من یه پی ای پی دارم از اول تابستون که اپدیت کردم به 5.51 بی استفاده مونده هنوز راهی برای کپی خور کردنش نیست.
من یه پی ای پی دارم از اول تابستون که اپدیت کردم به 5.51 بی استفاده مونده هنوز راهی برای کپی خور کردنش نیست.
شما يكي دو هفته هم صبر كني همه چي حل ميشه ايشالا. چيزي نمونده 6.20 رو هك كنن.نقل قول:
دوست شما اين ورژنو به وسيله ي chikhen ميتونه خيلي راحت هك كنه.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3829304&postcount=11
خوب اول بايد بره توي setting بعد گزينه system information تا ورژن فريمور معلوم بشه شايد اصلا كپي خور نيست دستگاهش. گيم هارو توي چه پوشه اي ميريزه؟نقل قول:
سلام
دوستان من میخوام PSP بخرم لطفا راهنماییم کنید
من اصفهان هستم
خرید این کنسول نوصیه نمیشه به علت معلق بودن -- ورژن 6.02 و قیمت نامعقول:5:نقل قول:
من یه پیشنهاد بهت میدم.نقل قول:
اگه گیمر نیستی و فقط برا سرگرمی میخوای و دردسر حمل هم نمیخوای،برو یه ipod touch بگیر.:10:
اقا من یه چند وقتیه از مموری استیکم دچار مشکل شده اعصابم رو ریخته به هم
نه میتونم چیزی پاک کنم نه میتونم چیزی اضافه کنم
تازه وقتی کل فایلهای توی مموری رو select میکنی تا ببینی حجم اش چقدره نزدیک به 400 گیگ :18: !!!!!!!!!!! بهت نشون میده (مموری 8 گیگ)
یه بارم با نورتون چکش کردم هیچ ویروسی توش نداشت ولی خب میگم یه دردی داره دیگه
فورمت اش هم نمیشه کرد وگرنه میکردم
ولی خب بازم مموری سالمه و کار میکنه فقط نمیشه بازی رو سیو کرد (گفتم نمیشه چیزی توی مموری ریخت)
یه چند تا از فولدرهای سیو و موزیکم هم تبدیل شدن به فایلهایی با ظرفیت 40-50 گیگ و دیگه کار نمیکنن
اگه کسی بتونه کمکم کنه درستش کنم منو حسابی شرمنده ی خودش میکنه
THX
رمت دچار ویروسه اسم ویروسش یادم نیست ولی جدیده و فلش دیسک ها و حافظه های خارجی که به رم ریدر متصل میشن رو گرفتار میکنه
متاسفانه برنامه ای که این ویروس رو حذف میکنه رو هم بیاد ندارم...
ولی اگه بگردی پیداش میکنی!
نقل قول:
سلام
دوستان من میخوام PSP بخرم لطفا راهنماییم کنید
من اصفهان هستم
البته اینو یادت باشه ایپاد هم دردسر زیاد دارهنقل قول:
من یه پیشنهاد بهت میدم.
اگه گیمر نیستی و فقط برا سرگرمی میخوای و دردسر حمل هم نمیخوای،برو یه ipod touch بگیر.
اگر دردسرش بیشتر نباشه کمتر هم نیست
سلام دوستان. من قصد خرید PSP دارم و از چیزایی که خوندم حدس می زنم که PSP 3000 بهتر باشه. اما چند تا سوال دارم که اگه لطف کنین جواب بدین ممنون می شم.
-آیا هنوز PSP 3000 کپی خور دائم نشده؟ اگه نشده، از خبرهای موجود حدس می زنید تا چند وقت دیگه کپی خور دائم بشه؟
-به نظرتون بهتره که من منتظر بمونم تا پس از کپی خور دائم شدن بخرم یا اینکه خودم هم میتونم بعد از خریدن کپی خور دائمش کنم؟
-آیا واقعا می شه از وایرلس دستگاه برای استفاده از اینترنت در جایی مثل دانشگاه (که امکان اتصال وایرلس رو داره) استفاده کرد؟ -آیا قابلیت دانلود هم داره؟ (چه با وایرلس عمومی و چه بوسیله share کردن ADSL خانگی)
-آیا می شه گرافیک بازی هاش رو حداقل با PS2 مقایسه کرد؟ ( احتمالا به هیچ وجه قابل مقایسه با PC نیست!)
-شما هم با نظر من در مورد بهتر بودن PSP 3000 موافقید؟ (البته بدون توجه به کپی خور موقت بودنش)
در آخر هم اگه لطف کنید و قیمت روز PSP 3000 رو بگید ممنون می شم.
ببخشید که تعداد سوالام زیاد شد، من مدت هاست که دنبال پاسخ این سوالا هستم. ممنون می شم اگه دوستان جواب بدن.:20:
دوستان پیشنهاد میکنم بازی socom fire team bravo 3 را حتما بازی کنید .
واقعا عالی هست و لذت بخشه با گیم پلی و گرافیک خوب .
نه نشده - شاد همین فردا شاید 10 سال دیگهنقل قول:
سلام دوستان. من قصد خرید PSP دارم و از چیزایی که خوندم حدس می زنم که PSP 3000 بهتر باشه. اما چند تا سوال دارم که اگه لطف کنین جواب بدین ممنون می شم.
-آیا هنوز PSP 3000 کپی خور دائم نشده؟ اگه نشده، از خبرهای موجود حدس می زنید تا چند وقت دیگه کپی خور دائم بشه؟
-به نظرتون بهتره که من منتظر بمونم تا پس از کپی خور دائم شدن بخرم یا اینکه خودم هم میتونم بعد از خریدن کپی خور دائمش کنم؟
-آیا واقعا می شه از وایرلس دستگاه برای استفاده از اینترنت در جایی مثل دانشگاه (که امکان اتصال وایرلس رو داره) استفاده کرد؟ -آیا قابلیت دانلود هم داره؟ (چه با وایرلس عمومی و چه بوسیله share کردن ADSL خانگی)
-آیا می شه گرافیک بازی هاش رو حداقل با PS2 مقایسه کرد؟ ( احتمالا به هیچ وجه قابل مقایسه با PC نیست!)
-شما هم با نظر من در مورد بهتر بودن PSP 3000 موافقید؟ (البته بدون توجه به کپی خور موقت بودنش)
در آخر هم اگه لطف کنید و قیمت روز PSP 3000 رو بگید ممنون می شم.
ببخشید که تعداد سوالام زیاد شد، من مدت هاست که دنبال پاسخ این سوالا هستم. ممنون می شم اگه دوستان جواب بدن.
انتظار !!! بیهوده ترین کار - اگه واقعا خریداری همین فردا برو بخر وگرنه شاید اگه کپی خور دایم هم بشه باز نگیریش
اره چرا نشه
حد نهایت گرافیک PSP شاید برابر با PS2یا شاید حتی کمی بیشتر هم باشه
اره 3000 بهترینه
فکر کنم با مخلفاتش (رم , کیف و ...) برات 250 اب بخوره
ممنون از راهنمایی شما.:11:نقل قول:
میشه لطفا قیمت بدون مخلفاتش رو هم بگید؟
بدون مخلافتش تو تهران(اگه آدرس دقیق خواستی بگو)170 آب می نوشه!!!!نقل قول:
البته به دوستان تو اصفهان 300 هم انداختن!!!!:41:
ولی بهتره مخلفاتش رو هم بگیری!!!!
من 3000 دارم و بسیار هم راضیم!!!!
راستی در مورد گرافیک:
اگه بینps2 با کامپیوتر 3 فاصله باشه psp اینجاست که شکلک می ذارم!!!!
pc
بالاتر از متوسط:5:
متوسط
ضعیف
ps2
یعنی نزدیک به کامپیوتر!!!!
اگه سوال دیگه ای داشتی در خدمتیم جیگر!!!!
بابا اذیتمون نکن! یعنی گرافیکش از PS2 بالاتره؟:18: آخه بازی های PS2 دی وی دی 4.7 گیگی هستن ولی بازی های PSP یو ام دی 1.8 گیگی. چه طور ممکنه که گرافیکش از PS2 بیشتر باشه؟!نقل قول:
به هر حال دستت درد نکنه، حالا اون آدرست رو هم بگو شاید لازممون شد:11:.
سلام
من قصد خرید 2000 رو دارم که کپی خور شده هستش.میخواستم بدونم وقتی به جدیدترین فیرم ویر آپدیتش میکنم کپی خورش میپره.آخه مدل 2000 کپی خورش دائمه مثل 3000 نیست که موقت باشه هی هردفعه بخوای کپی خورش کنی.میخوام بدونم جدیدترین فیرم ویرش چیه که آپدیت شه کپش خورش دائم بمونه؟
من psp 3004 pb دارم...جديدن بازي rock band ميريختم بعد وقتي بازي رو ميكردم ميومدم بيرون ميزاشتم رو حالت خواب روشن ميكردم مينوشت no game.. كه با راهنمايي يكي از بچه ها متوجه شدم كه مشكل از بازي rock band و با پاك كردن بازي مشكل حل شد..ولي مشكل اينجاست من خيلي دوست دارم اين بازي رو..راهي نيست يا كاري نميشه كرد كه اين مشكل پيش نياد..همون كسي كه راهنايي كرد كفت تو فولدر iso ي فايل txt بسازم..كه اين كارم كردم ولي مشكل حل نشد..يعني تو فولدر iso راست كليك كردم زدم new بعد text dcument ولي مشكل حل نشد..راه حلي داره؟
سلام آيا كسي با infrared پي اس پي تا به حال كار كرده؟
جناب sosk666!محترم.شما باس تو فولدر game اینو که میفرمایید بسازید.:31:
---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
علیک سلامنقل قول:
شما یه چیزی خوندی،اشتباه خوندی.
اون 2000 که میگی کپی خورش دایم هست الان نو گیر نمیاد.باس دست 2 پیدا کنی
این 2000 جدیدا هم مثل 3000 ها کپی خور موقت دارن.
آخرین ورژنی هم که -- شده 5.03 هست.
اینو با بالایی بکنید 1ی:31:(ماشالا سیستم جدید):20:
دقیقا یادم نیست تو پوشه ms0:/psp/game بود یا ms0:/iso .... تو توی جفتش همون فایل txt رو قرار بده.نقل قول:
پی اس پی رو هم قبلش یه ریستور دیفالت بکن(system settings/restore default settings)
مموری رو هم قبلش یه فرمت بکنی بد نیست....
البته اول از سیو گیمهات یه کپی بگیر
موفق باشی
منظور از قدرت بیشتر PSP توانایی پردازش چندضلعی ها در ثانیه است. CPU پلی استیشن 2 در 294.912 MHz و در مدل جدیدترش در 299 MHz کلاک شده که حداکثر توان CPU در PSP به 333 MHz میرسه که قدرت بیشتر PSP در پردازش چندضلعی در واحد زمان رو نسبت به PS2 میرسونه.نقل قول:
خسته نباشید.نقل قول:
میشه آدرس بدین تهران کجا 170 میده!!!!!!!:18:
من اصفهانم ، 2جا معروفش رو 250 قیمت میدن!:41:
1-2 هفته دیگه دارم میام تهران!
اگه تهران 170 باشه که خوب میزارم 2 هفته دیگه از همون تهران بگیرم!؟؟؟؟:8:
نقل قول:
همین 2000 رو از سونی سنتر رفتم پرسیدم آک بود میگفت دائمه.ولی سوال منو جواب ندادید اگه به فیرم ویر بالاتر از 5.03 که میگید آپدیتش کنم دائمش میپره یا نه؟آخه شنیدم فیرم ویر جدید رزولوشن 640*480 رو ساپورت میکنه.منم میخوام.چی کار کنم
اگه دائم هست میشه تا 5.50 آپ کرد.نقل قول:
رزولوشن، مگه میشه؟؟؟!!!!!:18:
به اینجا برید ببینید:نقل قول:
کد:http://pspcenter.ir/%d8%a2%d9%be%d8%af%db%8c%d8%aa-%d9%81%d8%b1%db%8c%d9%85%d9%88%d8%b1/comment-page-1/#comment-2671
سلام.
من امروز رفته بودم میدان امام خمینی برای قیمت کردن PSP .یکی از مغازه های طبقه همکف پاساژ لباف رفتم که بپرسم. گفت 3000 دارم 245 تومان. گفتم کپی خور موقته دیگه؟ گفت نه دائمه! گفتم دائمش که هنوز نیومده، گفت چرا، دو روزه اومده، منم با تضمین بهت می دم. نمی دونم راست می گفت یا نه، ولی خوب به قول خودش ضمانت می کرد دیگه. هر جای دیگه هم رفتم، فقط موقتشو داشتن. حتی فتحی هم رفتم، گفت کپی خور نشدشو دارم 180 . حالا موندم که کی راست میگه،چی کار کنم.
شماها خبری از کپی خور دائم شدنش ندارین؟
یه سوال دیگه هم دارم. این فرمویر 5.50 رو نمی شه کپی خورش کرد یعنی، که فتحی می ده 180؟
کسی نیست یکم منو ذاهنمایی کنه؟؟؟
بستگی به مادر بورد پی اس پی شما داره....نقل قول:
برای 2000 مادربورد جدید یعنی همون TA-088 V3 و همه 3000
که همون 5.03 باید باشه.... و اخریش 5.03gen.c
و در غیر اینصورت : (برای فت و اسلیم قدیمی و یا همون کپی خور دائم)
CFW.5.50.GEN-D3
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
نسخه 5.03 و 170 ؟؟ خدا رحمتش کنه.... الان بالای 210-220 شدهنقل قول:
---------- Post added 22-02-2010 at 12:03 AM ---------- Previous post was 21-02-2010 at 11:59 PM ----------
دقیقا بفرمایید دنبال چه چیزی هستید!؟:46:نقل قول:
که برم 2000 بگیرم که دائم باشه بعدش میتونم با آپدیت کردن به رزولوشن 640*480 که میگن داره برسم یا نه؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟
عزیزم...نه نوش تو بازار هست.... اگر هم باشه به صرفه نیست (قیمت) .... 640*480 هم اونی نیست که شما فکر می کنید!نقل قول:
آقايون پست من پاك شد؟!
بابا چرا هیچ کس جواب این رو نمیده؟؟؟؟؟:grrr:نقل قول:
ای بابا ......نقل قول:
یا ایشون خودش خل بوده یا خریدار رو خل حساب کرده یا خودش هکر بوده:13::13::13:
واقعآ متاسفم برای همچین ادماییکه میخوان جنسشون رو به مردم قالب کنند
سلام....نقل قول:
سلام.
من امروز رفته بودم میدان امام خمینی برای قیمت کردن PSP .یکی از مغازه های طبقه همکف پاساژ لباف رفتم که بپرسم. گفت 3000 دارم 245 تومان. گفتم کپی خور موقته دیگه؟ گفت نه دائمه! گفتم دائمش که هنوز نیومده، گفت چرا، دو روزه اومده، منم با تضمین بهت می دم. نمی دونم راست می گفت یا نه، ولی خوب به قول خودش ضمانت می کرد دیگه. هر جای دیگه هم رفتم، فقط موقتشو داشتن. حتی فتحی هم رفتم، گفت کپی خور نشدشو دارم 180 . حالا موندم که کی راست میگه،چی کار کنم.
شماها خبری از کپی خور دائم شدنش ندارین؟
یه سوال دیگه هم دارم. این فرمویر 5.50 رو نمی شه کپی خورش کرد یعنی، که فتحی می ده 180؟
1. دروغه! راست راست تو چشم مردم نگاه می کنن و دروغ میگن.
2.نه و دیگر هیچ.
بچه ها .... نظرتون راجب این چیه؟؟؟؟؟؟:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یحتمل Fake هستش .
والا با اين اخباري كه من هر روز ميخونم زياد هم چيز دور از انتظاري نيست.نقل قول:
اين CFW توسط يه گروه ژاپني هك شده حتي تا MOD-003 اين ورژن اومده ولي با ريختن آن دستگاه ها بريك ميشود به جز FAT 1000