من وقتی دستگاهو تکون میدم یه صدایی مثل ساچمه یا پیچ میده مادربوردم هم جاسپره مشکلی داره یا نه؟
من وقتی دستگاهو تکون میدم یه صدایی مثل ساچمه یا پیچ میده مادربوردم هم جاسپره مشکلی داره یا نه؟
نخیر هیچ راهه دیگری برای این کار نیست.نقل قول:
ممکنه یکی از پیچ ها هنگام کپی خور کردن کنسول که درش باز شده درست بسته نشده و افتاده باشه.نقل قول:
ممکنه اشکال از جایه دیگه باشه ؟نقل قول:
مثلا از کجا؟نقل قول:
عجب غلطی کردیم نظر دادیم :31: چشم... ببخشین :31: من جفتشون رو با هم داشتم قبل کنکورم فروختم بشینم سر درس... پی اس پی هم داشتم... فروختمشون :31: اما اخبار رو دنبال میکنم... همین...نقل قول:
اگه حرفم بد بوده معذرت میخوام :11:
سلام
دوستان من می خوام یه xbox360 elite بخرم
یه سوالی برام پیش اومده نمی تونم جوابشو پیدا کنم
سوالم اینه که
وقتی xbox رفتی بخری از کجا باید بفهمی قبلا xbl توی لایو بن نشده
چون xbox ها باز هستن و تشخیصش سخت میشه
اگر لطف کنید سریعتر جواب بدید ممنون میشم
هم پاساژ رضا رفتم هم جمهوری ( البته نمی دونم فروشگاه یگانه رو رفتم یا نه:41: ) انجا ها نبودنقل قول:
یک بار این فروشگاه رو سر می زنم ببینم چی میشه اگر نشه باید برم توپخونه در نهایت
سلام خوب چه كاركنم از اين كنسول خوشم نمياد:31:نقل قول:
ميخوام كه باز نكنه ولي تا 1000 سال ديگه از لحاظ گرافيكي به گرد پاي xbox360 نميرسه:5:
به هر حال ممنون اين چيزي كه گفتي نميدونستم حداقل يه چيز ديگه به معلوماتم اضافه شد :20:
يك دنيا ممنون:11:
سلام به همگی
من یه سوال داشتم. الان تو گوگل بودم چنتا جا نوشته بود xbox live gold 48 hours free:18:
از کجا میتونم این لایو های 48 ساعته رو بگیرم ؟؟
سلامنقل قول:
خواهش ميكنم اختيار دارين من غلط كردم شماها بايد ببخشيد آخه من اين بحث رو شروع كردم
من غلط كردم شرمنده
از همه ي دوستان گل عزيز و دوست داشتي معذرت ميخوام
شرمنده ي همتون هستم :11:
جایزه گزاشتم هرکی جوابمو بده ادرس سایت گوگل رو بهش میدم :21:
خب دوستان من قرار نبود بیام ولی خب یه فرصت پیش اومد و منم ازش استفاده کردم :31:
دوست عزیز نظر شما واسه ما محترم هست ولی خواشا جوری بیان کنید که از حقیقت به دور نره .نقل قول:
من دارمش ولی برای ریختنش باید حتما بدین به Next Gen چون اگه هادر دستگاه Break بشه برگشتش دردسر داره.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:وای خدا از دست شما 2 تا من چقدر خندیدم :31: :38:نقل قول:
اون صدا برای ساچمه ی داخل یک IC هست که حالت عمودی و افقی رو تشخیص میده :31:
شما وقتی دستگاه ایستاده هست چراغش رو با حالت خوابیده مقایسه کنید !! میبینید فرقی نمیکنه جاش .
مطمئن هستم یگانه رو نرفتین چون اون همه چی داره.نقل قول:
مهم نیست چون BAN میشیم میره پی کارشنقل قول:
======
خداحافظ همگی .
البته میام ولی چند وقت دیگه
سلام دوستان يكي به طور دقيق توضيح بده اين كنسول چجوري سه چراغه ميشه ؟؟؟ علت سه چراغه شدن چيه ؟؟؟
سعید دستت درد نکنه حالا مارو مسخره میکنی!:31:نقل قول:
درسته یکم IQ مون هویجیه ولی خوب ...:31:
اخه سعید صدای اون ساچمه که خیلی کمه! اگه یادت باشه چند وقت پیشا هم یکی از بچه ها که دستگاهشو از فتحی خریده بود همین مشکل رو داشت و بعد فهمید که فتحی رو کنسول یک فقره پیچ را به اشانتیون گذاشته:31:
3 چراغ دلیل های زیادی داره و کدهای زیادی هم دارهنقل قول:
همش مثل هم نیست هر کدام یک معنی و یک راه حل داره
اما شایعترین و خطرناک ترینش که به خاطر مشکل حرارتی و ایجاد اشکال تو قسمت GPU و پایه های اون هست که بر اثر گرم شد بیش از حد heatsink این قسمت چون کوچیک هم هست میافته به اصطلاح و باعث ایجاد مشکل میشه
که بهش rrod با کد e74 میگن
که خوب اونم بسته به شدتش تعمیر پذیر یا ناپذیره
هر 3 چراغی هم دلیل ترس و نا امیدی نیست
چون حتی بد جا رفتن کابل برق کنسول هم باعث روشن شدن 3 تا چراغ جلوی کنسول به رنگ قرمز میشه
سلام بر دوستان.میشه بگید مدیا سنتر چه جوری فعال میشه؟باید وصل بشه به pc؟؟؟
برا منم یه دفعه به خواتر بد جا رفتن کابل برق سه چرافه شد.
من که کنسول رو گرفتم بهش گفتم LT روش هست گفت نه m5 (یه چیزی تو این مایها)روش هست.کل بازیها رو هم اجرا میکنه می خواستم بدونم این اپدیت چی هست؟
بازی forza m s 3 رو نثب کردم دوتا dvd رو و با dvd 1 بازی اجرا کردم ولی یه سری از ماشیناش بسته و میگه که dvd 2 می خواد چکار کنم؟
بله باید وصل بشه به pcنقل قول:
lمن همچین چیزی نشنیده بودمنقل قول:
wave 5 داریم که اونم اسم update نیست
شما بازی ها رو تست کن ببین اجرا میکنه یا نه
در مورد FMS3 هم خوب شاید باید اون ماشین ها رو ازاد کنی و هنوز ازاد نشدن ( بازیش رو 4 ماهی هست گرفتم اما هنوز وقت نکردم برو جلو )
برای اجرای دیسک 2 نیاز به هارد دارین و باید دیسک 2 را روی هارد بریزید.نقل قول:
اون سه چراغه میشه ولی با درست کردن برقش درست میشه...ماله منم اینجوری شده.جای نگرانی نیست فقط اگر زیاد این اتفاق براش بیوفته دیگه.........!نقل قول:
راجع به آپدیت چیزی نشنیدم فکر کنم میخواسته یه چیزی یارو بگه همینجوری که مثلا بگه منم بلدم:31:!
بازی فورزا هم ابتدا شما DVD 2 رو نصب کن بعدش DVD 1 رو وارد درایور کن و بازی کن...به همین راحتی.اون ماشینام همش میاد...در مورد آزاد کردن هم که یه سری ماشینای خاص میخواد آزاد کنی نه همه رو/.
آقا ببخشین، اما مگه با این فرمویر LT دیگه مشکل بن حل نشده؟
چرا دوستان همچنان میترسن برن توی لایو؟
كي كجا كِي ترسيده بره لايو ؟ والا ما كه دلو زديم به دريا وصل شديم چون واقعا دلم تنگيده بود برا لايو . اما علاوه بر اينكه LT مينصبين بايد حتما تمام بازي هايي كه باهاشون لايو بازي ميكنين رو چك كنين كه Full Stealth باشن ! با برنامه ي Abgx360 Version 1.0.2 .نقل قول:
چه کارای دیگه ای باعث بن شدن میشه؟؟؟
كار خاصي باعث بن شدن نميشه ! همين LT رو نصب كني و بازي هات رو چك كني كه امنيت كامل رو داشته باشن ديگه مشكلي نيست ! مخصوصا بازي هاي كه ميخواي باهاشون به لايو وصل بشي ! حالا چه آنلاين بازي بكني چه نكني !نقل قول:
با سلام به همه ي دوستان عزيز.:11:
1. آيا قيمت جهاني الايت تا آخر اين ماه ارزون ميشه؟(يه جايي ديده بودم كه گفته بود الايت 250 دلار ميشه!!!)
2. آيا الان خريد 360 در هفته ي آخر اسفند عاقلانه هست؟(چون تا تير كار دارم و اگه بخوام بخرم بعد تير مي تونم كه مي ترسم مثل تابستونه پارسال دو باره خيلي گرون بشه:41:)
3. خبري از برد جديد هست يا نه؟
4. 360 با هارد 250 به بازار عرضه ميشه؟(جايگزين الايت 120 گيگي بشه؟)
با سپاس فراوان.:10:
با سلام به همه ي دوستان عزيز.:11:
سلام
با توجه به نزدیک شدن به عید قیمت 360 مثل سابق افزایش پیدا میکنه{ گیریم که تو اونور ارزون شه چه ربطی به این ور داره:31:}نقل قول:
1. آيا قيمت جهاني الايت تا آخر اين ماه ارزون ميشه؟(يه جايي ديده بودم كه گفته بود الايت 250 دلار ميشه!!!)
اگه قصد خرید داری تو همین هفته بگیری خیلی بهتره چون احتمال نوسان قیمت ها هست/ احتمال اینکه تابستون گرون بشه 100% هستنقل قول:
2. آيا الان خريد 360 در هفته ي آخر اسفند عاقلانه هست؟(چون تا تير كار دارم و اگه بخوام بخرم بعد تير مي تونم كه مي ترسم مثل تابستونه پارسال دو باره خيلي گرون بشه:41:)
فعلا" که جاسپر ها دارن خیلی خوب کار میکنن.....فکر نمیکنمنقل قول:
3. خبري از برد جديد هست يا نه؟
این مدل 360 ها به صورت باندل همراه 2 بازی و لوازم جانبی عرضه میشند که 499 دلار قیمت دارند که فکر کنم بشه حدود 600 هزار تومن ایران/ارزش نداره همین 280 گیگ ها هم جوابتو میده:20:نقل قول:
4. 360 با هارد 250 به بازار عرضه ميشه؟(جايگزين الايت 120 گيگي بشه؟)
با سپاس فراوان.:10:
باسلام وخسته نباشید
شایداین سوالی روکه میخوام بپرسم باتوجه به اینکه این که این تاپیک اینقدرجلورفته ناشیانه به نظربرسه،ولی اگه ممکن اساتیدلطف کنند ویه آموزش جامع درموردآپدیت فرم ویر 360 بزارند.ممنون میشم.
یعنی یه بار وصل بشه دیگه نیاز نیست وصل بشی یا نه موقع استفاده باید حتما وصل کنی؟؟؟:18:نقل قول:
بازیهای جدید رو که اجرا میکنه هالا هر اپدیتی که میخواد داشته باشه.نقل قول:
من هم dvd 2و هم dvd1 رو نثب کردم و dvd 1 رو که میزارم و dvd 2 رو اجرا میکنم خود بازی میگه که dvd 1 رو اجرا کن شای به خاطر این که دو تا dvd نثب هست اینجوری میشه.
سعید جان اینجا توضیح دادن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=327245
ارهنقل قول:
باید به pc وصل باشه تا از روی اون اجرا کنه
اینجا هم همه چیز رو توضیح داده و همچنین نسخه windows هایی که media center دارن و همچنین روش کار رو
کد:http://support.xbox.com/support/en/us/nxe/xboxlive/troubleshooting/NetworkHelp_mcxpc.aspx
1. فقط دیسک 2 رو از هاردت پاک کن ( دیسک 2 رو نباید از محیط داشبورد نصب کنی )نقل قول:
2. با دیسک 1 وارد بازی Forza شو .
3. بازی از شما می خواد که در صورت تمایل دیسک 2 رو داخل درایو بگذارید برای نصب ماشینها و جاده های اضافی . و دیسک 2 رو داخل درایو قرار میدی و ادامه نصب رو بصورت دلخواه انجام میدی .
4. در ضمن بازی فقط توسط دیسک 1 اجرا میشه و دیسک 2 صرفا برای نصب جاده و ماشینهای اضافی هست و برای بازی نیازی بهش ندارید .
سلام
اقا من دیروز از بانه یه lcd sumsong seri 5 خریدم 40 inch مدل 550 به نظرتون برای بازی خوبه یا نه ؟؟ نکنه که سرم کلاه رفته باشه و چرت باشه :دی ؟؟؟
LCD های سری 5 سامسونگ کیفیت نسبتا خوبی دارند و نسبت به قیمتشون کارایی خوبی دارن و برای GAME هم مناسبن.نقل قول:
الان تهران خودمون چه قیمته ؟؟؟
اهان crystal design هم هست
من گرفتم 800 تومان
من روی lcd فول اچ دی بازی میکنم و تو تنظیمات کنسول هم رزولوشن رو روی 1920*1080 و reference levels رو هم روی expanded گداشتم خوبه یا نه باید چجوری بزاری؟
زمانی که روی expanded گزاشتم انگار گرافیک بازیها هم بهتر شد.
reference levels را بهتره روی intermediate بزارین که در محیطهای تاریک بازی دچار مشکل نشین.نقل قول:
این reference levels دقیقا کارش چی هست؟
برادر من این روز زمان دیگه Lcd منسوخ شده پرواز کرده تا بیکرانها یدونه LED بخر ببین چی هستش.نقل قول:
سلام
اقا من دیروز از بانه یه lcd sumsong seri 5 خریدم 40 inch مدل 550 به نظرتون برای بازی خوبه یا نه ؟؟ نکنه که سرم کلاه رفته باشه و چرت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
همین سامسونگ هم مدل های خوبی داره که واقعا اوج تصمیر هستش.
کارش اینه که غلظت رنگ سیاه را کم و زیاد میکنه. که در حالت standard غلظت رنگ سیاه کم و در حالت expanded غلظت رنگ سیاه زیاده ود حالت intermedite این غلییظت رنگ normal هست. شاید در نگاه اول تصویر در حالت expanded زیباتر به نظر برسه ولی این گونه نیست و در محیطهایی از بازی (مانند قسمتهای تاریک) مشاهده دور نمای بازی مخصوصا در LCD ها مشکل هست.نقل قول:
سلام
چند تا سوال داشتم :
پلی اند شارژ کیت چیه دیگه ؟
ناتال برای Xbox می آید رنگ سفید هم داره ؟
قیمت جهانی X360 مدل آرکد به دلار چنده ؟
به نظر شما کدوم رنگ xbox قشنگتر هستش ؟
برای مدل های سفید رنگ هارد با رنگ مشکی می اندازند یا نقره ای ؟
ممنون . :11: