واسه پارس آنلاین:نقل قول:
1-بازی آنلاین رو نمی دونم.
2- شبکه های اجتماعی خوبه.
3- دانلود رایگان که بیخیالش شو کلاً شبانه یک سوم حساب میشه و در کل هم حجم دزدی زیاد داره.
4- وب گردی هم خوبه.
Printable View
واسه پارس آنلاین:نقل قول:
1-بازی آنلاین رو نمی دونم.
2- شبکه های اجتماعی خوبه.
3- دانلود رایگان که بیخیالش شو کلاً شبانه یک سوم حساب میشه و در کل هم حجم دزدی زیاد داره.
4- وب گردی هم خوبه.
نقل قول:نقل قول:طبق بررسی هایی که انجام دادمنقل قول:
با توجه به همه اینایی که فرمودین
کمترین پینگ رو پارس آنلاین داره و برای شبکه های اجتماعی و بازی آنلاین حرف اول رو میزنه
پارس درسته شبانه رایگان نداره ولی یک سوم که داره! ولی در عوض صبانت مثلا من اگه 1 مگ 10 گیگ بگیرم، فقط شبانه میتونم 20 گیگ دانلود کنم و بقیه اش هوتوتو :n02: در اصل بعد از 20 گیگ سرعتت میشه 128 که سرعت دانلودت بین 10k تا 16k هست، پس در نتیجه برای دانلود شبانه هم پارس آنلاین خوب هست.
وبگردی هم که خیلی از دوستان میگن عالیه.
باز هم اگه نظری دارین که سمت پارس یا صبا کدوم بهتره برم بهم بگین ممنونم :n12:
سلام
من میخوام ی شرکت بگیرم ک شبانه رایگان داشته باشه و سرعت خوبی هم داشته باشه
پیشنهادتون چیه؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام برو شاتل بگیرنقل قول:
تو خودسایتشون چیزی ننوشتهنقل قول:
کدوم سرویس رایگان داره؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
نمیدونمنقل قول:
ولی شاتل و مخابرات شبانه رایگان دارن حتی آسیاتک هم بعضی از سرویساشون شبانه رایگان داره
برید تو تایپیک شاتل بپرسید فکر نکنم شاتل شبانه رایگانو برداشته
آسیاتک هم داره تو سایتش نوشته فقط همه سرویساش نداره
دوستان نت شما هم از دیروز داغون شده؟
من از آپارات با سرعت 20 کیلوبایت دان میکنم
Sent from my D6502 using Tapatalk
روز بخیر دوستان
کسی میتونه راهنمایی کنه MTU واسه پارس آنلاین رو چند باید باشه؟ زنگ میزنم پشتیبانی یکی میگه 1300، 1350 یکی دیگه میگه دیفالت بزار 1480 دست نزن!!
لطفا راهنمایی کنید
بهت پیشنهاد می کنم خودت رو اذیت نکنی بهش ور نری بیخودی چون روی هیچ چیز تأثیری نداره. همون ۱۴۸۰ که هست خوبه. ولی اگه دوست داشتی وقت بزاری روش، برای به دست آوردن optimal MTU از لینک زیر استفاده کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نت داغون شده.
پینگ ارتفاع اورست رو نشون می ده.:n04:
سرعت داغون
تنها چیزی که دلم خوش بود بهش این بود که اپ یو.ت....0--0یو...8ب بدون فندق شکن کار می کرد اونم دیگه کار نمی کنه .
بعد می گن زیر ساخت. اگه دوستان دقت کرده باشن آی پی هایی که با 46 شروع می شن داغونن ولی اون هایی که با 5 و ... شروع می شن بهترن . بعد نیم ساعت کانکت شدن و دیسکانکت شدن ، آیپی با 5 برام اومد. پینگ بهتر شد. سرعت بهتر شد و تایم اوت هاش خیییییلی کم شد ولی هنوز هم داغونه:n13:.
نمی دونم چرا هر وقت تعطیلی چیزی می شه مردم می ریزن سر نت همین جوری یک هویی ارتباطات بین الملل مشکل پیدا می کنن و یا لینک های شرکت زیر ساخت خراب می شه و ...
معلومه پهنای باند کم دارند.
وضعیت شما چطوره ؟