بچه ها من میخوام نامحدود بگیرم از این ماه قبلا دومگ محدود داشتم. بنظرتون یک مگ برنزی بگیرم یا دومگ برنزی؟ ارزش داره؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Printable View
بچه ها من میخوام نامحدود بگیرم از این ماه قبلا دومگ محدود داشتم. بنظرتون یک مگ برنزی بگیرم یا دومگ برنزی؟ ارزش داره؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
در وضعیت فعلی 1مگ رو 750 کیلوبیت و 2مگ نامحدود رو 1مگ بسته شده!این اطلاعات در مورد کسایی هست که در این چند وقت اخیر از اسیاتک نامحدود داشتن....نقل قول:
برای اطلاع بیشتر بهتره با خود اسیاتک صحبت کنی تا بعدا به مشکل برنخوری
خوب همونطور که حدس میزدم امشب هم سرعت رو یه مگ هست و محدودیت رو برنداشتند:n27:
سر ساعت یک نتم دیسکانکت شد/خاموش روشن کردم وصل شد/کسی مشکلی نداشت؟
برای من امشب اینطوری نشدنقل قول:
ولی در کل عادیه خیلی وقت ها قطع شده این موقع ها که با خاموش روشن کردن درست میشه
همچنان رو 1مگ محدود...............
منم شدم مثل اون بابا بود تو گالیور میگفت من میدونم ...
منم میدونستم محدودیت رو بر نمیدارن :n09:
از من هم روی یک مگ هست
برام خیلی جالبه سرویس 2 مگ برنزی در حقیقت یک مگه ، چرا به اسم دومگ میفروشن
من درک نمیکنم . نصف اون چیزی که باید باشه . یعنی 78 هزارتومن بدی برای یک مگ
دیگه واقعا شورشو درآوردن :n24: آخه تا کی 2 مگ رو روی 1 مگ نگه میدارن:n03: خدا کنه اشتباه نکرده باشم که تا یک ماه دیگه تمدید کردم:n28:
من نمیدونم توساعت 1 تا 8 صبح کاهش سرعت حجمی ها به چه کار بقیه میاد:n23:
ببینیم دولت تدبیر وامید چند تا قفل رو با اون کلید وا میکنه:n09:
دیشب افتضاح بود.
کلا 2.27 گیگ بیشتر نگرفتم!!
از 1تا2 قطع بود انگار....:n21:
قبلا ها که محدود نبود با همون 660 دانلود میکردی؟نقل قول:
حسین جان اون موقع که محدود نبودم سرعتم رو 5مگ بسته شده بود.نقل قول:
ولی در دقایق اولیه با سرعت 550 دانلود میکردم...
تا سرویس زیر فعال میشد سرعتم 2 3 ساعت رو 300 تا 400 بود و بعدش دوباره میرفت رو همون 550 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم هر وقت سرویس 2019 فعال میشه سرعت ها رو 1مگ محدود میشه!! همیونطور که در عکس میبینی راس ساعت 1 فعال شده:n23:
اینم اضافه کنم دو سه روز اولی که مشترک اسیاتک بودم سرعتم رو 1مگ محدود بود ولی از 21 اردیبهشت تا 28 اردیبهشت سرعتا رو باز گذاشتن.
سلام از کاربران گرامی تقاضا دارم با امضا سرگشاده در مورد وضع اینترنت به دکتر حسن روحانی به لینک زیر مراجه نمایید، هر ثانیه به شمار کاربران افزوده می شود.
کلا وضع آسیاتک خوب نیست
سرعت روزانه هم برای من کاهش پیدا کرده:n04:
چه دانلود چه باز کردن سایتها ...
سرویسم هم 2 مگ محدود
برای بقیه عزیزان چطوره ؟
آزه واسه من هم اینجوریه سرعت دانلود روزانه به شدت کم شده
نقل قول:
این که مهم نیس داشنقل قول:
بیشتر اینه سوالم
نقل قول:
درضمن من تو لیست مصرفیم دوجا یه 3گیگ و یه 2گیگ غیر منطقی ازم کم شده که مطمئنم خودم مصرف نکردم،هک اینام نشدم،میشه پیشو بگیرم؟نتیجه میده؟
ُسرور خارجی هر وقت پینگ بالا بره سرعتش پایین میاد!فقط صبح ها سرعتش بالاست. ولی اگر توجه کنی تو دانلود با سرور خارجی مشکل نداری. فقط چند ثانیه طول میکشه تا به حداکثر سرعت برسه!نقل قول:
باید زنگ بزنی اسیاتک داخلی3 با واحد شکایت صحبت کنی در این مورد.نقل قول:
ولی فکر نمیکنم نتیجه بتونی بگیری!
من 2 مگ محدود دارم وهم دیروز و هم امروز سرعت دانلود (در ساعات رایگان)مابین 65 تا 75 بود . این هم بعد از انتخابات که می گفتند وضعیت نت بهتر میشه.
بروبکس شما وقتی یه فایل دانلود میکنید شده تا 90 - 99 درصد بره بعد دیگه ادامه دانلود نشه انجام داد ؟
چند روزه هی یه سری فایل دانلود میکنم تا 80-90 درصد هم میره یهو سرعت دانلود صفر میشه و ادامش هم هر کاری میکنیم نمیشه دانلود کرد اعصاب خرد کن شده
میخوام ببینم مشکل اسیاتک هست یا نه
داغونه کلا
کسی با پشتیبانی تماسی نداشته ؟ موفق شده تماس بگیره ؟
من که هر چی زنگ میزنم باید 1 ساعت تو صف بمونم
خدا کنه یه اتفاقی بیفته :n14: دیگه داره این وعده دادنهای تو خالی حوصله آدم رو سر میبره:n24:نقل قول:
هر روز بدتر از دیروز:n02: البته من شک دارم که آسیاتک بدون افزایش قیمت و یا کاهش ساعت شب ، سرعت شب رو زیادکنه:n13: میگید نه منتظر اول تیر باشید:n10:
تازه جالبتر میشه اگه بعد از رفتن احمدی نژاد اوضاع از اینم خرابتر بشه:n09:
از دیروز سرعت روزانه هم پایین امده
2مگ محدود
قابل توجه حاج مهدی :n02:نقل قول:
من چنین مشکلی ندارم، این مشکل معمولا تو لیچ بوجود میاد... یعنی مینویسه فایل کامله، ولی مثلا 1% آخرش درست لیچ نشده... خیلی وقت پیش با رپیدباز این مشکلو داشتم.نقل قول:
آهنگش که خوبه، من دیسکوگرافی نوازنده ی(فکر کنم رهبره و گیتاریست) آهنگای انتظارشون رو دارم :n02: اسم طرف Chris Spheeris هست :n02:نقل قول:
بالاخره خط کوفتی رو از رانژه ی آسیاتک درآوردن :n02: حالا باید منتظر مخابرات بمونم تا وصلم کنن :n25:
نکته ی جالب:
حساب های اینترنت، حساس به خط تلفن نیستن... من هنوز هفت روز از حسابم مونده، رفتم رو خط داداشم که 256 هست، یوزرنیم و پسورد خودم رو وارد کردم، دیدم سرعتشون شد 512 :n02: پس مواظب یوزرنیم و پسوردتون باشید :n02:
رسما دیگه دارم نا امید میشم دو روز گذشته اما هنوز به وعده هاش عمل نکرده :n23: قبل عید شبی 2-3 فیلم دانلود میکردیم خوش بودیم خدا بگم چیکارت نکنه ... هم گرون شد هم مسخره بقیه شرکتا هم همینجورین ؟
مکان : تهران ، سعادتمند
لطفا یکی از بچه های سعادتمند همدردی کنه :n13:
من که مشکلی ندارم.نقل قول:
همین چند روز پیش دو فایل 5 و 8گیگی از اکسپرس لیچ دانلود کردم بدون مشکل×
سروش جان شما انگار کاری جز توپیدن به ما نداریا:n02:نقل قول:
(من که شبانم ثابته و هیچ مشکلی باهاش نداشم. شاید ایشون لینک ضعیف بهش داده باشه که سرعتش 80 بوده)
اغا جان اوضاع هنوز در همون شرایط فعلی قبل انتخابات قرار داره و هنوز مخابرات اجازه دسترسی به اسیاتک نمیده! حتی بدتر هم شده.(وقتی بهشون اجازه نمیده کاری کنن من چه گناهی کردم:n22:)
برو ببین مخابراتی ها پینگشون هر روز داره بالا پایین میشه....از مخابرات گرفته تا مبین نت همشون میگن اوضاع بدتر شده با اینکه اوضاع سایت های https بهتر شده.
بازم تا تیر وقت دارم که درست بشه:n07:
خداروشکر میبینم که از اسیاتک رفتی:n02: امیدوارم چند روز دیگه اوضاع خوب بشه از حسادت بترکی:n07:
دوست عزیز اینکه خیلی وقته اینطوریه!مشکل این یکی دو روز هم نیست....نقل قول:
شما صبح ساعت 7 8 با همین سرور تست بگیر ببین چه سرعتی بهت نشون میده!
از 11 12 ظهر به بعد اوضاع اینطور میشه....
اگه تا تیر درست نشه باید P30WORLD رو ببوسی بزاری کنار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بالاخره با پشتیانی تماس گرفتم
گفت سرعتت خوب که تا 200 میره تو روز و همینه سرویس شما دومگه و شرکت لطف کرده تا 6 مگ باز گذاشته
ولی اون چیزی که باید بده رو میده . 10دقیقه باهاش سروکله زدم فایده نداشت نهایتا گفت برو با یه سیستم دیگه
تست کن . :n24:
کسی الان جایی سراغ داره بریم راحت شیم از دست اینا ؟
صبا نت چطوره ؟ فکر کنم انجمنش زیاد رونق نداره برای اینه که مشکل ندارن که بیان مطرح کنن
صبانت پینگش خیلی بهتر از این مزخرف نتیه که شما داریدنقل قول:
ولی در مورد سرعت دانلود بسته به شهرتون فرق میکنه (اینجا تبریز برای 128 2 مگ میبندن) پینگشم که باقلواست :n02:
احمدی نژاد تو 4سال کشور رو به این وصع انداختنقل قول:
انتطار داری روحانی یک روزه درستش کنه؟
درود به تفکرت :n08:
پینگ شما چنده؟ نو سرور خارجنقل قول:
کلامی از مادر عروس:n02:نقل قول:
باشه ولی اگر درست شد خودت باید خداحافظی کنی....گرچه دوریت برام سخته:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان الان با رئیس نمایندگی قم طی تماسی که داشتم بهم گفت الان مخابرات بودو مخابرات قول داده صبح یه کارایی بکنه.و بهم گفت: پیگیر این موضوع هست.نقل قول:
در اخر بهم امیدواری داد این مشکلات(بخصوص سرعت شبانهو اینکه دست خودشه میتونه درست کنه) درست میشه هر وقت مخابرات بهشون OK بده!
حالا باید صبر کرد....که به کجا میکشه.
محتوای مخفی: ....
بیا عزیز من باهات همدردی می کنم.نقل قول:
دانلود و پینگ از سرورهای خارجی افتضاح هستش. جالبه روز انتخابات که برای بعضی ها داغون بود واسه من خوب بود یک فایل 40 مگی از appstore در عرض چند ثانیه گرفتم اما الان فایل 18 مگی رو 6-7 دقیقه طول کشید.
بدجور محدودیت رو سرورهای خارجی و سرعت شبانه گذاشتن.
من خودم ندارم (مال من مخابراته ) دوستم که صبا داره راضیه از پینگش چون انلاین زیاد میزنهنقل قول:
در ضمن ملت اینجا بیکارن مثل اینکه دم به دقیقه دارن پست میدن :n02:
برای منم تک دانلود الان در حد همون 220 - 230 ئه سرعت. اونم از سرور vip تازه. معلوم نیست مشکل آسیاتک چیه کلا !
صبانت دانلود شبانش زیاد تعریفی نداره!نقل قول:
خودتو نمیگی دم به دقیقه داری تو تاپیک speedtest برامون تست سرعت و پینگ میزاری جیگرمون رو کباب میکنی؟:n09:
eeeeنقل قول:
یادم رفت بگم مثل خودم (اخرش میخواستم بنویسم یادم رف)
ما هفت ساله اینجا عضویم! کاربرا قبول نمیکنن ما خداحافظی کنیم.نقل قول:
تازه شما اول بیا بدهیت رو بده بعد اظهار نظر کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطر! مثل اینکه اینجا ریپورتر داریم مثل تو دبیرستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه ساعت بعد از نوشتن این تاپیک حسابم رو حذف کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چی گفتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من بترکم؟ من که گفتم از دو جا اینترنت دارم و سوییچ میکنم :n02:
با یه درجه تخفیف، فقط باید ببوسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رییس نمایندگی قم: امپراطور لطفا در تصمیمتون تجدید نظر بفرمایید (چند نفر از پشت در: تجدید نظر بفرمایید، تجدید نظر بفرمایید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رییس مخابرات قم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه که خیلی مخابرات قم وضعش خوبه؟
خب بمن چه که هفت ساله اینجا عضوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینم کی اینجا نمیخواد باهات خدافاحاظی کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (گیرم یکیش سروش باشه بقیه کین؟:n08:)نقل قول:
منکه گفتم بیا یاهو مذاکره کنیم.....نیومدی پس حرف الکی نزن.
نه اخه عقلانیه من بیام یوزر و پس اسیاتکم به ادمی مثل تو بدم؟؟؟!!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگیری هرچی از حسابم که هست مصرف کنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره تو بترکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:نقل قول:
معلومه که هنوز به اسیاتک پایبندی که یکیش رو نگه دوشتی!
برو خودتی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]