براتون لینک رو پ.خ کردمنقل قول:
تو بازار هم قیمت گرفتم قیمت ها به ترتیب عبارتند از:
-175
-218
-260
همشون هم با گارانتی اصلی هستند...
برای منم جای تعجب داره چون مثلاً همین پایونیییر رو تو سایت اصلیش 199 دلار زده !
براتون لینک رو پ.خ کردمنقل قول:
تو بازار هم قیمت گرفتم قیمت ها به ترتیب عبارتند از:
-175
-218
-260
همشون هم با گارانتی اصلی هستند...
برای منم جای تعجب داره چون مثلاً همین پایونیییر رو تو سایت اصلیش 199 دلار زده !
منم بیشتر از X100 خوشم اومده منتها خروجی RCA نداره این مشکلی ایجاد نمیکنه بعداً؟نقل قول:
منظورت از خروجی RC نداره ، چیه آقا حجت؟نقل قول:
منظورم RCA Pre-Out Terminals هست...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب!! تو سایت چیزی از RC پیدا نکردمنقل قول:
اما فکر نکنم RC نداشته باشه، از نزدیک باید دید تا مطمئن شد:n06:
فوری فوری
دوستان کسی امپ جی وی سی 8004 یا dls-x-d30 ...
از نزدیک دیدم نداره، حالا باید دنبال مدل دیگه باشم یا همین خوبه؟نقل قول:
355 و 155 چطور هستن در مقایسه با این؟
اصلاً پایونیر کیفیت خوبی داره در مقایسه با جی وی سی یا در یه سطح هستن؟
مدل دیگه هم خوب سراغ دارید پیشنهاد بدید ممنون میشم
اسپیکر SPJ-69C3 از آلپاین چطور هست؟
واقعا نداره چون قیمت 250 واقعا خیلی ارزونه واسه یه پخش بلوتوث دار آخه الان یه 2550 که هیچی نیست این قیمتهنقل قول:
پس ارزون بودنش بی حکمت نیست!!!
Sent from my HTC One X
دوست عزیز اون x-d30 رو که من خودم به زور گیر آوردم تهران که توی نمایندگیش نبود یه دونش رو فقط توی تبریز پیدا کردم که خریدمش حالا شما بگرد ببین پیدا میکنی شاید باشهنقل قول:
اما 8004 رو اگه تهران توپخونه و ... رو خوب بگردی پیدا میکنی دست دومش باشه خوبه
راستی مدل gm-d8604 پایونیرم هست چهار کاناله اونم خوبم واتشم واقعیه قیمتشم 480 تومنه
Sent from my HTC One X
اگه منظورتون X100 هست که قیمتش 175 هست(بدون بلوتوث داخلی) اما اگه 355 هست یه خروجی RC داره که اونم 218 هست(با بلوتوث) بازم اگه مدل بهتری دارید پیشنهاد بدید ممنون میشمنقل قول:
سلامنقل قول:
پیام دادم
سورنا شاید d30 رو پیدا کنی
بنظرم سری های پاینشون در یه حد هستننقل قول:
صدای c3 رو نشنیدم، آلپاین تو بعضی قطعات صدای معمول و قیمت بالا داره اما صدای بد نداره بنظرم
سلام سلام ببخشید دیر به دیر سر میزنم اخه دوتا از دیسکای کمرم زده بیرون باباهه هم رایانه رو ریخته رو زمین گفته دیگه حق نشستن نداری منم واسه همین تایپ کردن برام سختهنقل قول:
جوونی رو نگاه تو 21 سالگی دیسک کمر:n27:
=============================================
عزیز جی ویی سی رو به نظرم بیخیال شو
بین اون سه گزینه شما
پایونیر 355 از بقیه بهتره در ضمن قیمتش پاییین اومده شده 223 هزار تومان حواستون باشه البته شما از ما ارزونتر قیمت داری الان دیدم:n02:
یه خروجی ار سی هم که داره! بر اساس این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی x100 بگیری ید ارتقا در اینده رو باید یزنی:n02:
نظر من اینه که بلوتوث رو بیخیال شی یه mvh-155 بگیری قیمت 175 تومن ارزونه کار راه انداز هم هست هر کی هم میشینه تو ماشین میگه به پایونیر دارییییییییییییی:n08:
در مورد باند هم بگین در اینده قصد امپلی دارین یا نه؟
اصلا قصد ارتقا ندارین؟
اگه اون الپاینو تو پاپ استریو دیدی بهت بگم که اینا تو بازار کم پیدا میشن بعد قیمتای پاپ استریو هم با بازار فرق میکنه خودشون هم برا فروش قیمتای تو سایتشون رو قبول ندارن
ولی اره برای بستن بدون امپ به نظرم
1-SPJ-69C3
2-پایونیر 6964(ویتنامی)
3-پایونریر 6965
تا قبل ولوم 53 که 6965 از 6964 ضعیف تره ولی بین 50 تا 62 چون داخل 6964 بعد ولوم 53 بهم ریختگی شلوغی صدا وجود داره یعنی عملا صدا بعد 52 دیگه زیاد نمیشه نمیشه اهنگو گوش داد فکر کنم به خاطر وات پایینشه اما تا قبل ولوم 52 تا 55 6965 ضعیغه چون احتیاج امپ توش مشهوده اما تا نزدیکای ولوم ته هم توش بهم ریختگی صدا به وجود نمیاد اگه همش با ولوم اخر اهنگ گوش میدی 6965 اگه با ولووم متعادل گوش میدی 6964
3-hertz dcx690 اگه اصلیشو پیدا کنی به نظرم تا رده دوم هم بالا میاد
4-کنوود 6930 صداشو نشنیدم ولی به قیتش خیلی خوب می ارزه
قیمتی
به ترتیب گزینه
168 تومن
105 تومن
130 تومن
148 تومن
102 تومن
:n16:
راستی به قول دوستان پایونیر از 170 تومن تا 350 تومن پخشاش صداش همه یه جورن بابا فقط قیافه و آپشنا فرق میکنن
همین که میگین :نقل قول:
حجم باس زیاده صدای ووکال تو BASS کمی گم میشه
خوب ساب بندازم که دیگه بدتره! میدرنج و تیوتر کلا گم میشن دیگه! ساب خسته میکنه صداش آدمو (مثل شیرینی که زیادش دیگه دله آدمو میزنه )
جایی سراغ دارین بشه رفت صداهاشونو شنید؟ تست بگیرن؟
درودنقل قول:
خدا بد نده ...
با آرزوی سلامتی برای شما
فروشنده هم در مورد پخش نظرش مثل شما بود و میگفت واسه اسپیکر بیشتر خرج کنی بهتره...
بنابراین یه 155 خریدم امروز موند اسپیکر که فروشنده یه چیز واسم تست کرد یعنی عالی، صداش jbl gto 938 و 6975 رو میخوره البته من تو بحث تکنیکی و تخصصیش وارد نمیشم چون اطلاعی ندارم، مارکش MB Audio بود. در موردش اطلاعی دارید؟ اصلاً مطرح هست؟
اصفهان جایی سراغ دارید با انصاف باشه و کارش خوب باشه واسه سیستم؟اخه اینجا کسیو نمیشناسم!
سلامنقل قول:
ماشینتون چیه؟
سلام بچه محلنقل قول:
خوب کاری کردی مبارکه ایشالا به سلامتی تو شادی ها استفاده کنی
مدلشم خب یاد داشت میکردی ببینیم مشخصاتش چی بودامپ خوره یا نه کیفیتی قدرتیه اشتباه کردی مدلشو بر نداشتی فقط اسم کمپانیشو برداشتی
والا من تاحالا نشنیده بودم
ولی الان که سایتشو دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل اینکه برند معتبریه المانیه که تو سال 2005 با یه شرکت امریکایی شریک میشه
نکته اخلاقی وقتی گوش شما از صدای این باند لذت برده تموم دنیا هم بگن بده شما بیخیال شما بهش علاقه داری مهم حسیه که ادم تو گوش دادن از موسیقی پیدا میکنه که این بانده به دل شما نشسته وقتی به دل بشینه پس از خرید پشیمون نمیشینن دیگه درسته؟پس شک نکنید
ممنوننقل قول:
دقیقاً، کاملاً حق با شماست چیز دیگه در مقابلش اونم تو این رنج قیمتی بعید میدونم همچین صدایی رو بهم بتونه بده
بازم ممنون...
اقا من یه جفت 6975 دارم که سال 86 خریدم خیلی خیلییییی تمیز و کم کار کرده (اخه رو ماشین بابام بوده فقط رادیو گوش میداده:n08:)
من از بیس قوی خوشم میاد اما اگه اسپیکر ها راضیم کنن ساب نمیخام.
نظر شما چیه که 6975 ها رو رد کنم و یه جفت dls1073 ببندم؟؟
حدودا چقدره 1073؟؟؟ 6975 رو چند ازم میخرن؟؟
سیستم فرضی:
هد یونیت 8019
امپ 8004 جی وی سی.
ممنون
خب دوست عزیز چه کاریه 6975 ها رو نگه دار و بقیه سیستمت رو ببند اگه صدای 6975 ها با امپ راضیت نکرد عوضشون کن چون 6975 های قدیمی هم بی انصافی نکنیم خوب بودند الان چون 6975 ورژن دو اومده و قیمتاشونم نسبت بهشون نمیارزه کسی زیاد طرفشون نمیره وگرنه اونایی که صدای 6975 های قدیمی رو شنیدند هنوز صداش توی گوششونهنقل قول:
در ضمن شما وقتی 8019 ببندی اصن میفهمی صدای باندات چی بوده من بهت قول میدم باندات رو نمیفروشی به جای اون پولی که میخوای بدی برا باند یه ساب بخر البته ساب کیفیتی تا جای ویبره و یه بیس خوب و خوشگل رو برات پر کنه ;)
Sent from my HTC One X
سلام حسام جان.نقل قول:
6975 قديمي (البته من به قبل 82-3 ميگم قديمي) صداشون خوبه.منتها بايد خوب بهش ورودي بدي.
آمپ 8004 كه ديگه خيلي زمينه اش كم شده چون ديگه نمياد هر كي هم داره از قبل داره.
5500T بهترين انتخاب هست منتها ايرادي كه برش وارده دو كانال بودنش هست.شما كه پارس داريد بهتره آمپ 4 كانال بگيريد. همون 8004 خوبه و در آينده حتما به فكر تهيه كامپوننت براي استيج جلو باشيد.
يه نكته هم عرض كنم پخش 8019 خيلي خيلي كم هست.لذا كساني كه دارن ممكنه قيمت رو بالا بگن.تقاضا براي اين پخش خيلي بالا رفته به خاطر امكانات خوب و قيمت مناسبي كه داره.پس اگر ديديد جائي داره بالا ميگه زياد تعجب نكنيد كه چرا مثلا فلان برند X% كاهش داده و كن وود نداده.كن وود هم حدود 10% كاهش داده ولي داستان اين پخش فرق ميكنه.:n02:
اره انشاالله و با کمک های بی دریغ شما دوستان و حمید اقا همین تصمیم رو گرفتم..نقل قول:
اخی اینجا توی شیراز 6975 عجیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــب طرف دار داره. من خودم دیدم یه جا دست دومشو داشت 500 میفروخت!!!
واسه همین این فکر زد به سرم..
اقا حمید :n12:حســـــابــی به شما زحمت دادم شرمندتونم.. :n16:نقل قول:
انشاالله همین 8004 رو میبندم و یه پولی ک دستم بیاد میام سراغ استیج جلو. البته سعی میکنم برا استیج جلو کمتر شما رو اذیت کنم :n02:(خودم دیگه روم نمیشه:n27:)
در این که 8019 کمه که هیچ شکی نست من خودمم کلی صبر کردم که در اخر هم به لطف شما یه دونش گیرم اومد. این لطفتون رو هیچ وقت فراموش نمیکنم
فکر کنم خود شرکتش هم تازه ارزش این پخش رو داره میفهمه.. :n09:
اگه لطف و زحمت شما نبود مطمعنم که گیرم نمیومد.. خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــلی خیـــــــــــــــــــــــ ـــــــلی ممنون اقا حمید:26:
دوستان 3550 تنظیماتی داره که رنگ ال ای دی ثابت بمونه؟!!:n13:
مگه خودکار تغییر میکنه؟!نقل قول:
اره دوست عزیز هفت هشت تا رنگه که مدام تغییر میکنه!نقل قول:
وسط دکمه ولوم رو فشار بده یه گزینه داره به اسم illumination اونجا یه رنگ رو انتخاب کننقل قول:
موفق باشید ;)
دوست عزیز کل ایران همینه کلا پایونیر به طرز وحشتناکی محبوبه شما اکه بیای یه پخش یه تومنی آلپاین رو بزاری کنار یه پخش 200 تومنی پایونیر و به یه نصاب شهرستانی یا به رفیقات نشون بدی بگی کدوم بهتره میگه بیا برو عمو پایونیر امتحان خودش رو پس داده این چه مقایسه ایه شما میکنینقل قول:
مث خود من در اومدم به فروشنده شهرستانیه میگم بین دو تا ساب گیر کردم یکی mx 12 plus یکی mtx rts12-44 میگه اینا بابا چینی هستنش همشون میگم عزیز آیدیو سیستم آلمانه میگه نه mtx رو گفتم :n04:
حالا به نظرت من به بحث با این ادامه بدم بهتره یا بیام از مغازه بیرون :|
سلام دوستان من یک پخش 3250 دارم با یه جفت باند کنوود 718 که کیفیتش واقعا عالیه ، امروز رفتم بک مغازه که ساب بذارم روش که مغازه دار گفت این پخش دکمه تنظیم جدا برای ساب نداره گفت پخش رو ازت میخرم و جاش یک پخش دیگه که قابلیت تنظیم ساب رو داشته باشه بهت میدم ، به نظرتون چیکار کنم ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
گل گفتینقل قول:
من خودمم شهرستانیم
هرچی سیستم فروشی توی شهرمون بود رو گشتم دنبال پایونیر 155 که فقط رادیو فلشه! دقیقا همشون میگفتن پایونیر حرفه ایه، رادیو فلش نداره و اونا چینی هستن و طرح پایونیر میزنن.
