دیگه واقعا گندشو در اوردن این چه وضعشه اخه !!!! 80 ت بدی اونوقت سرعت 10 کیلوبایت بگیری
والا سرعت دیال اپ بالاتر از اینه ری.... جم کنین بابا
اخه چرا وقتی دولت پهنای باند کافی به اینا نمیده میرن 3g و 4g راه میندازن :n34:
Printable View
دیگه واقعا گندشو در اوردن این چه وضعشه اخه !!!! 80 ت بدی اونوقت سرعت 10 کیلوبایت بگیری
والا سرعت دیال اپ بالاتر از اینه ری.... جم کنین بابا
اخه چرا وقتی دولت پهنای باند کافی به اینا نمیده میرن 3g و 4g راه میندازن :n34:
من شکایت کردم تو سایت 195 در حال پیگیری هستش.همه برید شکایت کنید ازشون که چرا وایمکس و ول کردن چسبیدن به بقیه . مگر ما هم پول نمیدیم ! سرعت شده 5 کیلو بایت سایتم باز نمیکنهنقل قول:
سلام به دوستان
با توجه به PCM بودن خط جدیدمون و اینکه نمیشه Adsl گرفت میخوام وایمکس بگیرم البته مودموش رو دارم و فقط میخوام تعرفه بخرم .
دو ماه متحمدود 88 هزارتوان و طبق خود سایت ایرانسل با ضریب اشتراک 1 به 1 .
کسی از دوستان نظری نداره؟
نمیدونم راستش بستگی به منطقت داره اگر شلوغ باشه ممکنه سرعتت خوب نباشهنقل قول:
دوست عزیز کجای سایت ایرانسل نوشته که با اشتراک یک به یک است؟
ضریب یک به یک فقط توی سه تا استان وجود داره و اون هم پنج گیگ با سرعت ۱۲۸ . من دارم ولی همش زیر صد کیلوباته مثلا یک به یکه بدون هیچ اشتراک. اگه خوزستان هستی بدون کلا داغونه
راستی انگار شبانه رایگان تو سایت برداشته شده نه؟؟
دوست عزیز پیشنهاد میکنم اصلا سراغ وایمکس نروید اگر امکان دارد از اینترنت بی سیم استفاده کنید وایمکس یک سرویس سوخته محسوب میشه.نقل قول:
دادش شما هم عین منینقل قول:
اگه جایی هستی که adsl نداره کاربره وایمکسش زیاده به هیچ وجه سمتش نرو
ما اینجا وایمکس ایرانسل 2 مگ گرفتیم سرعتش بین 20 تا 50 شب ها افتضاح تر میاد رو 15
مجبوری وایرلس بگیری که یکم گرونه ولی سرعتش تضمینی بالاس
تایید میشه...نقل قول:
هزینه یک مودم وایمکس با نصب حدود 220هزارتومان محاسبه میشه در صورتی که کمترین نانو وایرلس حدود 290هزارتومان قیمت دارد مشتری اول و آخر مودم شما هستید اما نانو وایرلس را تا چندین سال بدون هیچ مشکلی استفاده میکنید...قیمت طرح های اینترنت بی سیم کمتر از وایمکس هست و با تعرفه های ای دی اس ال تفاوتی ندارد.ضریب اشتراک در وایمکس 1به8 است اما در بی سیم 1به1 است یعنی شما آپلود و دانلود یکسانی دارید...
واسه من همچنان رایگانه شبها ولی توی سایت که فعلا نزده جشنواره زمستاننقل قول:
نمی دونم به خاطر این چند روز تعطیلی هست یا چیز دیگه اما الان قشنگ 1 هفتس در باز کردن یه صفحه ساده مشکل دارم! هرچی جلوتر می ریم جا بهتر شدن بدتر میشه و فقط ادعا و پول رو افزایش میدن.
منم همینطورم . من دو ماهه اینطوره واسم !نقل قول:
اصلا از وقتی تری جی و فور جی اومده دیگه وایمکسو به امان خدا ول کردن. هر چند تری جی هم آش دهن سوزی نیست بدتر اینکه قیمت بسته های تشویقیش هم دو برابر کرده
وایمکس از تابستان 92 دیگه از لحاظ سخت افزاری حمایت نشد گرچه تجهیزات و انتن های این فناوری هزینه زیادی داشت برای اینکه کاربر ها در سطح شهر دچار مشکل نشوند فرکانس وایمکس اجازه نمیداد با نصب انتن های کم یوزر های بیشتری را پوشش داد البته صحبت هایی هست که فرکانس 4g جایگزین بشه که فکر کنم با توافقات و در سال های آینده این مورد محقق بشه...
وایمکس هم به LTE ارتقاء پیدا کنه شک نکنید تعرفه هاش دوبل میشه...
همین الان هم تعرفه ها وایمکس فضایی بخواد دو برابر بشه که دیگه هیچی...نقل قول:
بله.... خیلی هم راحت 2 برابرش می کنند می گند بدلیل ارتقاء شبکه 100برابر پول این تجهیزات به جیب میزنن وزارت ارتباطات هم که اصولا مثل بز نگاه میکنه فقط... :n36:نقل قول:
بعد جالبیش اینجاست کیفیتش از اینی هم که هست بدتر میشه هیچکس هم نیست بگه خرت به چند...
حالا شما خودت را ناراحت نکن این مدت حسابی پیگیر موضوع گرانی بسته ها بودی و اذیت شدی... اصولا همیشه مردم باید ضرر ها را جبران کنند این شرکت ایرانسل و اطرافیان اینقدر قدرت دارند که وزیر ارتباطات هم کاری نمیتونه بکنه... البته این وضعیت بدتر میشه.نقل قول:
من تا قبل گرون شدن بسته های ایرانسل بهش امید داشتم که گرون نشه و بعد از اینکه مودم های وایمکس رو با td.lte جایگزین کردن بتونیم لذت ببریم . ولی ایرانسل خراب کرد . تا ماه آینده کلا وایمکس رو جمع میکنم adsl میگیرم .خوزستان بیشترین استفاده وایمکس ایرانسل رو داره که اندیمشک هم کاربر زیادی داره .واسه مشکل سرعت کارشناسشون گفت : سه تا دکل زدند به یکیش 300 کاربر وصله .به یکی 250 تا یکی دیگه 80 نفر ! من جز 80 نفر هستم یکم بهتره ولی باز میترکه از ظهر به بعد! سایت باز نمیکنه چه برسه دانلود!نقل قول:
من خودم وایمکس را از اهواز شروع کردم واقعا عالی بود مخصوصا وقتی که نامحدود ماهانه داشتم اصلا نوسانات و بی کیفیتی معنی نداشت... یک مدت کمبود پهنای باند بی داد میکرد ولی آخرش دیگه داغون شد کلا از فروش مودم های وایمکس و تعرفه های فضایی ایرانسل خیلی سود کرد الان چقدر کاربر ها باید این مودم ها را کنار بذارند و هیچی به هیچی...نقل قول:
كسي مودم جيبي ايرانسل داره؟
مشكل قطع شدن واي فاي داره؟
كسي مودم جيبي ايرانسل داره؟
مشكل قطع شدن واي فاي داره؟
زنگ زدم گفتن پیگیری میکنیمنقل قول:
2 روز بعد یکی زنگ زد با یه نیشخندی گفت اینترنتتون بهتر شده درسته در حالی که هیچ فرقی نکرده فهمیدم زنگ زده شر و ور بگه(شر و ور تحویل من میدی آره؟ :n24:)
دوستان سرعت دانلود برای سرویس 512 نامحدود چنده الان؟
کلا از سرویستون راضی هستین؟
معایب؟
مزایا؟
دوست عزیز من صفحات قبل هم گفتم اصلا سمت وایمکس نیا...به هیچ عنوان ...نقل قول:
من قبلا مشکلی نداشتم خیلی عالی جواب داده بود واسم اما 1 ماهی هست که برای من هم داغون شده ، سرعت دانلود شب ها بسیار پر نوسان شده و اکثرا سرعت روی 80 تا 130 هست ( بر خلاف سابق که 260 تا میداد )
در روز وضیعت بدتر هست ! خیلی وقتا اصلا صفحه لود نمیشه ! با قند شکن بهتر میشه !
حالا باز من اهل دانلود نیستم دیگه و تا اردیبهشت 94 تعرفه دارم ( 6 ماهه دو مگ گرفتم )
-----------
من قبلا مبین نت داشتم اون هم یه دزدی بود خیلی خیلی بدتر از ایرانسل .
من قبلا هم بارها گفتم ، هر وقت میگن وضعیت اینترنت خوب میشه یا ارزون میشه مطمئن باشید نقشه کشیدن برای گرونتر کردنش یا محدودتر کردنش یا سانسور بیشتر .
قیمت هر بشکه نفت نصف سابق شده ، این کسری بودجه رو یا با جریمه کردن های الکی راهنمایی و رانندگی باید تامین کنن یا آبونمان رو بیشتر کنن ، یا سربازی رو خریدنی کنن و یا اینکه تعرفه های اینترنت رو هر روز گرونتر کنن !
اصلا از نظر آقایون همین اینترنتی هم که داریم نباید داشته باشیم مثل کره شمالی ! فعلا که هست و هنوز ملی نشده دارن جیب ملت رو باهاش خالی میکنن . در مملکتی که تفریحی جز اینترنت و چت و وبگردی نمونده با جیب ملت دارن حال میکنن .
هر وقت هر بشکه نفت باز 120 دلار شد اونوقت برای ملی کردن اینترنت مصمم تر خواهند شد .
این دولت هم مثل دولت های سابق ! اونا دروغ گفتن هاشون علنی و تخیلی بود ، اینها هم دروغ میگن ولی با فریب افکار عمومی .
از زمانی که دولت جدید روی کار اومد حرف از ارزان شدن اینترنت زدند ، که هنوز چند هفته از این حرف نگذشته بود که مبین نت تعرفه هاش رو گرونتر کرد ! من 6 ماه مبین نت داشتم خدا شاهد هست 3 بار در این مدت گرونترش کردند دیدم دیگه نمیتونم پولش رو بدم فروختم رفت .
بعد از اینهمه سال به این نتیجه رسیدم تا وقتی ما برای اینترنت خوب پول میدیم اونها هم میگن عجب ملت .... داریم !
بزار گرونترش کنیم بزار بیشتر دزدی کنیم بازم میخرن !
رگ خواب ملت رو میدونن !
از وقتی اینترنت یه کالای واجب برای خونه ها شد وضع بدتر و بدتر و بدتر شد و میشه .
بطور تئوري سرعت دانلود ميبايستي 64 كيلوبايت باشه ولي در عمل كمتر خواهد بود مثلاً براي خود من تا 60 كيلوبايت ميره .نقل قول:
من كه راضي هستم سرعت دانلود اكثر اوقات بدون نوسان و در محدود 60 كيلوبايت هست . البته اگر سرعت دانلود خوب نبود (مثلاً خيلي نوسان داشت يا اينكه خيلي پايين بود) مودم را يكبار خاموش روشن كنيد و اگر درست نشد احتمالاً مربوط به شلوغي اون منطقه ميشه و يا هر دليل ديگر .
سرعت باز شدن صفخات اگر از قند شكن استفاده كنم خوبه در غير اينصورت ممكنه كند باشه .
رفقا این همه زیر و رو کردم جایی رو ندیدم مبین نت و ایرانسل رو مقایسه کرده باشه درست و حسابی.
من چند سال مبین نت داشتم که تازه تبدیلش کردم به ایرانسل. دلیلشم افت سرعت مشهود مبین نت بود و حجم دزدی روشنی که می کرد. چون نه مودمم عوض شده نه مکان استفاده و نه سرعت اشتراک (هردو دو مگ محدود) و هر دو هم با آنتن فول و سیگنال و نویزهای نسبتاً یکسان. تو روزهای آینده مقایسه بهتری از این دو بزرگوار! می نویسم جهت عبرت سایرین.
فعلاً و بعد از یک روز استفاده از ایرانسل تا این لحظه سگ زرد برادر شغال بوده.
سرعت دانلود از ایرانسل بدون دانلود منیجر بین 60 تا 120 کیلوبایت و با دانلود منیجر بین 110 تا 260، برای مبین نت با دانلود منیجر از 50 داشتم تا 300.
سرعت باز کردن صفحات برای ایرانسل با قندشکن و بدون قندشکن کند و رو اعصاب، برای مبین نت متوسط.
سرعت لود و پخش عکس و ویدیو در اینستاگرام برای هردو پایین اما به نظر می رسه ایرانسل کمی سریع تر باشه.
مسخره ترین موضوع در مورد ایرانسل اینه که برای وصل شدن به نت جدا از رمز وایمکس مودم باید یوزر و پسورد چرتش رو هم هر دفعه وارد کرد و یا اینکه لپتاپ رو از حالت آی پی دینامیک برداشت و با تنظیمات طاقت فرسایی آی پی ثابتش رو برای مودم تعریف کرد. در یک جمله مزخرف! برای مبین نت همچین مسخره بازی هایی نداشتم. هر دستگاهی با یک بار وارد کردن رمز مودم برای همیشه می تونست وصل بشه.
آخرین نکته اینکه در مورد این دو شرکت با دو مدل مختلف دزدی طرفیم. از یک طرف مبین نت طرح دو مگ محدود رو با حجم کم به قیمت مناسبی بهتون می ده اما هر گیگابایت حجم اضافه بین 10 تا 12 هزار تومن واستون آب می خوره و حجم شما هم به طرز حیرت آوری زود تموم می شه! از طرف دیگه ایرانسل برای سرعت دو مگ به زور 12 گیگ حجم بهتون می ده به قیمت 71 هزار تومن برای یک ماه!!! و هیچ گزینه ای برای خرید حجم کمتر و یا خرید بلندمدت (مثلا شش ماهه) و استفاده از تخفیف وجود نداره. در عوض اگر یک بسته بزرگتر حجم اضافی ازش بخرید هر گیگ 6 تومنه.
در مجموع استفاده از وایمکس به هیچ عنوان توصیه نمی شه و سگ ای دی اس ال بهش شرف داره و من هم اگر خط تلفن خونه اجاره ایم مشکل نداشت صد سال وایمکس نمی گرفتم.
واسه اطلاع رسانی کامل وایمکس مبین نت رو در گرگان و شیراز هم تست کردم. در گرگان سرعت متوسطی داشت و در شیراز اوضاع خراب تر بود و مدام قطع و وصل می شد. اطلاعات بالا هم در مورد منطقه سیدخندانه.
با گذشت زمان و استفاده بیشتر از ایرانسل اطلاعات بیشتر و دقیق تر و مقایسه بهتری براتون می گذارم تا کسی به درد روزهای قبلی من که عدم وجود اطلاعات مقایسه ای شفاف بود دچار نشه دیگه.
به امید برچیده شده بساط تمام دزدها و عقب مانده ها و صرف انرژی و وقت برای بحث های مفید و سازنده تر.
سلام دوستان
برای پست اول تاپیک دنبال مطلب می گردیم
اگر کسی می تونه کمک کنه به من پیام خصوصی بده
ممنون
جشنواره زمستانه:n24:
ساعات رایگان شبانه از 2 تا 8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اونجایی که سرعت دانلود سه به بعد بهتر میشه این خوبه که تا هشت رایگانه که معمولا سرعت خوبی داره. اما من خودمو بزور تا یک بیدار نگه میداشتم الان باید تا دو صبر کنم :n02:
دوستان 1.5 ماهه وایمکس من سرعتش صفر هست پشتیبانی هم همکاری نمیکنه ...
اصلآ وای فای هم جواب نمیده روزی شاید کمتر 1 ربع جواب بده وای فایش چی کنم ..............
3 ماهه شارژ کردم ......... 15 هزارم پول توی سیستم هست ........... شانس بد من ...........
وای فای adsl بگیرم یا از سیم کارت رایتل یا ایرانسل استفاده کنم ؟؟؟
واقعا اونا کاری نمیکنن برات واسه منم خرابه اگر واقعا میتونی برو adsl بگیر داداش . اگر نمی تونی وای فای بگیر ولی خوب وایرلس خرج داره آنتنش . سیم کارت رایتلم خودم استفاده نکردم . اگرم دوست داشتی تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازشون شکایت کن !نقل قول:
adsl دارم 7 ساله ولی مودمم ساده هست .. قدیمیه و برای تبلت , وایمکس ایرانسل گرفتم مودمش 220 هزار ....
الان adsl مودم وای فای بگیرم مشکلی مثل ایرانسل نداره ؟؟؟ مودم چه مارکی بگیرم ...
ضریب اشتراک اینترنت وایرلس 1به1 هست نوع نانو وایرلس هم بستگی به فاصله شما تا انتن ISP داره شما الان هر چقدر هم هزینه کنید تا 10سال دیگه هم میتونید ازش استفاده کنید... تعرفه های وایرلس کمتر از وایمکس هست.نقل قول:
دوست خوبم وایرلس کدوم شرکت خوبه من پارس دارم میخوام وایرلس بگیرمنقل قول:
سلام دوستان جایی رو سراغ ندارید مودم وامکسم رو درست کنه یو اس بیش خرابه
مشهد یا نیشابور باشه بهتره ممنون
دوست عزیز شما کدام شهر هستید تا بهتر راهنمایی کنم...نقل قول:
تهران دوست عزیزنقل قول:
به نظرم فناوران اسمان خوبه هم قیمت ها مناسبه هم شبانه رایگان داره...نقل قول: