Condition Zero رو كه نميشه آنلاين بازي كرد
Printable View
Condition Zero رو كه نميشه آنلاين بازي كرد
نميشه؟! ولي اينكه نوشته Find server? پس اون براي چي هست؟!
فکر کنم با سرورهای ایرانی کار نمی کنه
شما 1.6 بگیر خیال خودت رو راحت کن
من امروز يك لينك 1.6 پيدا كردم نوشته فول هست 317 مگابايت با لينك مستقيم.
اگر اون رو بگيرم كه ديگه از اين ايرور ها نميده نه؟! ميگم من سرعتم 512 هست، در بازي كردن كه مشكلي نخواهم داشت؟! منظورم از نظر رد و بدل كردن اطلاعات بازي با نت؟
شما اونو بگیر
بعد پچش رو هم بگیر نصب کن مشکلی دیگه نباید داشته باشی
در مورد سرعت هم خیلی خوبه هیچ مشکلی نداره
ممنون گرفتم كار هم كرد. پچ هم داشت. يك چند تا Bot هم داره اونها براي چي هست؟! چي كار ميكنه؟
ميگم اين سرور ايراني كه من ميرم، اسمش رو نميدونم چي هست. ميگه بايد AntiCheater داشته باشي، يعني اگر اون رو نصب كنم ديگه هيچ كد تقلبي كار نميكنه؟!
راستي بعضي از اوقات كه دارم بازي ميكنم، يكهو ميبيني گير كردم و ديگه نميتونم جنب بخورم. ميتونم ماوس رو تكون بدم و اطرافم رو نگاه كنم ولي نمي تونم خودم رو حركت بدم، اين مال چيه؟!
خوش بحالت 512 داری ... برو حالشو ببر .
1.6 و نصبش کن بعدش پچش هم همونجایی که بازی رو ریختی نصب کن بعدش چند تا آی پی سرور بده برو صفا کن . با اون سرعت اینترنت بجای تو بودم cod بازی میکردم خیلی حال میده .
bot رو بیخیال شو . یعنی اینکه بخوای با خود کامپیوتر افلاین بازی کنی که بازی با این botهای احمق عذابه .نقل قول:
انتی چیت هم به منظور این هست که استفاده کنندش دیگه نتونه تو سرور چیت و کد تلقب بزنه و برای ورود به بعضی سرورها حتما احتیاج هست .فقط کافیه نصبش کنی ، اجراش کنی و بدون اینکه کاری باهاش بکنی بری تو بازی . این هم لینک دانلودش اگه نداری :
کد:http://www.sxe-injected.com/download/sXeInjectedClient4.3Fix2.0.rar
این مشکل اخر هم واسه اینه که ارتباطت با سرور گیم قطع میشه و باید صبر کنی تا ارتباط دوباره برقرار بشه .
البته مهمتر از سرعت بالا داشتن پینگ پایینه .نقل قول:
نقل قول:منظورتون call of duty هست ؟نقل قول:
اگر بله کدوم ورژنش؟
سرور ایرانی هم داره؟
برای بازی صبانت خیلی خوبه چون 64 میگیری 512 میده
ولی اگر این محدودیت حجمی لعنتی رو نداشت عالی میشد
ميگم، فكر نميكنم زياد هم از محدوديت كم كنه. كم ميكنه ولي اونقدر زياد نيست.
چطور ميشه پينگ رو پايين آورد؟!نقل قول:
البته مهمتر از سرعت بالا داشتن پینگ پایینه .