ورژن بازی من 1.1.1 هستش اون 192 مگی رو نصب کردم اما تو بازی بعد 10 دقیقه بازی کردن موقعی که میخوام سیوش کنم ازم اکتیو میخواد یه با مرام کمک کنه
Printable View
ورژن بازی من 1.1.1 هستش اون 192 مگی رو نصب کردم اما تو بازی بعد 10 دقیقه بازی کردن موقعی که میخوام سیوش کنم ازم اکتیو میخواد یه با مرام کمک کنه
برای تبدیل ورژن 1.2.5 به ورژن 1.2.5.1 کدوم رو باید دانلود کنیم؟؟
نقل قول:
توضیح خیلی خاصی نداره
وارد قسمت بانک که شدی از بالا بسته به پولی که میخوای یکی از گزینه های 100 و یا 400 هزار یورو رو انتخاب میکنی و ماهانه قسط هاشو پرداخت میکنی
با پولی که از بانک گرفتی میری به یه Truck Dealer یا همون کامیون فروشی خودمون یه برند رو انخاب میکنی و متناسب با پولت یه کامیون واسه خودت میخری
از این لحظه به بعد میشه آقای خودت و دستت میره تو جیب خودت و با این کار درآمد بیشتری بدست میاری
شما باید این دانلود کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه با مرام هست جواب مارو بده چرا بعد 10 دقیقه بازی موقع سیو اکتیو میخواد
این مشکل خیلی از بچه هاست که اکتیوشون غیرفعال شدهنقل قول:
اکثرا از جمله خود من با نصب پچ 1.2.5.1 مشکلمون حل شد
حالا شما این کد رو بزن ایشالا که حل میشه
HKR19-MLUDU-2KC0X-QU17Y-DP65W
در ضمن بازیت رو با فایروال بلاک کن و تو خود بازی هم تیک دسترسی به اینترنتش رو بردار
نه فکر نکنم بخواد چون من یه مد دارم برای unlock کردن اپدیت ها توی اون بیشتر فایلهای لازم رو دارم و واسه آکسور باید اتاق رو تعریف کنم روی شاسینقل قول:
منطور من همون base.scs هستش اگه بتونم اون رو با وین رار باز کنم که باز نمیشه و ارور میده میتونم گیربکس رو بسازم
البته من الان یه فایل transmision.sii از آکسور دارم شاید بتونم با تغییر اون گیربکس با دنده بالاتر بسازم
نقل قول:این گیربکس که توی پچ هست توی لیست آپدیت ها میاد یا با موتور همراه هست ؟نقل قول:
من پچ 1.2.5.1 رو نصبیدم حالا موقع رفتن توی بازی ارور stop working میده:sq_11:
من با 1.2.5.1 هم مشکل اکتیو دارم!!
فکر نمیکنم کمکی از کسی ساخته باشه واسه منم همینجوریه ولی خب بگیر نگیر داره بعضی اوقات ده بار Esc میزنم میام تو منو میرم تو بازی اکتیو نمیخواد ولی بعضی وقتا .......نقل قول:
یکی از دوستان چند صفحه قبل درباره بارون و خیس شدن زمین پرسیده بود الان که دقت کردم موقعی که بارون میاد زمین خیس هست ولی مثل قبل نیست ، بازتاب نداره قبلا عکس کامیون رو خیسی زمین میوفتاد ولی الان نه ، یعنی من ندیدم !
فرمون خیلی تیز شده منظورم اینه که یکمی میگیری به راست خیلی منحرف میشه به راست اگه حساسیت فرمون رو کم کنی باز خیلی کند میچرخه جاهایی که مثلا میخوای فرمونو کامل بچرخونی به یه جهت طول میکشه ، قبلا بهتر بود .
قدرت موتور 560 اسکانیا قبلا شتاب کمی داشت الان بیشتر شده ولی کابین مثل قبله رو دست انداز تکون کمیی میخوره .
شدت ترمز رو هم اگه زیاد کنی با یه ترمز کوچولو کامیون متوقف میشه که بازم جالب نیست . فقط اون تنظیم احتمال بارندگیش بد نبود ، اتوبوسشم واسه تنوع خوب بود ، چراغا بهتر شده ولی یه باگ بزرگی دیروز تو بازی دیدم که بیا و ببین تا وارد گاراژ شدم بارم رو تحویل بدم آسمون سیاه شد با راه راه های قرمز :sq_2: .