ديدار دوستانه تيم فوتبال آپادانا با استقلال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوتبال ما ، هنوز فوتبال "آقا مددي" است
فروتن : استقلال عاقل و بالغ باشد،به قهرماني ميرسد!
ديدار مقابل استقلال تهران و تحمل شکستي سنگين با نتيجه 10-1 بهانه خوبي بود که بعد از مدتها به سراغ بهمن فروتني برويم که حالا در تيم تهراني آپادانا روزگار مي گذراند.
سرمربي سابق شموشک نوشهر که از مربيان دست به قلم فوتبال ما نيز مي باشد،درخصوص فوتبال کشورمان نظرات جالبي را مطرح کرده که مثل هميشه خواندني است.
گفت و گوي خبرنگار ورزشي برنا با بهمن فروتن در ادامه مي آيد:
*اگر موافقيد از بازي ديروز با استقلال شروع کنيم.
- 45 دقيقه اول بازي بسيار خوب بود و تيم ما هم نتيجه ايده الي بدست آورد،اما در نيمه دوم شرايط به کلي تغيير کرد و اين نتيجه عجيب رقم خورد.
*طبيعتاً انتظار نداشتيد که با 10 گل مغلوب شويد؟
- تيم من خسته بود.ما 48 ساعت قبل با يکي از تيم هاي ليگ يکي تهران بازي کرديم که موفق به کسب پيروزي نيز شده بوديم. جدا از اين در نيمه اول از نفرات اصلي استفاده کرديم،اما در نيمه دوم تمام يازده بازيکنم را بيرون کشيدم تا تيم 10 گل دريافت کند.پيش بيني من شکست تيمم با نتيجه 8 بر 2 بود.
* جداً؟
- بله،روز قبل از بازي با روزنامه باشگاه استقلال مصاحبه کردم و اين موضوع را عنوان نمودم.
* آقاي فروتن استقلال را چگونه ديديد؟
- استقلال اگر عاقل و بالغ باشد،مي تواند به قهرماني ليگ برتر برسد.
* منظورتان از عاقل و بالغ چيست؟
- يعني اينکه حاشيه ها به اين تيم رسوخ نکند و مدير با مربي و بازيکن با بازيکن درگير نشوند تا تيم از فرم ايده ال خود خارج شود.
* فعلاً که تمام اختلافات در اين باشگاه تکذيب مي شود؟
-ببينيد ما فکر مي کنيم که فوتبالمان مدرن است،در حالي که به اين شکل نيست.اينجا احتمال بروز هر اتفاقي هست؛چون فوتبالمان هنوز فوتبال آقا مددي است!! "هنوز که هنوزه ارنج از توي قوطي بيرون مي آيد". مربيان به سر زمين مي آيند و قوطي کبريتي را بيرون مي آورند و از روي کاغذي که در درونش است،ترکيب را مي خوانند.
*بازيهاي ليگ را دنبال مي کنيد؟
-بله،به صورت مرتب.
* خب ، سطح کيفي آن را چگونه ديده ايد؟
- آرزوي برگزار شدن ليگي منظم را دارم که حرفه اي گري در آن رعايت شود.دولت در سال 170 ميليارد تومان به فوتبال پول مي دهد،اما بازهم همه طلبکار هستند.من درخصوص اين ليگ چه بگويم که در آن تيم هايي مثل پيام و ابومسلم هستند که پول ندارند تمرين کنند. مگر دولت پول فوتبال را نمي دهد؟پس چرا چند تيم اينقدر بي پول هستند؟
* دوست نداريد در ليگي که خودتان به اين شکل توصيفش کرديد،حضور داشتيد؟
-جاي من در اين ليگ نيست.الگويي که در اين فوتبال از مربي ساخته اند،به درد من نمي خورد.
* و سوال آخر درخصوص ديدار تيم ملي مقابل امارات . اين بازي را چگونه ارزيابي مي کنيد؟
-بازي بسيار سختي است.امارات ضعيف ترين تيم گروه ماست،ولي اين بازي براي ما سخت ترين ديدار است. اين تيم مثل بوکسوري است که پشتش به ديوار است و چون مقابل حريف راهي براي فرار ندارد،مجبور است همه کار بکند. بهتر است سطح توقعاتمان را پائين بياوريم و بابت بدست آوردن يک امتياز هم خوشحال شويم!!
سرمربي تيم اميد ايراني است
قلعه نويي،مظلومي و عزيزي در ليست فدراسيون فوتبال
در شرايطي که خبرهايي درخصوص انتخاب سرمربي تيم فوتبال جوانانايران تا 20 روز آينده به گوش مي رسيد، گويا انتخاب سرمربي تيم اميد در دستور کار مسئولان فدراسيون قرار گرفته است.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" امروز از راهروهاي فدراسيون فوتبال خبر رسيد که مسئولان ارشد فدراسيون بر روي سرمربي داخلي براي سپردن سکان هدايت تيم اميد نظر دارند.
امير قلعه نويي،پرويز مظلومي و خداداد عزيزي سرمربي ايراني اي هستند که فدراسيون طي روزهاي آينده مذاکراتش را با اين مربيان آغاز خواهد کرد.
از ميان اين سه گزينه پيش از اين مظلومي و قلعه نويي سابقه همکاري با تيم ملي را داشتند،اما خداداد عزيزي در سمت سرمربي همکاري اي با تيم ملي نداشته است.
بابا بیخیال امیر خان بشید لطفآنقل قول:
سرمربي تيم اميد ايراني است
قلعه نويي،مظلومي و عزيزي در ليست فدراسيون فوتبال
یک سکانس دیگر از نمایش اختلاف امیر و واعظ
اعتراض قلعه نویی به عدم پرداخت حقوق
جهان ورزش - از آنچه به اختلاف سلیقه مدیر عامل و سرمربی استقلال یاد می شود، یک نمونه دیگر در این باشگاه اتفاق افتاد. البته این بار امیر قلعه نویی به طور مستقیم به مقابله با واعظ آشتیانی نپرداخته و حتی از اعتراض دستیارانش نسبت به مشکلاتی مالی اظهار بی اطلاعی کرده، اما شنیده می شود او در جریان مراجعه 2 نفر از اعضای کادر فنی به دفتر مدیر عامل استقلال بوده است اما به روی خودش نیاورده. گویا داستان از این قرار بوده که 2 مربی استقلال از عدم پرداخت حقوق و مزایا و پاداش از سوی باشگاه جان به لب شده و با رفتن به باشگاه با واعظ آشتیانی در این باره به گفت و گو نشسته اند. آنها که خبر تزریق بودجه یک میلیاردی به باشگاه را شنیده بودند، به این امید راهی سعادت آباد شدند که سهم خود را از این پول بگیرند و اعتراض آنها این بوده که از زمان بستن قرارداد و نشستن روی نیمکت استقلال، واعظ حتی به روی خود هم نیاورده که به آنها بدهکار است و حالا که پس از 7 ماه آنها از جیب هزینه کرده اند، توقع داشتند حداقل بخشی از طلب خود را دریافت کنند. گویا امیر قلعه نویی بعد از شنیدن این خبر حرکت دستیاران خود را غلط دانسته و گفته اگر پول می خواستند، باید به خودم می گفتند. البته بعید به نظر می رسد که در استقلال کسی بدون هماهنگی با ژنرال حرکتی کند!
مرفاوى: تعطيلى ليگ كار استقلال را سخت مى كندعبدالصمد مرفاوى، مربى تيم استقلال در فاصله چند روز مانده به ديدار تيمش مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: شرايط تيم خوب است. بچه ها تمرينات خوبى را پشت سر گذاشته اند و آماده ديدار با فولاد هستند. در همين رابطه يك ديدار تداركاتى انجام داديم و امروز نيز يك بازى ديگر خواهيم داشت تا از شرايط مسابقه دور نمانيم. فولاد را به خوبى آناليز كرده ايم و نسبت به تاكتيك هاى اين تيم آشنايى كامل داريم. در اين مورد نكات مثبتى را به نفرات تذكر داده ايم.در اين مسابقه فقط براى پيروز شدن مى جنگيم چرا كه هيچ نتيجه اى غير از پيروزى براى ما چاره ساز نخواهد بود. در اين ديدار يكى از بهترين مهره هاى خود را نيز در اختيار نداريم. نبود پيروز قربانى كارمان را سخت مى كند. با اين حال ديگر مدافعان تلاش مى كنند تا جايگزين مناسبى براى پيروز باشند. هر كس آماده تر باشد در تركيب قرار مى گيرد و مقابل فولاد بازى مى كند.وى گفت: تعطيلى چند روزه ليگ كار ما را دشوار كرد اما چاره اى نيست و بايد دست به دست هم دهيم و به تيم ملى كمك كنيم.مرفاوى در مورد وضعيت جبارى نيز خاطرنشان كرد: مجتبى مشكلى نداشت و به طور ناگهانى مصدوم شد.عكس هايى كه از پاى او گرفته شده چيزى را نشان نمى دهد اما او درد دارد. در حال حاضر پزشكان نهايت سعى خود را براى بهبودى مجتبى انجام مى دهند. فقط اميدوارم به بازى با فولاد برسد.
يوسفى از استقلالى ها قول گرفت
محسن يوسفى، بازيكن فصل گذشته تيم استقلال كه ۵۰ ميليون تومان از اين باشگاه طلب دارد ديروز با اميررضا واعظى آشتيانى تماسى را برقرار كرد و از طلب ۵۰ ميليونى خود سخن گفت. يوسفى از مديرعامل آبى ها قول گرفت كه ظرف چند روز آينده طلب خود را از باشگاه استقلال دريافت كند.
با وجود كمك يك ميلياردى
استقلالى ها ۶۸۰ ميليون دريافت كردند
باوجود اينكه رئيس جمهور يك ميليارد تومان را بابت كمك به باشگاه استقلال به حساب سازمان تربيت بدنى واريز كرده بود اما ديروز شنيديم كه استقلالى ها تنها ۶۸۰ ميليون تومان از اين مبلغ را دريافت كرده اند۳۲۰. ميليون باقى مانده را نيز سازمان تربيت بدنى بابت طلبى كه از باشگاه استقلال داشته در اختيار استقلالى ها قرار نداده است.گفتنى است مسئولان استقلال به دنبال اين هستند كه اين پول را نيز از سازمان بگيرند و در آينده به آنها پس بدهند.
جنگ قدرت در استقلال بالا گرفت
قلعه نويى: من مى گويم برزيلى ها بدون تست قرارداد ببندند
رجبى: واعظى آشتيانى نبايد در مسائل فنى دخالت كند
۱- قبلاً گفته بوديم كه كار كردن در پرسپوليس و استقلال «قواعد» خاص خودش را مى طلبد، دليل ماندگارى امير (اردشير) قلعه نويى در استقلال نيز همين امر است. او به خوبى به قاعده بازى آشناست. آنچنان كه با آمدن او همچنان كه ديديم تقريباً تمامى قسمت هاى استقلال دچار تغيير شد. بحث امروز اما جريان انتخاب بازيكن هاى برزيلى استقلال و نقش قلعه نويى در اين جريان است كه بدل به جنگ قدرت ميان استقلالى ها شده است.
