نظم جهان امروز ما در بی نظمی است...پس اگر همه چی اوکی بود قطعا زندگی چالش ها هیجاناتش رو نداشت...
از اینکه توی ایران توی یک خانواده (غالبا)مسلمان به دنیا اومدی راضی ای؟؟؟
Sent from my GT-I9082
Printable View
نظم جهان امروز ما در بی نظمی است...پس اگر همه چی اوکی بود قطعا زندگی چالش ها هیجاناتش رو نداشت...
از اینکه توی ایران توی یک خانواده (غالبا)مسلمان به دنیا اومدی راضی ای؟؟؟
Sent from my GT-I9082
از یک طرف بله از یک طرف نه: منظورم تجربیات و ضررهایش هست... راستش اسم مسلمونی مهم نیست مهم منش خانوادست. خانواده ماکه مسلمون بودند اما نه سه آتیشه:دی البته گاهی وقتا می زنه بالا:دی
سوال قبلی...
یه جورایی نه
چون زندگیم هیچی نداره نه میتونم تفریح کنم نه میتونم رو ایندم حساب کنم هیچی ندارم پول ندارم که رو پولم حساب کنم هیچی هیچی خالی خالی دارم میتابم دستمم تو جیبم
خوب اولین چیزی که بهش احساس نیاز میکنی چیه؟
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
در جواب اون دوستی که گفتش مغز یا قلب مقایسشون فرق داره من نگفتم مادر یا پدر گفتم کدوم رو حتی اگه شده حتی ی ذره بیشتر دوست داری؟ که یه جواب مسخره گرفتم...
سوسیس یا کالباس؟جواب غیر مرتبط ممنوع
آرامش :n35:نقل قول:
سوالی قبلی .....
یه جورایی نه
چون زندگیم هیچی نداره نه میتونم تفریح کنم نه میتونم رو ایندم حساب کنم هیچی ندارم پول ندارم که رو پولم حساب کنم هیچی هیچی خالی خالی دارم میتابم دستمم تو جیبم
خوب اولین چیزی که بهش احساس نیاز میکنی چیه؟
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
چه وضعشه شیر توشیرش کردید:n02:
خوب هواست و چیزهای دیگه...:n02:
راستش نه سوسیس و نه کالباس...
بستنی مورد علاقه؟
بستنی ای که راحت بشه باز وبسته ش کرد. بعضی بسته بندیا خیلی بدن، آدم نمی دونه چی رو باید بکشه پایین چی رو بده بالا. چی رو فرو کنه چی رو بکشه بیرون. مثل بسته بندی بعضی قطعات سخت افزار. البته نرم افزارا بسته بندیشون کلا خیلی خوب ودوس داشتنیه. من شخصا بسته بندی نرم افزارا رو دوست میدارم چون عاشق باز کردنشونم. بعضی بستنیام این قد بد باز میشن که مجبوری بسته بندیشونو پاره کنی بیخیال جعبه وکادو و نمیدونم پوشش بشی...کلا بستنیا رو دوس دارم چون تو یه نفر دیگه که میخواد بازش کنه احساس هیجان وحس کنجکاوی میکنه.
چرا من این قد آب میوه دوس دارم؟
چون بستنی دوست داری!:دینقل قول:
آب میوه با آب انار چه فرقی درد؟
انار هم میو ست دیگه، اینم شد سوال :|نقل قول:
اگه طبیعی خودتون اب میوه درست میکنید که مفید هست ولی اگه از این اماده ها میگیرید که همش ضرره
چرا من از هر چی به چِشَم میخوره حالم بهم میخوره ؟ :n35: