يعني گوش دادن به موزيك بطور مودام منظور سوال من بودنقل قول:
نميدونم يادتون هست مدلهاي قديمي مثل w700 اولش كه روش ميكردي دوحالت انتخاب داشت كه فقط موزيك پلير باشه يا تلفن هم ميخواي باشه حالا اين 15 ساعت ايا فقط موزيك يعني تلفن نداري؟
يعني گوش دادن به موزيك بطور مودام منظور سوال من بودنقل قول:
نميدونم يادتون هست مدلهاي قديمي مثل w700 اولش كه روش ميكردي دوحالت انتخاب داشت كه فقط موزيك پلير باشه يا تلفن هم ميخواي باشه حالا اين 15 ساعت ايا فقط موزيك يعني تلفن نداري؟
دوست من اگه از دو حالت موزیک تنها رو انتخاب کنی که زنگ دیگه نداری(آنتن قطع میشه) فقط گوش دادن به شعـــر به طور مداوم 15 ساعت هستش که به باطری هم ربط داره که شارز اولــیه شده باشه یا نـــه :20:نقل قول:
موفق باشید!:40:
سلام به دوستان عزيز ، من يه w880i دارم كه ورژن فريمور اون R8BA024 هست كه مشكل من با اين در اينه كه تو برنامه ها و بازيهاي جاوا فونت ها رو خيلي بزرگ نشون ميده كه صفحه ميريزه به هم ... ميخواستم بدونم مشكل از فريمور هست يا چيز ديگه ؟؟ مثلا تو برنامه هايي كه از فونت سيستم استفاده ميكنن اين اتفاق مي افته و اعصاب آدم رو ميريزه به هم ...
ممنون
دوست عزیز خودتون فریمورش رو تغییر دادین ؟نقل قول:
به فریمور دیگه تغییرش بدین ببین فریمور های دیگه هم همینجوری هستن !!!
اگه فریمورهای دیگه هم همینجوری بودن که باید دنبال فونت گوشی بگردی و فونت ریز رو روی گوشی فلش کنـــی تا مشکلت حل شـــه . . .:11:
موفق باشید!:40:
سلام
یه سوال داشتم، گوشی k770 چه type هایی از ویدئو رو میتونه باز کنه و نشون بده؟
3GP و MP4
سلام من يه w550 دارم
يه مشكل هست و اينه كه زود ايندباكس اون پر مي شه(محل ذخيره اس ام اس هم پر مي شه)
حالا چه جوري مي تونم نامحدود كنمش؟؟
راهنمايي كامل كنين
تنها راهش اینکه گوشیتو عوض کنی
عجب راه جالبينقل قول:
تنها راهش اینکه گوشیتو عوض کنی
يعني هيچ راهي نيست
همون که گفتم تنها راهشه