۲- رضا رجبى كه از طرف قلعه نويى مأمور انتخاب مهاجم براى استقلال بود حدود ۳ هفته را در برزيل براى انتخاب اين بازيكنان گذراند و پس از آن ۳ بازيكن را با خود به تهران آورده كه فعلاً در هتل استقلال حضور دارند اما باشگاه استقلال به خاطر اينكه دلالان به سمت آنها هجوم نبرند و آنها را از چنگ استقلال درآورند، از اعلام اين خبر امتناع مى كند. حساسيت هايى كه بر سر ديكارمو به وجود آمد مديران استقلال را در اين جريان بسيار محتاط كرده است، چه آنكه در جريان ديكارمو مصطفوى و مديران پرسپوليس بيش از قطبى و كادر فنى مورد مواخذه قرار گرفتند. مديران استقلال و در رأس آن واعظى آشتيانى اعتقاد دارند كه هر بازيكنى حتى اگر ريوالدوى برزيلى باشد بايد بعد از تست فنى با او قرارداد ببندند، حرفى كه با توجه به جو به وجود آمده در مورد خارجى هاى حاضر در فوتبال و همچنين هزينه گزافى كه از بيت المال براى آنها پرداخت مى شود، چندان غيرمنطقى به نظر نمى رسد.
۳- از آن سو اما امير خان! اعتقاد ديگرى دارد، رجبى كه از سوى قلعه نويى مأمور اين پروژه بود در يك گفت وگوى تند راديويى يادآور شد: واعظى آشتيانى نبايد در مسائل فنى دخالت كند، مگر ما (قلعه نويى و رجبى) در كارهاى مديريتى مداخله كرده ايم؟ تمامى كسانى كه قلعه نويى را مى شناسند به خوبى مى دانند كه قلعه نويى هيچ گاه صريح در مقابل مديرعامل قد علم نمى كند و هميشه از نزديكانش كه اطراف او فراوان يافت مى شود براى بيان نظراتش استفاده مى كند. اعتقاد آگاهان نيز بر اين است كه رجبى زبان قلعه نويى در اين رويارويى است، همچنان كه خود قلعه نويى در يك اظهارنظر صريح گفته است كه خارجى هاى استقلال نياز به تست فنى ندارند، من به رجبى اعتماد دارم.
۴- سابقه مديريت كوتاه مدت آشتيانى نشان داده است كه او مدير اهل مماشات نيست و برخلاف فتح الله زاده كدخدامنشى مديريت نمى كند، از سويى سابقه قلعه نويى نيز تماميت خواهى و مديريت يك نفره را نشان مى دهد. به نظر مى رسد شايعاتى كه از چندى پيش در مورد اختلافات واعظى آشتيانى و قلعه نويى بر سر زبان ها بود رنگ واقعيت به خود گرفته و تبديل به يك جنگ تمام عيار شده است جنگى كه پيامد آن تنش در تيمى است كه به تازگى رنگ آرامش و ثبات را به خود ديده است. واعظى آشتيانى كه اصرار به تست دادن و بعد قرارداد بستن با بازيكنان خارجى دارد و قلعه نويى كه قصد به كرسى نشاندن حرف خود و همراهانش را دارد.
درخواست قلعه نويى از مجيدى
تمرين ديروز صبح استقلال در آكادمى ملى المپيك برگزار شد. يكى از نكات قابل توجه در اين تمرين صحبت هاى قلعه نويى با مجيدى بود. قلعه نويى در اواسط تمرين فرهاد مجيدى را فراخواند و چند دقيقه اى با وى صحبت كرد. قلعه نويى در اين مدت از مجيدى درخواست كرد تا در مسائل و مشكلات، ياور تيم باشد و هر كمكى كه از دستش بر مى آيد كوتاهى نكند كه مجيدى نيز با درخواست سرمربى موافقت كرد و به او اطمينان داد كه در آينده كمك كند تا مشكلات حاشيه اى حل شود و تيم با قدرت به كار خود ادامه دهد.
استقلالى ها با شعار جديد مقابل فولاد
تيم استقلال تهران در ديدار روز جمعه مقابل فولاد خوزستان با شعارى به سود بيماران ديابتى وارد ميدان خواهند شد. اعضاى تيم استقلال در ابتدا پلاكاردى را در همين رابطه به دست خواهند گرفت و حتى روى پيراهن هاى خود نيز در اين باره شعارى را خواهند نوشت
نوازى و لطفى به باشگاه استقلال رفتند
محمد نوازى و سعيد لطفى، ۲ بازيكن فصل گذشته تيم استقلال ديروز در دفتر اين باشگاه حاضر شدند و جلسه اى را با على نظرى جويبارى برگزار كردند. بحث اصلى اين نشست بر سر طلب اين ۲ بازيكن از باشگاه استقلال بود و نظرى نيز در اين باره صحبت هايى را با اعضاى هيأت مديره انجام داد و سرانجام تصميم بر اين شد كه طلب اين ۲ بازيكن تا ۲ ماه ديگر پرداخت شود. نوازى و لطفى نيز پس از شنيدن اين قضيه اعتراض هايى را انجام دادند و اعلام كردند كه زودتر از اين بايد طلب خود را دريافت كنند.
ادعاى عجيب استقلالى ها
بازيكنان برزيلى تنها ۵۰۰ هزار دلار هزينه دارند
مسئولان تيم استقلال ديروز مدعى شدند كه ثبت قرارداد با ۳ بازيكن برزيلى هزينه زيادى را در بر ندارد و تنها با ۵۰۰ هزار دلار هزينه همراه است. اين در حالى است كه اين ۳ بازيكن هنوز در تمرينات استقلال شركت نكرده اند و هيچ كس نحوه بازى آنها را نديده است.با اين حساب حدود ۱۸۳ ميليون تومان براى هر بازيكن مبلغ كمى نيست و استقلالى ها ادعاى عجيبى را انجام داده اند.
بازيكنان برزيلى قيد حضور در استقلال را زده اند؟
ديروز در شهر شايعه شده بود ۳ بازيكن برزيلى كه توسط رضا رجبى به ايران فراخوانده شده اند از وضعيت موجود ناراضى هستند و قيد حضور در استقلال را زده اند و به زودى به برزيل بازمى گردند. حال تا چه حد اين شايعه صحت دارد را بايد از مسئولين استقلال پرسيد. اين در حالى است كه استقلالى ها دائماً از حضور اين بازيكنان برزيلى در تمرينات صحبت مى كنند.
براى حل و فصل اختلاف واعظى و فتح الله زاده
سازمان وارد عمل مى شود
اين روزها دوباره شاهد تقابل على فتح الله زاده و اميررضا واعظى آشتيانى هستيم. البته طرفين همانند گذشته با صراحت عليه يكديگر حرفى نمى زنند و انتقادات تند قبلى را مطرح نمى نمايند اما با گوشه و كنايه صحبت هايى مى كنند كه مشخص است هنوز هم رابطه گرمى با هم ندارند و بعيد نيست طى روزهاى آينده دوباره شاهد رويارويى همه جانبه اين ۲ مدير باشيم اما به نظر مى رسد روند فوق اصلاً به مذاق اهالى ورزش خوش نيامده و مدير ذيصلاح را مجاب كرده تا در اين رابطه دخالت كنند. براساس شنيده هاى ما برخى از مسئولان سازمان تربيت بدنى كه از جمله دوستان مشترك واعظى آشتيانى و على فتح الله زاده محسوب مى شوند قصد دارند طى روزهاى آينده با اين ۲ نفر صحبت كرده و زمينه براى حل اختلافات موجود يا حداقل عدم تقابل طرفين با يكديگر در اين روزها را فراهم كنند.
قلعه نويى تا پايان ليگ قهرمانان جايى نمى رود
اين روزها صحبت بر سر جدايى امير قلعه نويى از استقلال بوده و شايعه آن دهان به دهان مى چرخد. حتى برخى نشريات هم در مورد اين مسأله مطلب نوشته اند و مسأله كاملاً جدى شده است اما به نظر مى رسد دوستان و اطرافيان قلعه نويى حرف هاى ديگرى مى زنند. نزديكان امير معتقدند وى هرگز در چنين برهه حساس زمانى استقلال را رها نمى كند زيرا نمى خواهد حاصل دسترنج خود و تيم آماده اى كه درست كرده را در آستانه ليگ قهرمانان آسيا با فرد ديگرى تحويل دهد. از طرف ديگر امير به خوبى مى داند كه پيوستن با ساير تيم هاى ليگ برترى نيز در اين برهه حساس زمانى ريسك بسيار بزرگى محسوب مى شود و اگر نتواند موفقيت نسبى كسب شده در استقلال را تكرار كند، بدون شك اعتبار مربيگرى اش خدشه دار مى شود روى همين اصل حتى اگر با مديران باشگاه مشكلات هم داشته باشد، آن را علنى نمى كند و ترجيح مى دهد تا پايان مرحله گروهى ليگ قهرمانان با آن كنار بيايد. اين روزها شايعه شده كه قلعه نويى در نيم فصل ليگ هشتم استقلال را رها مى كند و براى ادامه كار راهى سپاهان اصفهان يا مس كرمان خواهد شد، تيم هايى كه اتفاقاً مديران آن رابطه گرمى با امير دارند.
دستياران امير به اروپا مى روند
باشگاه استقلال قصد دارد براى افزايش سطح كيفى و ارتقاء دانش فنى مربيان خود اقداماتى را انجام دهد. طبق خبرهاى رسيده قرار است با هماهنگى امير قلعه نويى دستياران او در فواصل زمانى مختلف و هنگامى كه عدم حضورشان به تيم لطمه نمى زند رهسپار دوره هاى خوب مربيگرى در اروپا شوند و به اين طريق با علم روز فوتبال جهان آشنا شوند. ظاهراً مقرر شده تا پيرامون اين داستان هماهنگى هاى لازم صورت بگيرد. البته با توجه به حساسيت شرايط آبى پوشان و در پيش بودن ليگ قهرمانان باشگاه هاى آسيا به احتمال بسيار زياد اگر حضور مربيان استقلال در دوره هاى فوق قطعى شود مردانى همچون فكرى و مرفاوى اواخر بهار آينده يا اوايل تابستان سال آينده اعزام مى شوند.
استقلال هم اكنون مدعى جدى كسب عنوان قهرمانى محسوب مى شود و طبيعى است كه تمام اركان باشگاه بخواهند روند فوق را حفظ كنند اما از سوى ديگر طبيعى است كه حاشيه هاى تيم نيز همزمان با افزايش حساسيت هاى موجود، سير صعودى طى كند و اين يعنى احتمال به دردسر افتادن استقلال طى روزهاى آتى اين طور كه از شواهد امر پيداست؛ استقلالى ها در نيم فصل دوم تدابير سختگيرانه ترى را براى بازيكنانى كه عليه كادر فنى مصاحبه كنند اتخاذ خواهد شد و جرايم نقدى سنگين ترى نيز برايشان در نظر گرفته خواهد شد. ظاهراً اين جرايم در مورد بازيكنانى كه از نيمكت نشينى هم گلايه داشته باشند و آن را به مطبوعات بكشانند نيز اعمال مى شود زيرا قلعه نويى نمى خواهد به هيچ عنوان اوضاع تيمش بر هم بريزد.از نيم فصل دوم
جريمه استقلالى ها سنگين تر مى شود
باشگاه استقلال از فصل آينده تجديد نظرى اساسى در قراردادهاى خود با بازيكنان (و احتمالاً كادرفنى) خواهد داشت و شكل كار را به صورتى حرفه اى تر پيش مى برد. براساس آخرين خبرهاى دريافتى اساس كار بر مبناى عقد قراردادهاى بيشتر از يك سال استوار مى شود تا مهره هاى كليدى تيم بين ۲ تا ۳ سال قرارداد ببندند. (البته اين خبر را قبلاً در به نظر مى رسد سياست جديدى هم دنبال شده و به مرحله اجرا در خواهد آمد. براساس اين روش، قراردادها به گونه اى تنظيم مى شود كه اگر بنابر دلايلى در ميانه راه زمينه براى تداوم همكارى حاصل نشد و طرفين نتوانستند با يكديگر به تفاهم كارى دست يابند. قرارداد به گونه اى فسخ شود كه باشگاه بابت آن غرامت ندهد و در نهايت فقط مبلغ مندرج در قرارداد را به حساب طرف مقابل واريز كند. البته اين طور كه از شواهد امر پيداست، اگر استقلالى ها با بازيكنان برزيلى مورد نظرشان قرارداد بندند. اين مسأله از همين فصل آغاز مى شود و طبق بندى كه در قرارداد آنها گنجانده خواهد شد اگر اين بازيكنان در ميانه راه و قبل از پايان تعهداتشان آزاد اعلام شوند، استقلال به آنها جريمه پرداخت نمى كند.نكته مهم در قراردادهاى جديد استقلال؛به هيچكس نبايد غرامت بدهيم
آرش برهانى، مهاجم تيم استقلال طى اظهارنظرى گفت: در طول مدتى كه براى استراحت به دوبى سفر كرده بودم، چند جلسه تمرين كرده ام و آمادگى لازم را از دست نداده ام. از لحاظ بدنى هيچ مشكلى ندارم و خوشبختانه كادرفنى نيز از من رضايت دارد.وى ادامه داد: در حال حاضر تمام بازيكنان به خودباورى رسيده اند و از هر لحاظ آماده اند تا در ديدارهاى باقى مانده از نيم فصل اول عملكرد مطلوبى داشته باشيم و به اميد خدا به صدر جدول برسيم.برهانى در خصوص تيم ملى نيز گفت: خيلى دوست داشتم اكنون به همراه تيم ملى در امارات بودم. به هر حال سرمربى ترجيح داد از من دعوت نكند و من هم احترام مى گذارم. اميدوارم مقابل امارات نتيجه اى خوب كسب كنيم و خودمان را در جدول بالا بكشيم. معتقدم اگر موفق به شكست امارات شويم، مى توانيم به صعود به جام جهانى خيلى اميدوار مى شويم.وى تصريح كرد: استقلال در حال حاضر هجومى ترين تيم ايران است. حضور مهاجمان بسيار خوب در خط حمله استقلال در اين موضوع نقش قابل توجهى داشته باشد.وى در مورد آقاى گلى نيز افزود: مانند همه مهاجمان دوست دارم آقاى گل شوم اما بيش از هر چيز دوست دارم آقاى گلى ام با قهرمانى استقلال در ليگ همراه باشد چرا كه اگر در پايان فصل صدرنشين نباشيم و من هم آقاى گل شوم فايده اى ندارد.برهانى: دوست دارم آقاى گلى ام با قهرمانى استقلال همراه باشد
ناجى استقلال روى نيمكت
عليرضا عباسفرد، نيمكت نشين استقلال كه در بازى تيمش مقابل ملوان هنگام ورودش به زمين و با به ثمر رساندن گل توانست در دقايق پايانى تيمش را از يك شكست حتمى نجات دهد در بازى مقابل فولاد در ليست ۱۸ نفره است اما بايد بازى را از روى نيمكت تماشا كند و شايد به عنوان يار ذخيره وارد بازى شود.
استقلال كانون جنگ هاى پنهان است و بحران هاى زير خاكستر... استعفاى شنبه شب امير قلعه نويى كه البته از سوى واعظى آشتيانى پذيرفته نشد را بايد به نوعى فوران آتشفشانى خواند كه پيش از اين خفته و خوابيده به نظر مى رسيد اما اينگونه نبود. استعفاى امير قلعه نويى در حقيقت حكم تأييدى بود بر شايعات مربوط به اختلاف مديرعامل باشگاه...جنگ مشاورها
اين جنگ و دعوا از لحظه اول ورود واعظى به استقلال وجود داشت. وقتى اطرافيان واعظى خوشحال و خرسند از حضور در عرصه با بى احتياطى به حضور اصغر شرفى در رأس كادرفنى باشگاه اشاره كردند و خبر به گوش اطرافيان امير رسيد. بازى از آنجا شروع شد... نتايج خوب استقلال و بردهاى پى در پى و پرگل باعث شد تا موقعيتى براى پرداختن به اين اختلافات پيش نيايد. ليگ هم به صورت فشرده برگزار مى شود و همين قضيه تمام تمركز اهالى باشگاه و تيم را جذب مسابقات مى كرد اما اين تعطيلى به وجود آمده به خاطر بازى با امارات همان فرصت و وقت صاف كردن حساب ها بود. مخالفت واعظى با پرداخت هزينه هاى سفر بازيكنان برزيلى شايد نكته مهمى نبود اما باز هم صحبت هاى اطرافيان به گوش امير رسانده شد. اين وسط جنگ در جبهه هاى غيرمستقيم و زيرزمينى دنبال مى شد... در محوطه نفوذ و آنتن دهى تلفن ها و سرعت انتقال پيامك ها... استعفاى امير قلعه نويى پايان اين دعواها بود... پايان دعواهايى كه به استعفاى امير و نپذيرفتن آن توسط مديرعامل رقم خورد. جنگ تلفن ها و مشاوره هاى غير رسمى در حوزه رسمى به صلح رسيد. اگر گفتيد حالا چه كسى در معادله قدرت دست بالا را دارد؟!
امير قلعه نويى سرمربى استقلال طى اظهارنظرى گفت: من به استعفا فكر نمى كنم. وى با بيان اينكه بحران سازان مى خواهند آرامش استقلال را از بين ببرند، اظهار كرد: اين روزها بارها شنيده ام كه روزنامه هاى مختلف به طنز نوشته اند كه استقلال بى خبر و جنجالى نمى خواهيم، همه فكر و ذهن ما در باشگاه استقلال از واعظى آشتيانى گرفته تا بچه هاى تيم به شكست دادن فولاد معطوف است و به وجود آمدن اين شايعات به خاطر آرامش ماست.وى درباره خبرهايى مبنى بر استعفايش از استقلال گفت: قلعه نويى مرد روزهاى سخت است و من كسى نيستم كه با خرده مشكلات كنار نيايم. من ارتباط خوبى با آشتيانى دارم و هر هفته جلسات ۲ نفره ما در ابتداى هفته برگزار مى شود. ديروز صبح هم اين جلسه برگزار شد و اتفاقاً با آشتيانى درباره اين شايعات صحبت كرديم كه وى به من توصيه كرد به مسائل حاشيه اى و بى اساس توجه نكنيم. ما، بر سر اصول و كليات همفكر و هم عقيده هستيم. قلعه نويى «صداقت» را يكى از مهمترين فاكتورهاى مديريت واعظى آشتيانى دانست و گفت: به صداقت آشتيانى ايمان دارم و هواداران استقلال اطمينان داشته باشند كه من به استعفا فكر نمى كنم و نگرش ما در استقلال حضور قدرتمند در ليگ قهرمانان آسيا و قهرمانى در ليگ برتر خواهد بود و من قول داده ام كه استقلال را قهرمان كنم و مطمئن باشيد تا به قول خود عمل نكنم از استقلال نمى روم .قلعه نويى: استعفا نمى دهم ، مرد روزهاى سخت هستم
هادى شكورى، مدافع تيم استقلال شرايط فعلى تيمش را خوب توصيف كرد و گفت: پس از انجام تمرينات خوب و منظم به دنبال اين هستيم كه مقابل فولاد بازى خوبى را انجام دهيم و به اميد خدا ۳ امتياز را كسب نماييم. فولاد تيم سرسختى است و ديدار با آنها بسيار دشوار است. با اين حال ما براى كسب ۳ امتياز اين مسابقه ، نهايت تلاش خود را انجام خواهيم داد. وى در خصوص محروميت پيروز قربانى در ديدار با فولاد اظهار داشت: پيروز كاپيتان ماست و قطعاً پر كردن جاى او سخت است. با اين حال مدافعان خوبى در استقلال حضور دارند و قطعاً هر كس در تركيب باشد نهايت تلاش خود را براى موفقيت تيم انجام خواهد داد. وى گفت: برگزارى ۲ نوبت تمرين در هر روز خسته ام كرده است و قصد دارم با قلعه نويى صحبت كنم تا يك روز به من مرخصى دهد و شاداب تر از قبل در تمرينات آينده حضور يابم.شكورى تصريح كرد: خط دفاع ما يكى از بهترين خطوط دفاعى ليگ است. در چند بازى اخير، خيلى خوب در ساختار دفاعى تيم انجام وظيفه كرده است. اكثر گل هايى را كه دريافت كرده ايم روى اشتباهات فردى بازيكنان بوده و با تمريناتى كه انجام داده ايم اين مشكل در بازى با فولاد نيز برطرف خواهد شد.شكورى: پُر كردن جاى پيروز سخت است
استقلال از اواخر بهمن در مسابقات جام حذفى
با كناره گيرى تيم داماش گيلان از مسابقات جام حذفى استقلال يك مرحله در اين مسابقات جلو افتاد. طبق شنيده هاى ما با اين تفاسير استقلالى ها از اواخر بهمن ماه در اين مسابقات به طور رسمى حضور پيدا خواهند كرد؛ چون مرحله بعدى اين مسابقات با توجه به فشردگى مسابقات ليگ برتر و همچنين ديدارهاى تيم ملى در مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ در اين برهه از زمان برگزار خواهد شد. شايان ذكر است آبى پوشان در مرحله بعدى بايد با برنده مس كرمان - مس رفسنجان بازى كنند.
استقلال در دور برگشت ۸ بازى خارج از خانه دارد
۳ هفته ديگر مسابقات ليگ برتر به نيم فصل خود خواهد رسيد. گفتنى است استقلال تا نيم فصل تمام بازى هاى خود را در تهران برگزار خواهد كرد اما در دور برگشت بايد اكثر بازى هاى خود را در خارج از خانه بازى كند. نكته جالب اينكه آبى پوشان يك شانس هم آورده اند چون بايد بازى خود در دور برگشت مقابل پيكان را هم دوباره در ورزشگاه آزادى برگزار كنند. با اين حساب استقلال ۸ بازى خارج از خانه دارد و اين باعث بروز مشكلاتى در اين تيم خواهد شد. گفتنى است استقلال بيشترين امتيازات اين فصل خود را در بازى هاى خانگى به دست آورده است.
ناراحتى قلعه نويى از مصدوميت جبارى
مجتبى جبارى هافبك استقلال اين روزها به دور از ميادين فوتبال است. گفتنى است اين بازيكن از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگى شده است به طورى كه گفته مى شود حداقل ۴ هفته نمى تواند براى استقلال به ميدان برود.طبق شنيده هاى ما مصدوميت جبارى بشدت قلعه نويى سرمربى آبى پوشان را ناراحت كرده است به نحوى كه هر روز از دكتر نوروزى پزشك تيم پيگير وضعيت اين بازيكن مى باشد. نكته جالب اينكه به احتمال فراوان جبارى تا پايان نيم فصل اول نمى تواند براى آبى پوشان به ميدان برود و سرمربى استقلال بايد فكرى براى حل اين مشكل بكند.
حتى اگر قهرمان ليگ برتر شود
امير از استقلال نمى رود
«استقلال را قهرمان ليگ حرفه اى مى كنم و از اين تيم مى روم.» اين جمله امير قلعه نويى سر و صداى بسيار زيادى به پا كرده است. وى اين عبارت را در پاسخ به شايعه جدايى قريب الوقوع خود از جمع آبى پوشان (در نيم فصل ليگ هشتم) بيان كرد تا به زعم خود بر تمام شايعات خط بطلانى كشيده باشد اما ظاهراً اين تمام ماجرا نبوده است و احتمالاً حكايت به گونه ديگرى پيش خواهد رفت. بر اساس خبرهاى دريافتى، برخى از مسئولان باشگاه معتقدند حتى اگر استقلال قهرمان ليگ برتر شود بازهم امير در اين تيم مى ماند و آن گاه حواسش را معطوف به ليگ قهرمانان مى كند. اين افراد در توجيه ادعاى خود مدعى هستند قلعه نويى بعد از قهرمانى استقلال در سال ۸۵ نيز بر طبل جدايى كوبيد اما چندى بعد قراردادش را تمديد كرد و اگر سرمربى تيم ملى نمى شد، از جمع آبى ها جدا نمى گرديد
نگرانى بزرگ استقلالى ها
جبارى غايب ليگ قهرمانان
همان طور كه حدس مى زديم مصدوميت مجتبى جبارى شديدتر از حدى است كه تصور مى كرديم و متأسفانه به نظر مى رسد اين بازيكن خوش تكنيك كه قطعاً در چنين برهه حساس زمانى مى توانست كمك حال خوبى براى خط هافبك تيم ملى باشد، دوباره بايد دشوارى عمل جراحى و دوران نقاهت را به جان بخرد. البته به نظر مى رسد آسيب ديدگى جبارى صرفاً باعث ناراحتى خود او نشده و افراد ديگرى را هم به معناى واقعى كلمه درگير ماجرا كرده است. طبق آخرين خبرهاى دريافتى، مسئولان و مربيان استقلال پيرامون وضعيت جبارى خيلى نگران هستند و اين نگرانى به وضوح در چهره هايشان موج مى زند. حتى بحث پيرامون هافبك طراح آبى ها نيز اين روزها به طور جدى ميان استقلالى ها وجود دارد. در ارتباط با اين داستان شايد برايتان جالب باشد كه بدانيد برخى از صاحب منصبان استقلال بيم آن دارند كه آسيب ديدگى جبارى سنگين تر از حد اعلام شده باشد و روند بهبودى او وقت زيادترى را بطلبد به طورى كه امير قلعه نويى نتواند از وجود اين مهره كليدى در ليگ قهرمانان آسيا استفاده كند. اتفاقى كه اگر رخ بدهد بدون شك ضربه بزرگى به كل مجموعه استقلال وارد مى كند چون قلعه نويى بلافاصله پس از فتح جام حذفى بر روى جبارى به عنوان اميد اول خود جهت حضور در ليگ قهرمانان حساب باز كرده بود.
حرف هاى جذاب
قلعه نويى همچنان در ازبكستان طرفدار دارد
اگر به خاطر داشته باشيد پاييز سال گذشته صحبت هاى زيادى پيرامون پيوستن امير قلعه نويى به تيم پاختاكور ازبكستان بر سر زبان ها افتاد و اتفاقاً مسأله حتى در رسانه هاى آن كشور نيز سر و صداى زيادى به پا كرد زيرا مديرعامل آن باشگاه ابتدا منكر مذاكره با قلعه نويى شد و ...در اين ميان امير بهار امسال بعد از قهرمان كردن استقلال در جام حذفى هم راهى ازبكستان شد اما همان طور كه اغلب كارشناسان تصور مى كردند هيچ قراردادى منعقد نكرد و به تهران بازگشت. در همين مورد ظهر ديروز شنيديم قلعه نويى هنوز هم به واسطه دوستانى كه در تاشكند دارد، مى تواند در ازبكستان صاحب تيم شده و اگر بخواهد،شرايط براى اينكه بتواند يك تيم دسته اولى اين كشور را هدايت كند فراهم خواهد شد.
پشت پرده داستان برزيلى ها
همه مى خواهند قلعه نويى «مسئول» شود
داستان برزيلى هاى استقلال واقعاً خسته كننده شده است زيرا هر روز كه مى گذرد اتفاقات عجيب ترى در موردشان رخ داده و اخبار جديدترى بر سر زبان ها مى افتد. البته اين اخبار در اوايل كار براى هواداران جذاب بود اما حالا كم كم خود آنها را نيز دلزده كرده است و همه به دنبال ختم ماجرا و پايان اين موضوع هستند كه به اعتقاد اغلب كارشناسان بيش از حد طول كشيده است. در نگاه اول، داستان كاملاً ساده است. استقلال بازيكن مى خواهد و قرار شده از برزيل ۲ نفر بيايند، حالا يا آنها را مى خرند يا مورد تأييد قرار نمى گيرند. بنابراين قاعدتاً نبايد ماجرا خيلى عجيب شود اما اصل بر سر همان «تأييديه» است كه خيلى سروصدا به پا كرده و باعث شده مسأله حسابى پيچيده شود. در همين مورد صبح ديروز از يك مقام آگاه شنيديم مهمترين دليلى كه باعث بروز اين جريانات شده نقش امير قلعه نويى در آمدن برزيلى هاست!ظاهراً در استقلال همه مى خواهند امير قلعه نويى به عنوان سرمربى استقلال مسئوليت حضور برزيلى ها در ايران را پذيرفته و قبل از اينكه با آنها قرارداد رسمى منعقد شود، رسماً توانايى فنى آنها را تأييد كند تا بعداً اگر اين ۲ بازيكن ضعيف از آب درآمدند، بر سر اينكه چه جريانى باعث جذب برزيلى ها شد، جنجال برپا نشود.
صعود به يك چهارم نهايىامير قلعه نويى در آخرين اظهارنظر خود مدعى شده بعد از قهرمانى استقلال در ليگ برتر و موفقيت آبى پوشان در ليگ قهرمانان آسيا از اين تيم خواهد رفت. هر چند در مورد ادعاى امير شايعات زيادى به گوش مى رسد اما خيلى ها مى خواهند بدانند منظور قلعه نويى از موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا چه بوده است. در همين رابطه يكشنبه شب از زبان يك مقام آگاه شنيديم كه سرمربى استقلال تمام تلاش خود را به كار مى بندد تا اين تيم از مرحله گروهى ليگ قهرمانان صعود كرده و به جمع ۸ تيم پايانى اين پيكارها راه يابد و در واقع اگر اين اتفاق رخ بدهد، استقلال از نظر امير قلعه نويى كارنامه اى موفق در جمع آسيايى ها داشته است. شايان ذكر است طى ۶ دوره برگزارى ليگ قهرمانان آسيا فقط ۳ تيم پاس، سايپا و سپاهان توانسته اند به عنوان نمايندگان ايران از مرحله گروهى اين مسابقات صعود كنند.
هدف اصلى قلعه نويى در آسيا
تقى پور: به خاطر بازى كردن راضى به مصدوميت و محروميت سايرين نيستم
ابراهيم تقى پور، مدافع تيم استقلال درخصوص ديدار روز جمعه تيمش مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: ديدار با فولاد از ۲ جهت براى ما اهميت دارد. در وهله اول به ۳ امتياز اين ديدار فكر مى كنيم و در وهله دوم نزديك شدن به صدر جدول برايمان مهم است. در اين مسابقه بايد تمام تلاشمان را به كار بنديم تا پيروزى را به دست آوريم. جدا از اين مسأله ما در اين مسابقه ميزبان هستيم و بايد از اين امتياز استفاده كنيم. ديدارهاى خانگى را نبايد از دست دهيم. فولاد تيمى است كه مقابل تيم هاى بزرگ همواره بهترين بازى خود را به نمايش مى گذارد و اين موضوع كار ما را سخت مى كند. با اين حال مطمئن هستم اگر حواسمان را جمع كنيم ۳ امتياز را به اندوخته خود مى افزاييم و شرايط خود را در جدول رده بندى بهبود مى بخشيم.وى درخصوص محروميت پيروز قربانى نيز گفت: پيروز كاپيتان تيم ماست و در همه بازى هاى گذشته مان نقش قابل توجهى داشته است.قطعاً نبود او ما را با مشكل مواجه مى كند. با اين حال بازيكنان خوب ديگرى هم داريم كه تمام فكر و ذهنشان پر كردن جاى خالى پيروز است.وى ادامه داد: خيلى دوست دارم مقابل فولاد به ميدان بروم. اگر اميرخان اين فرصت را به من بدهد از آن به بهترين شكل ممكن استفاده خواهم كرد. بعد از مصدوميتى كه برايم به وجود آمد ديگر نتوانستم در تركيب اصلى استقلال جاى بگيرم اما شرايط بدنى ام خوب است و آماده هستم مقابل فولاد براى تيمم انجام وظيفه كنم.تقى پور تصريح كرد: براى بازى كردن راضى نيستم ساير بازيكنان مصدوم يا محروم شوند. من تمرين مى كنم و سعى مى نمايم بدنم را آماده نگه دارم. ديگر همه چيز به نظر سرمربى تيم بستگى دارد و اگر آماده باشم در تركيب استقلال به ميدان مى روم.وى افزود: در حال حاضر بيش از هر چيز به پيروزى مقابل فولاد مى انديشيم. قهرمانى در نيم فصل مهم است اما براى به دست آوردن آن بايد فولاد را ببريم و اينكه اكنون قهرمانى ما در نيم فصل بيش از حد مطرح شود جايز نيست.
بيك زاده در ليست فروش استقلال نيست
اين روزها شايعاتى درخصوص هاشم بيك زاده هافبك تيم استقلال شنيده مى شود حتى گفته شده اين بازيكن در ليست فروش آبى پوشان نيز قرار دارد. در اين رابطه با يكى از مسئولان باشگاه استقلال تماس گرفتيم. او با رد اين مطلب نيز گفت: بيك زاده از جمله بازيكنانى است كه كادرفنى استقلال و در رأس آنها امير قلعه نويى سرمربى اين تيم اعتقاد ويژه اى به اين بازيكن دارد. حضور وى در ليست فروش شايعه اى بيش نيست.شايان ذكر است بيك زاده در ديدار استقلال مقابل منتخب كرج يكى از بهترينهاى زمين بود وحتى موفق شد يك گل هم به ثمر برساند به نحوى كه باعث رضايت قلعه نويى هم شد.
مصدوميت حسين كاظمى برطرف شد
حسين كاظمى هافبك استقلال كه در جريان تمرين روز يكشنبه اين تيم دچار مصدوميت شده بود در ديدار دوستانه تيمش مقابل آپادانا به ميدان رفت. طبق شنيده هاى ما اين روزها كه مجتبى جبارى به دليل مصدوميت، حداقل يك ماه به دور از ميدان است اگر كاظمى هم دچار آسيب ديدگى مى شد باعث نگرانى كادر فنى آبى پوشان بود.