پس فعلا خوش به حالته :n02::n02:نقل قول:
برو حالتو ببر
Printable View
پس فعلا خوش به حالته :n02::n02:نقل قول:
برو حالتو ببر
اره همونهنقل قول:
موقع ثبت نام بهت دادن
تنظیم کن و زنگ بزن :n05:
بچه ها اینجا کسی توربو نداره؟:n13:
فردا باید برم ببینم میتونم توربو خودم رو از حلقوم این قصری جان بکشم بیرون :n02:
فقط نمیدونم چقدر سرعت میده ، اگه کمتر از 280 هست برم تو کار مگا؟؟؟!!!
فانوس ثبت نام اول یه ماهه میشه ثبت نام کرد ؟نقل قول:
فکر کنم باید حضوری بری تا بتونی 1 ماهه بگیرینقل قول:
امروز سرویسم رو کلاسیک پلاس تمدید کردم ولی سرعتم فرقی نکرد!!!:n28:
الان که داشتم یه فایلی دانلود میکردم سرعتم رو 100 بود.
حالا از کجا بفهمم سرویسم رفته رو مخابرات؟
اگه اشتباه نکنم دان استریم شما یه مگ بود درسته؟نقل قول:
من هم الان توربرو دارم ولی سرعتم از 100 بیشتر نمیشه چون دان استریمم روی 1 مگ هست
امروز زنگ زدم ولی دور از حضور یه آدم الاغ :n02: به پستم خورد که هر چقدر بهش گفتم بابا دان استریم منو ببر رو 4 مگ تا بتونم از توربو استفاده کنم به کتش نرفت:n02:
داخلی امین جان هم که اشغال میزد
برای همین شما هم مثل من شنبه به امین جان بگید خودش اوکی میکنه
یک ماهه تونستی بگیری؟نقل قول:
شنبه یادم بنداز اوکی کنم
آپ استریم 1021نقل قول:
دان استریم 2047
از اینم بیشتر میشه؟
راستی نگفتی چطوری بفهمم الان خطم رفته رو مخابرات؟؟؟
ثبت نام 1 ماهه فعلا" نمیشه!!!!نقل قول:
سرعت دانلود شبانه روزانه چندان فرقی نداره!(10 تا بالا پایین میشه!)
توربو 300 الی 350
مگت400 الی 500
امروز کلی زنگ زدم نبودی مثل اینکه!!!!!نقل قول:
اره خیلی بیشتر از این سرعت میشهنقل قول:
برو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا که نوشته همارا !!!! :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس هماراست :n02:نقل قول:
مگه شما ها نمیگفتین مخابرات میشه! پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟ :n23:نقل قول:
خدا کنه بقیه حرفاتون درست باشه! :n24: مثلا سرعت بالاتر تو سرویس کلاسیک پلاس و سرعت بالا تو مخابرات و تاثیر بالا بردن دان استریم ........ :n23:
دوست من شما شمارتو بده یا من یا امیر جان برات چک میکنیم!نقل قول:
همارا زدنش که از اینجا معلوم نمیشه چون کلا مخابرات هم همارا میاره!
سلام دوستان
از سرویس های جدید مخابرات کسی تا حالا تمدید کرده؟
الان دو تا سرویس شده کلاسیک و کلاسیک پلاس سرعتشون چقده؟
کدومشون همیون کلاسیک قبلیه هست؟
من که همون کلاسک قبلیه رو دارم 180 تا سرعت میده
جدی دان استریم توربو باید 4 مگ باشه ؟نقل قول:
امروز زنگ زدم ولی دور از حضور یه آدم الاغ :n02: به پستم خورد که هر چقدر بهش گفتم بابا دان استریم منو ببر رو 4 مگ تا بتونم از توربو استفاده کنم به کتش نرفت:n02:
داخلی امین جان هم که اشغال میزد
برای همین شما هم مثل من شنبه به امین جان بگید خودش اوکی میکنه
اگه اینطوری باشه که منم زنگ بزنم زیاد کنن . البته فکر نکنم کسی توجهی کنه مگه اینکه اقا امین یه کاری برام انجام بدن . و یا جناب Altairezio که متاسفانه اسمشون رو نمیدونم .
داخلی اقا امین چنده ؟
اره دیگه عزیز من دان استریم یا 2 مگ میشه یا 4 مگنقل قول:
و از اونجایی هم که سرعت توربو بیشتر از 256 یعنی 2 مگ هست باید دان استریم 4 مگ باشه تا بتونه سرعت سرویس توربو رو پوشش بده :n02:
البته اینم بگم که اول باید مطمن باشی که خطت 4 مگ رو میتونه ساپورت کنه
بعد بگی بیارن روی 4 مگ
من اول خطم 4 مگ بود بعد که دیدم ایراد داره گفتم که بیارن روی 1 مگ
ولی الان کاملا مطمنم که ایراد خط رفع شده برای همین میگم بیارن روی 4 مگ:n05:
اگر دان استریم زیاد بشه و قطع و وصلیتون بره بالا مسئولیتش با خودتونه!نقل قول:
برای توربو 2 مگ کافیه واسه مگا و اولترا بهتره
از چهارشنبه نت منطقه ما قطع شده هر چی هم به همارا زنگ میزنم فقط بلدن بگن دیتا ایراد داره و به زودی درست میشه(تا الان شده سه روز).بعضی از اساتید همارا هم ازم شماره تلفن میخان منم میدم بعد میگن نتت قطعه!!! پ ن پ زنگ زدم حالتون بپرسم
خیلی باحالی :n08:نقل قول:
:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02: :n08:نقل قول:
کدوم منطقه اس واسه شما؟نقل قول:
تا اونجا که یادمه سرویس مخابرات از 4شنبه چندتا کافو فقط قطع بود
کسی از این سرویس ها خبر نداره؟نقل قول:
شهرک فرهنگیان(هادیشهر)نقل قول:
خودمو آماده کرده بودم PES رو پنج شنبه جمعه آنلاین بزنم که حالم گرفته شد
اگه قطع و وصلی زیاد بشه نمیشه برش گردوند به حالت قبل ؟نقل قول:
اگر دان استریم زیاد بشه و قطع و وصلیتون بره بالا مسئولیتش با خودتونه!
برای توربو 2 مگ کافیه واسه مگا و اولترا بهتره
دان استریم من الان زده 2024 ولی یه بار که SNR رفت رو 12 دان استریم شد هزار و خورده ای . باید اینطوری نوسان داشته باشه ؟ مثلا صبح هزار هفتصد و خورده ای بود .
میشه ولی مصیبت عظماست :n02: باید درخواست بدیم اونجا کسایی که دسترسی ادمین دارن انجام بدننقل قول:
12 که فاجعه اس اول ترجیحا وضع خط رو اوکی کن بعد ارتقا بده به سرویس بالاتر
صفحات قبلی رو بخونین همه چی رو دوستان توضیح دادننقل قول:
سلام دوستان
از سرویس های جدید مخابرات کسی تا حالا تمدید کرده؟
الان دو تا سرویس شده کلاسیک و کلاسیک پلاس سرعتشون چقده؟
کدومشون همیون کلاسیک قبلیه هست؟
من که همون کلاسک قبلیه رو دارم 180 تا سرعت میده
کافو فرهنگیان بله از 4 شنبه قطعه به هر حال از کافو نباید انتظار یه مرکز مخابراتی رو داشته باشید نه برق اضطراری هست نه چیزی گوشه خیابون هست تک و تنها ... :n02:نقل قول:
تقصیر خود مخابراته که تو این کافو ها اینترنت میده یا باید از لحاظ فنی به مشکلاتش رسیدگی کنه یا اصلا اینترنت نده
:n02: عجب نویزی
تو نوین نت وقتی 4 مگ و 8 مگ داشتم نویزم این شکلی بود ولی حتی 1 بار هم دی سی نمیشد
پس کافو که میگن اینه هر وقت اسمشو میارن یاد مدافع سابق رم و برزیل میافتادم:sq_8:.راس میگی یه چیزی تو پارک بغل خونمون هستش که خیلی هم صدا میکنه.از فردا میرم ایزوگامش میکنم بارون و برف و باد نچلوندش.حالا یعنی برم یقه مخابرات رو بگیرم؟به همارا دیگه ربطی نداره؟نقل قول:
دوستان نیاز به راهنمایی دارم برای دوره جدید . من الان سرویس 3 ماهه نامحدود 128 دارم و ای راضی هستم ازش سرعت دانلودش به طور متوسط همیشه روی 30 هستش ! تمدید 3 ماهش هم حدود 40 تومن هزینه میگیره ازم .
الان دوره من 20 اردیبهشت تموم میشه و می خوام برم سراغ سرویس های حجمی مکس نت یا همارا
سرویس هایی که با بودجه من جور در میاد اینا هستش
Class
256Kb~512Kb 13 گیگ 6 ماهه به قیمت 58 تومن ! ( سوال سرعت دانلود روزانه و شبانه این سرویس چقدر هستش و به طور متوسط در طول ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد با این سرویس ؟ )
Turbo
512Kb~1Mb سرویس 3 ماهه 6 گیگ به قیمت 48 تومن . ( سوال سرعت دانلود روزانه و شبانه این سرویس چقدر هستش و به طور متوسط در طول ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد با این سرویس ؟ )
و اما همارا
سرویس کلاسیک + ماهانه 4 گیگ به قیمت 14 هزار تومن ( سوال سرعت دانلود روزانه و شبانه این سرویس چقدر هستش و به طور متوسط در طول ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد با این سرویس ؟ )
و سرویس توربو ماهانه 4 گیگ به قیمت 16500 هزار تومن ( سوال سرعت دانلود روزانه و شبانه این سرویس چقدر هستش و به طور متوسط در طول ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد با این سرویس ؟ )
و سرویس طرح قبوض ( ممنون میشم یه توضیحی در موردش بدین )
توربو ماهانه 4 گیگ 1550 تومن ( سوال سرعت دانلود روزانه و شبانه این سرویس چقدر هستش و به طور متوسط در طول ساعات رایگان چقدر میشه دانلود کرد با این سرویس ؟ )
ممنون میشم بفرمایید از بین اینا به صرفه ترین و کاربردی ترین سرویس کدوم هستش و سرعت دانلود میانگین هر کدوم از این سرویس ها در طول ساعات عادی و رایگان چگونه هستش ؟
منتظر راهنمایی کامل دوستان هستم :n16:
افزایش دان استریم تاثیری روی سرعت من میزاره یا نه ؟
نویز هم با اینکه نویز من فاجعه هست (حتی بعضی وقتها SNR زیر 3 هست ) ولی اصلا قطع و وصلی نداره .
در کل اگه تاثیری روی سرعت نداره که هیچی ولی اگه تاثیر داره به امتحانش میارزه .
البته بهتره اول وضعیت خطم رو درست کنم .
نقل قول:
سرعتت چقدره الان؟
سرعت من بستگی به سرور داره . از خود همارا با 190-200 دانلود میکنه ولی از جاهای دیگه (لینکهای مستقیم و بدون محدویت سرعت دانلود ) با نوسان زیادی دانلود میکنه .
سرعت روز همونطور که گفتم برام مهم نیست ولی شبا بین 50-60-70 در نوسان هست . گاهی هم شاید بره رو 80-90 .
همین الان که دارم این پست رو میدم و ساعت 10:25 هست و باید سرعت 200 باشه از دو جای مختلف امتحان کردم که در هر دو تا سرعت اول رفت رو 190-200 بعد کم کم اومد پایین و روی 90-100 ثابت شد ! البته یه لحظه میره زیر 100 یه لحظه میاد بالای 100 ...
ولی از سرور همارا 199-200 میده و هیچ نوسانی وجود نداره .
نویزت خیلی خوب هست .نقل قول:
نویز من چطوره؟
33 برای من یه رویا هست :دی
Line Attenuation هم عالی هست فکر کنم .
perfect :n02:نقل قول:
خیلی عالیه
خوب همارا سرعت شبانه کمتری دارهنقل قول:
در ضمن اگر دان استریمت رو ببری بالا سرعت روزانت زیاد میشه ولی شبانه همون میمونه چون همارا سرعت شبانه کمتری میده
شما بار دیگه که میخوای تمدید کنی مخابرات تمدید کن که سرعت روزانه با شبانت برابر باشه
من خودم همین دیشب با این سرعت 100 ام حدود 1.5 گیگ دان داشتم که خودش دانلود کرده و خاموش شده بود(مخابرات سرعتش برابره :n02:)
اینم اطلاعات بنده حقیر سراپا تقصیر :n02:
اقا باور کنید من قبل از خرید سرویس پرسیدم (دوبار همینجا برای اطمینان بیشتر پرسیدم ) و دوستان گفتن بالای 200 سرعت داره . ایکاش اونموقع یه نفر میگفت این سرعت مال مخابرات هست و همارا شبا نصف میشه .نقل قول:
خوب همارا سرعت شبانه کمتری داره
البته امین جان سرعت ها رو نوشته بود ولی اشتباه من این بود که از پشتیبانی فنی همارا سرعت کلاسیک + رو پرسیدم و فکر کردم امین اشتباه نوشته نگو کلاسیک پلاس مال مخابرات هست و برای همین پشتیبانی گفت بالای 200 (منم با خودم گفتم توربو حتما بیشتره ) .
دفعه بعد حتما مخابرات تمدید میکنم .
بعد از اتمام سرویس باید برم شرکت همارا بگم میخوام سرویس من رو به توربو مخابرات تغییر بدید یا باید بگم سرویسم رو جمع کنید و بعد برم از مخابرات بگیرم ؟
فقط مشکل اینجاست که این 3 ماه خیلی طول میکشه تا تموم بشه :n02: کی میتونه تا 10 تیر صبر کنه ؟
تا اون موقع هم میخوام نویزم رو درست کنم . فردا اگه بشه میرم مخابرات هرچند بعید میدونم مشکلم رو حل کنن . تلفنی که گفت نویزت مشکلی نداره . میگم امکان داره مشکل از مودم باشه ؟ یعنی به اشتباه نویز رو زیاد نشون بده ... این مودمی که من دارم قدیمی هست از ورژن های اولیه td8811 هست به طوری که تو سایت Tp link این ورژن (ورژن 1.1 هست ) دیگه ساپورت نمیشه . اینو شاتل بهم داده بود . مال 5-6 سال قبل هست .
ضمنا من میخوام از شما و امین سناتور و بقیه دوستان که زحمت میکشید و جواب سوال ها رو میدید تشکر کنم .
والا اولا اگه بخوای مخابرات تمدید کنی وقتی رفتی همارا خوب بگو که سرویس تو رو از این به بعد به جای همارا مخابرات بزنننقل قول:
و برای نویز هم ایراد میتونه هم از مودم باشه و هم از سیم کشی ساختمون و هم از مخابرات
من خودم اولین مودمی رو که داشتم دست دوم خریده بودم SMC بود و 3 سال کار کرد بود که بیشتر از 2 سال هم خودم استفاده کردم (انقدر هم ازش کار کشیدم که دیگه کار نکرد الا برای شبکه کردن) اینی هم که الان دارم باز SMC هست (البته تو این چند سال چندین مدل مختلف مودم رو تست کردم که به نظر خودم هیچ مودمی رو به کیفیت SMC ندیدم) که فکر نکنم ایراد خیلی از مودم باشه ولی باز برای اطمینان بیشتر شما از یه مودم دیگه استفاده کن برای سیم کشی هم باز مطمن بشید که سیم تلفن از کنار هیچ سیم برقی رد نشده باشه حتی برای 0.5 متر هم
ولی احتمال زیاد داره که ایراد از مخابرات باشه(منظورم از مخابرات اون جعبه تقسیم هایی هست که تو کوچه ها هست اگر فقط یه نظر به داخل اون جعبه ها بندازین متوجه منظور من میشین :n02::n02:)
راستی اینا وضیفمونه که اطلاع رسانی کینم :n02: