل قول:
از 10 مگ به بالا دیگه همه کاریو جواب میده مثلا 1080p بخوای اجرا کنی ، از اونجا به بعد نا محدود بودن مهمه
50 مگ باهاش یه فیلم آنلاین اجرا کن راحت 3 گیگ تو 10 دقیقه میخوره ، اینا که این طرحارو میدن هدفشون همینه که شما شارژ بخری زور به زود
من هم این مشکل رو دارم برای مخابرات باید به کجا زنگ زد؟؟نقل قول:
ضمنا سرعت downstream من روی 3 مگا بیت هستش طرح زرینم و خطم فیبر نوری نیست برای تغییرش کاری میشه کرد ؟؟شکایت به 195 یا جایی دیگه ؟؟
شما اول با پشتیبانی تماس بگیرید و بهشون بگید مشکل چیهنقل قول:
اگر حل نشد از صفحه استاتوس مودم عکس بگیرید پشت سر هم از عدد snr عکس بگیرید تا تغییرات اونو به عنوان مدرک به سامانه 195 بفرستید
مشکل دومو شاید خط بیشتر از 3 مگ نکشه باید عکس بگیرید از استاتوس مودم ببینیم تا چند مگ میکشه خطتون
خط من تا 5 مگ میتونه باشه همیشه هم رو 5 مگ بود جدیدا یه چند هفته ای است اوردن روی 3 مگنقل قول:
پشتیبانی 2020 زنگ بزنم میتونه downstream رو تغییر بده یانه به مرکز مخابراتی منطقه ام زنگ بزنم؟؟
خب ببینید snr چنده؟شاید snr افت کرده باشه که روی 5 مگ نمی بندننقل قول: