برا هدفگیری با ماوس باید کلیک راست ماوس رو نگه داری تا بتونی هدفتو نشونه بگیری . برای شلیک کردن هم از کلیک چپ استفاده کن .نقل قول:
Printable View
برا هدفگیری با ماوس باید کلیک راست ماوس رو نگه داری تا بتونی هدفتو نشونه بگیری . برای شلیک کردن هم از کلیک چپ استفاده کن .نقل قول:
من که با همین برنامه ها بازی کردم درست بود....نقل قول:
به جای این که از ایکون خود بازی بری تو بازی باید با اون نرم افزاره بازی رو شروع کنی ها! به این توجه داری که؟؟؟
سلام به همگی.میبینم با وجود اینکه دو ماهی بود که دیگه تو فروم نبودم ولی هنوز تاپیک اویل 4 رو پاست.ماشالا.عجب پشت کاری دارین.کلی حال کردم وقتی دیدم هنوز کار میکنه!
راستی کسی از مگی و علیرضا خبر نداره.دلم براشون تنگ شده!
هستن ولی این اطراف زیاد نمی چرخن!
بايدم تاپيك همچنان فعال باشه چون هنوز هستند كساني كه تازه بازي رو شروع كرده اند.
سلام اویل بازای عزیز.
منم همون مرحله ای م که بردیا هست.
از اون دو تا راه کدومش بهتره؟
پیش غوله رفتم هی میزنه اشلیو له میکنه.
اون یکیم که خیلی زیادن اصلن نرفتم توش!!
من همون غوله رو رفتم.اون یکیو نرفتم سر بزنم.
قبل ازینکه دمو غوله رو نشون بده از دور زنجیرای درو با کلت بزن بندازه,این خیلی کارتو راه میندازه و سرعتتو بیشتر میکنه..بعدش میرسی به چنتا کلبه.توی اولی نه توی کلبه دومی یه کلید توش هست.اون کلیدو جنگی بردار و به راهت ادامه بده و بعدش یه درو باز میکنی و بعد سیو میشه.با یه کم تمرین راحت میشه ردش کرد.ولی سرعت عملت خیلی باید بالا باشه
مندز رو کشتم.زیاد سخت نبود.ولی بعدشو دیگه بازی نکردم.نشستم سر کنکور
دقيقا موافقم از اين راه آسون تره چون اون طرف تعدادشون هم زياده هم اين كه 2 تا اره اي از دو طرف حمله ميكنن فرار كردن و كشتنشون سخت تر از كشتن غولس:31::20:نقل قول:
پس خدا رو شکر که نرفتم سر اون راه.
ببینم ترجمه اویل4 رو شروع کردید یا نه؟
راستی یه دمو دیده بودم یه جا با یه کماندو میجنگه.اون کماندو وسکر هستش؟
Ps:من فکر کردم رسیدم به آخراش که یوهو دیدم تازه رفتم توی یه قلعه با یه نقشه بزرگتر.ای خدا چیکار کنم با این کمی وقت؟
بچه ها کسی تا حالا اون دری که کنار اونجایی که کلاغها دارن آب میخورن(بعد از اون باغ پیچ در پیچ) رو تونسته باز کنه؟