دوباره ابن تاپیک سوت و کور شد....
Printable View
دوباره ابن تاپیک سوت و کور شد....
سلام بر همه ی خسته دلان...
سلام HP جان . سلام بقیه دوستان .
---------------------------
آقا این GTA V عجب داستان جالبی داره ! واقعا داستانش کشش داره .
البته به نظر بنده شخصیت های Franklin و Michael بسیار دوست داشتنی هستند و اون شخصیت روانیه ! خیلی به نظرم منفوره .
دم راک استار گرم تا اینجای بازی خیلی حال کردم . واقعا خیلی قشنگ بعضی مشکلات جامعه رو بیان کرده .
از ساعت ۹ توی IMDB دارم میچرخم که شاید فیلم مورد نظر رو ببینم!!نه بازیگرش، نه کارگردانش و نه داستانش رو یادم نیست... فقط میتونم عنوان فیلم رو ببینم و بدونم که این نیست اونی که دنبالشم! :(.... البته یه ۱۳ تا فیلم رو اضاف کردم به لیست دانلود، ولی هنوز اون فیلمه رو پیدا نکردم:( شما نمیدونین کدوم فیلم رو میخوام دانلود کنم؟
سلام به همه دوستاننقل قول:
آقا گویا این بازی یه نسخه 31 گیگی از کورپک داره که با نسخه 60 گیگ فرقی نمیکنه و مشکلی هم نداره؟؟
والا بنده اطلاعی ندارم نسخه 60 گیگ رو نصب کردم . توی تاپیک خودش بپرسین شاید یکی پیدا شد اونو نصب کرده باشه .نقل قول:
اسم بازیگر ؟ قسمتی از فیلم ؟نقل قول:
الان شماره اصلا اشاره ی کوچکی به به موضوع فیلم کردید تا ما بتونیم حدس بزنیم کدوم فیلم مد نظرتونه؟!نقل قول:
باز توی تایپیک نام فیلم چیست درخواست بدید البته با کمی جزئیات مربوط به فیلم
نقل قول:
اسم بازیگر ؟ قسمتی از فیلم ؟
مشکل همینه که فقط میدونم قبلا دیدمش!!!!نقل قول:
الان شماره اصلا اشاره ی کوچکی به به موضوع فیلم کردید تا ما بتونیم حدس بزنیم کدوم فیلم مد نظرتونه؟!
توی IMDB لیست فیلمهایی که امتیاز دادم رو کامل تماشا کردم هیچ کدومش نبود که بخوام ببینم :(
هیچی هم ازش یادم نیست که به کسی بگم که برام پیداش بکنه....
فک کنم اثر بیخوابیه....
-=-=-=-==-=-=-=-=-==-
بهترین اتفاق اینه که الان که میخوام برم بخوام، اخرین اهنگی که پخش میشه Hey You از پینک فلوید هستش! :)....
خیلی هم عالی....
گفتی پینک فلوید منم دارم time گوش میکنم یاد این خواننده ها و گروه ها گرامی:n16:نقل قول: