چرا دیگه، بعدش دوباره میام توو همون ویلاهه و با یه نفر صحبت میکنه و بعدش دوباره بازی میاد از اول توو همون قطاره!...نقل قول:
Printable View
چرا دیگه، بعدش دوباره میام توو همون ویلاهه و با یه نفر صحبت میکنه و بعدش دوباره بازی میاد از اول توو همون قطاره!...نقل قول:
باو اون قسمتی ک اول بازی نشون میده درواقع یه فلش فورورد هسش....نقل قول:
این قطاری ک الان میاره اول بازی نی ک ،ادامه ی داستان بازیه ...
ادامه بده
من 360شو بازی کردم شما شاید منظورت کرک نسخه های پیسیه...ولی کلا باگ اینطوری نیست که همه مشابه ببینن.پارسال من بار اول که black opsرو تموم کردم یه پاگم ندیدم بعد اومدم تو تاپیک دیدم همه از باگاش مینالن اما بار دوم دیدم مثلا هلکوپتر تا گردن رفته تو آسفالت: دی به شانس هم ربط داره...اسمش روشه دیگه باگ حساب کتاب که نداره. وقتی بازیو حسابی تست نکنن و حول حولی بدن متوجه اینا نمیشن تا رفوشون کنن.نقل قول:
2-این نسخه هایی که استفاده میکنید کرک شده هست و در همین فرآیند کرک چون با کرک کردن به سورس بازی دست میبرید و در حقیقت بازی رو دستکاری میکنید خیلی باگ ها هست که بعد از کرک کردن پیش میاد و برای همه هم یکی نیست
چه ربطی داره عزیزمنقل قول:
1-شما برای بازی 5 6 تومن پول دادید و اصلش رو نخریدید که بخواید بگید بازی آشغالی بود 70 80 تومنم به باد رفت
مگه حتما باید بابت یه چیزی پول داد بشه راجبش نظر داد؟: دی نه که باقیه بازی ها و فیلمها و آلبوم هایی که داریم و ازشون انتقاد میکنیم اصلین...حالا چون این یه بازیه پی سیه اینو میگین؟ ;)
منظورم از پک HD هم همونه که تو دیسک بازیه و تقریبا 1.5 گیگه و در صورت تمایلت میریزتش رو هاردت. یعنی هارد نداشته باشی باید با گرافیک داغونش بسازی...اما اینو که میریزی تکسچرا عالی میشن.نقل قول:
ولی اون پک را لینکشو بدی بد نمیشه
+
بعدم یه مشکل پی سی گیمرای غیرحرفه ای اینه که وقتی یه بازی بصورت انحصاری واسه pc ریلیز میشه یا نسخه پیسیش اصلیه ازش بت میسازن دلیلشم واضحه چون کلا تنوع بازیا کمه واس همین یه بازی نسبتا خوب که میاد چشم رو همه کاستیاش میبندن. مثل وقتی که سونی یه انحصاری رو ps3 میده فناش از اون بازی یه بت گنده میسازن تا کاستیهای کنسولو پشتش مخفی کنن.
و فقط گيمرهاي غيرحرفه اي x360 اينكارو نميكنن؟نقل قول:
بعدم یه مشکل پی سی گیمرای غیرحرفه ای اینه که وقتی یه بازی بصورت انحصاری واسه pc ریلیز میشه یا نسخه پیسیش اصلیه ازش بت میسازن دلیلشم واضحه چون کلا تنوع بازیا کمه واس همین یه بازی نسبتا خوب که میاد چشم رو همه کاستیاش میبندن. مثل وقتی که سونی یه انحصاری رو ps3 میده فناش از اون بازی یه بت گنده میسازن تا کاستیهای کنسولو پشتش مخفی کنن.
من این بازیو یه هفته ای میشه گرفتم از رفیقم..بازی ردیفیه...کل بازی یه طرف او صندوق صدقات ها یه طرف ..:دی:دی:دیمن که یه لحظه بازی ول کردم!!!!!!:31:
آره قبول دارم Battlefield بازی قشنگی بود
ولی خدا وکیلی C.O.D MW3 یه خورده بهتر بود
من بازی رو استاپ کردم به بابام نشون دادمنقل قول:
فقط نزدیک نرفتم یک خورده آتش سنگین بود
پلاک ها رو بگو
ایران 11=))
خب خدارو شکر پای ناظرای دیگه هم اینجا باز شد ولی نمیدونم چرا فقط پست های مارو دیدن و چشمشون رو به اینهمه پست های مشکلات بستن؟ نکنه وظیفه ی اونا نیست؟ شما میدونین چرا؟
نه: دی دلیلش هم تنوع بازی های با کیفیته...یه ایکس باکس باز وقتی میبینه عناوین انحصاری سونی با عناوین مولتیه 360نمیتونن رقابت کنن خب دلیلی واسه چشم داشتن به پلتفرم های دیگه نداره و راحت از بازیهای 360 ایراد میگیره: دینقل قول:
و فقط گيمرهاي غيرحرفه اي x360 اينكارو نميكنن؟
ناظرای این انجمن خیلی باحالن: دینقل قول:
خب خدارو شکر پای ناظرای دیگه هم اینجا باز شد ولی نمیدونم چرا فقط پست های مارو دیدن و چشمشون رو به اینهمه پست های مشکلات بستن؟ نکنه وظیفه ی اونا نیست؟ شما میدونین چرا؟
چندتاشون که اصلا بازیو بوسیدن گذاشتن کنار نمونش مسعود و مگی که خودم اضافشون کردم: دی
چندتاشون هم حاشیه سازن خودشون و اصلا تو فکر مرتب سازیه انجمن نیستن که البته باز چون اهل بازین اقلن به دسته اول ترجیحشون میدم: دی ;)
یکی ازین دوتانقل قول:
BlackBox 9.3 GB
یا
Reloaded 14.2 GB
دوتاش کرک شدس