کار باهاشون خیلی ساده هست ولی خوب اگر عمری بود حتما سعی می کنم آموزش هم بزارم.نقل قول:
Printable View
کار باهاشون خیلی ساده هست ولی خوب اگر عمری بود حتما سعی می کنم آموزش هم بزارم.نقل قول:
سلام
ممنون از کمکتون
مشکل XP حل شد. اون یکی سیستم که اجازه دسترسی نمیده رو چیکار کنم. واقعا خسته ام کرده!
ضمنا سویچ 16 پورت خوب با حدود 150 تومن چی بگیرم؟
سلام دوستان
چگونه مي توان در يك سيستم تحت دامين ولي وارد شده با ادمين لوكال، يك صفحه IE يا خود My computer را با قدرت يوزر داميني بالا آورد؟
توضيحات بيشتر:
سيستم فعلي تحت دامين است ولي من با ادمين لوكال بالا آمده ام! حال مي خواهم فولدري را در شبكه ببنم كه فقط يوزر خاص داميني به آن دسترسي دارد و من هم يوزر نيم و پسوورد آنرا مي دانم (در واقع مال خودم هست)
آنچه مي دانستم استفاده از دستور زير است ولي متاسفانه جواب نداد:
runas /user:user\domainname "c:\windows\explorer.exe"
سلام خدمت اساتید شبکه
من یک سوال داشتم
من یک کابل شبکه دارم که از یک مودم از توی خونه بابام میاد تو خونه ام و باهاش وصل میشم اینترنت
حالا من دنبال وسیله ای هستم تا بتونم این اینترنت را به صورت وایرلس در بیارم و با گوشی وصل شم اینترنت
آیا وسیله ای هست؟
اول مطمئن شید هیچ Session ای به سرور وصل نباشه سپس با دستور زیر یک Network Drive ایجاد کنید.نقل قول:
net use X: \\ServerIP\Folder /USER:DomainName\UserName Password
Access Point کارش همینه اگر هم مودم/روتر وایرلس اضافی دارید با اون هم میشهنقل قول:
اگر دنبال گزینه ارزونتر و محدودتر(فقط در زمان روشن بودن کامپیوتر) دانگل WiFi هم می تونید استفاده کنید.
دوست عزيز مگر ممكن است session به سرور متصل نباشد؟! حداقل در هر زمان 10 نفر روي سرور در حال استفاده از منابع share شده هستند! فكر كنم متوجه منظورم نشديد! من قصدم ساختن map نيست! مي خواهم با دستور runas و استفاده از قدرت يك يوزر نيم تحت دامين، يك فولدر share شده در شبكه را اديت كنم. اگر خودم تحت دامين رو سيستمم بالا ميومدم اين كار براحتي انجام مي شد! اما من بصورت لوكالي روي سيستم خودم بالا ميام و در نتيجه براي اديت كردن فولدر share شده در شبكه (كه بر روي هارد سرور مي باشد) بايد با يوزرنيم خودمم تحت دامين لاگين كنم تا بتونم اديتش كنم .. قبلاً اين كار را كرده بودم متاسفانه مربوط به 1 سال پيش هست و فراموش كرده ام دستورش هم دقيقاً runas مي باشد ... تصور مي كنم بايد mmc بزنم.نقل قول:
شما هم منظور من رو درست متوجه نشدید منظور من نداشتن session وصل به سرور روی دستگاهی هست که الان باهاش لاگین کردید نه کل شبکه!
من مپ نتورک رو برای سادگی کار شما گفتم می تونید به سادگی فقط explorer رو باز کنید و در قسمت آدرس مسیر رو وارد کنید و بعد موقع درخواست user pass یوزر دومین خودتون رو وارد کنید.
علت اینکه اون دستور هم کار نکرده اینه که مایکروسافت از ویستا به بعد اجازه اجرا شدن دوتا Explorer توسط دوتا user مختلف در لوکال و دومین در یک زمان رو نمیده.
راه حلش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون نمونه های mmc یا Microsoft management console برای باز کردن سرویس هایی مثل dsa هست:
IE رو هم با این دستور می تونید با یوزر مورد نظرتون بالا بیارید:کد:runas /profile /env /user:mydomain\admin "mmc %windir%\system32\dsa.msc"
یک راه ساده تر هم اینه که فایل مورد نظرتون رو پیدا و با Shift + Right Click و انتخاب گزینه Run as different User همین کار دستوری را انجام بدید.کد:runas /profile /env /User:DOMAIN\USERNAME "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplorer.exe"
محتوای مخفی: HELP
سلامنقل قول:
همانطور كه دوستمون گفتن بايد از دانگل استفاده كنيد .. من كمي بيشتر توضيح مي دهم. ديوايس هايي هستند كه كار ارسال و دريافت بصورت وايرلسي رو انجام مي دهند در ابعادي مانند فلش كه كافيست آنها را به USB متصل كرده و درايور آنرا نصب كنيد. قيمتشان هم چيزي حدود 30 هزار تومان دارند. اسمشان Wireless USB Adapter هست. يك نمونه ارزان قيمت: Dlink DWA-125 كه من خودم ازش استفاده كردم و راضي بوده ام يعني قدرت آن در حدي است كه توان پردازش ديتا در همكاران سيستم را دارد كه تصور نمي كنم حساس تر از آن وجود داشته باشد! البته بحث دانلود مداوم بحث ديگريست كه كلاً وايرلس استفاده نشود بهتر است .. دانلود فايل هاي بزرگ بهتر است توسط كابل انجام شود چون وايرلس ممكن است به هر دليل ناگهاني لحظه اي قطع گردد و بنابراين امكان از دست رفتن كل فايل دانلود شده تا آن لحظه بسيار زياد است. ولي براي اموراتي مانند WiFi به گوشي موبايل همان آداپتوري كه عرض كردم كارت را به خوبي راه مي ندازه و قيمت پاييني هم دارد.
با سپاس از شمانقل قول:
متاسفانه هيچ كدام از دستوراتي كه فرموديد جوابگو نيست
من كل اين دستورات را قبلاً سرچ كرده و تست كرده بودم هيچ كدام جواب نمي دهد!
دستور runas قادر نيست صفحه را باز كند
دستور shift+R click هم چنين گزينه اي نمي دهد
دستور مپ كردن هم زماني كاربرد دارد كه شما بتوانيد مپ خود را با runas باز كنيد كه متاسفانه امكان پذير نيست
شما فقط راه حلي ارائه دهيد كه من بتوانم IE را با يوزر تحت دامين روي سيستم خودم باز كنم همين كافيست.
از پيگيري شما متشكرم