دلم میخاست سرمو بکوبم به لبه نیز دیوار! بسکه این ملت بی اطلاعاتن
منم 3250 داشتمنقل قول:
1 جفت خروجی داره البته میشه ساب هم وصل کرد ولی خوب کار حرفه ای نیست
بهترین راه فروش پخش هست
پخش خوب هم خواستین میتونید 7016 بخرید حدود 430 تومن یا اگه بیشتر پول دارین 8019 حدود 580 تومن بازم اگه بیشتر پول دارین prs80 حدود 800 تومن
نقل قول:
شما بهتره به حرف بچه های این تاپیک گوش کنی و بعد یا خودت یا بدی یه نفر دیگه برات تهیه کنه
پایونیر هم پخش حرفه ای داره ولی قیمت بالای 800 - 900 تومن
من پخشم رو که گرفتم تو قم هیچکی حتی نتونست تو قسمت تنظیمات بره
رفتم رو تنظیمات Band های اکولایزر برگشته میشه این برای باند های ماشینه..!!!! اصلا بیخیال شدم خلاصه بگم باید خودت پیگیر باشی
دوستان قیمت jvc arsenal8004 و کواک co609 و هد یونیت 8019 کنوود رو میخوام ، یه قیمتی داشته باشمکه میرم مغازه قیمت میگیرم توو پاچم نره مرسی
قیمت اینم بدین ممنون میشم mx 165 plus و اینکه اینارو از کجا بخرم بهتره؟؟:n13::n20:
به قول علی اقا (لنگرود71) اگه تو مغازه بمونیمغازه دار مختو میزنه و حرف خودشو بهت میقبولونه :n02::n02:نقل قول:
با اجازه اساتیدنقل قول:
امپ 8004: 380تومن
8019 حدود 575
co609 رو نمیدونم شرمنده
سلام
کابل آرسی و برق باکیفیت چی پیشنهاد میکنین؟
مانسترو کانکشن ویا استریت وایرز چطورن؟بنظرتون چی بگیرم؟
سلامنقل قول:
اختيار دارين.بنده و امثال بنده اينجا هستيم تا با اطلاعات اندكي كه داريم(خودم رو عرض ميكنم جسارت به ديگر عزيزانم نميكنم)دوستاهمون رو راهنمائي كنيم تا بهترين نتيجه رو بگيرن.لذا هميشه در خدمت نه تنها شما بلكه همه سرورانم هستم.
موفق باشيد.
آمپ 8004 ديگه توليد نميشه و تقريبا نيست.نقل قول:
قيمت CO609 هم 495 تومن هست
MX165 هم 360 تومن.
8019 هم تقاضاش بالا هست و موجوديش تو بازار كم.لذا قيمتها متغيره البته فقط كساني كه دارن اونم حدود 590-600
مانستر اصل كه نيست.نقل قول:
استريت هم همينطور.
كانكشن خوبه ولي در مقايسه با گليدن خيلي گرونه تازه به نظر من كيفيت گليدن رو هم نداره.من خودم رو ماشينم سري ZERO Hi End دارم واقعا معركه هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان
يه خواهشي ازتون دارم،محبت كنيد اسم افرادي كه تو زمينه فروشگاهي در محيط مجازي فعاليت ميكنند و مثلا فلان قطعه رو دارندو..... تو تاپيك مطرح نفرمائيد چون بر خلاف قوانين هست.
از همكاري همه عزيزان تشكر ميكنم.
شرمنده مدیر نمیدونستم:n30:نقل قول:
همین یکی دو ساعت پیش بالاخره بعد از مدتها انتظار پخش من رسید به دستم :n20::26: البته با کمک اقا حمید.
میخواسم از همینجا از دو دوست و انسان شریف که از طریق همین فروم سعادت آشنایی باهاشون داشتم تشکر کنم...:n11::n16: یکی اقا حمید گل که معرف حضور همه هستند دیگری علی عزیز (لنگرود71) و همینطور سایر دوستان گلی که اطلاعات خودشون رو در اختیار ما میزارن و در کمال حوصله تمام سوالات بچه ها رو جواب میدن خیلی خیــــــــــلِــــی ممنونم:n16:
جا داره که یه تشکر ویـــــژه و عذرخواهی از دوست عزیز و با محبت خودم اقا حمید گل بکنم که حسابی برای بنده و بچه های فروم زحمت میکشن. و خیلی به من لطف داشتن و اگر زحمات ایشو نبود اصلا من پخشی که دوست داشتم بگیرم رو گیرم نمیومد. هرچقدر من از خوبی و محترم بودنشون بگم کم گفتم...:n12:
بازم ممنوون از همه دوستان.
مبارک...نقل قول:
مدل پخش چیه و چند گرفتین؟اگه توضیح کوچولو هم در موردش بدین چه بهتر:n02: